Yleinen

Huipputuloksia iho-ongelmien hoidossa Esse Organic Skincarella

18.10.2016, Jolie

Jolie spa on tarjonnut Esse Organic Skincaren kasvo- ja vartalohoitoja viime kesästä saakka. Esse on Ecocert -sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja. Essen tuotteissa käytetään afrikkalaisia ainesosia. Lisäksi tuotteissa on prebiootteja, joilla ruokitaan hyödyllisiä mikrobeja, imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH-arvoa, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Tietyissä tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Esse on jopa probioottisen ihonhoidon sarjoista erityinen juuri siksi, että sen sisältämät probiootit ovat eläviä ja siten erittäin tehokkaita.

JolieSpaHoidot-15

Jolie span asiakkaat ja kosmetologit ovat pitkin syksyä raportoineet Essen vakuuttavista tuloksista iho-ongelmien hoidossa. Asiakkaat saapuvat Esse -hoitoihin kaikkialta Suomesta. Ilmiö ei ole ainoastaan Jolie spasta kuuluisa, samaa puhutaan Esse -hoitajien keskuudessa ympäriinsä myös kansainvälisesti. Esse -hoitolat jakavat sisäisesti vinkkejään ja tuloksiaan Essen hoitokuureista. Kuvat paranemisprosesseista ovat hämmentävän hyviä.

Toki me Joliessa entuudestaan tiedämme, että ihonhoito laadukkaalla luonnonkosmetiikalla on erittäin tuloksellista, kun käyttäjä löytää iholleen oikeat ja sopivat tuotteet. Esse Organic Skincare on osoittautunut kuitenkin yllättävän nopeaksi pelastajaksi varsin erilaisilla ihotyypeillä ja vaihtelevissa ongelmissa.

Essellä hoidetaan ylisensitiivistä ihoa, joka ei kestä mitään. Sillä voidaan hoitaa tulehtunutta aknea, ikääntymismuutoksia, ihon stressiä, ihosairauksia ja tasapainosta lipsahtanutta normaalia ihoa. Tärkeää on, että hoitokuurin aikana pH-tasapainoa ei häiritä runsailla muilla hoitotuotteilla. Meikiksi hankalissa tapauksissa Esse suosittelee kuurin aikana luonnonkosmetiikan mineraalimeikkejä, kuten Alima Purea.

Jos koet olevasi Esse Organic Skincaren tarpeessa, varaa aika Esse -hoitoon Jolie spahan. Saat samalla asiantuntevan Esse -kosmetologin neuvoja kotihoitoa varten kuurituksen jatkamiseksi. Jolie span Esse -hoidot ovat:

Beautiful Balance -kasvohoito

Esse Organic Skincaren kasvohoito tarjoaa suojaavaa ja tasapainottavaa supervoimaa ihollesi. Probiootit, prebiootit ja afrikkalaiset raaka-aineet hoitavat ja tukevat ihon puolustusmekanismeja ainutlaatuisella ja tuloksekkaalla tavalla. Kasvohoidon voi valita pitkänä tai lyhyenä, ja hoidon aluksi kartoitetaan ihon yksilölliset vaatimukset ja tarpeet. Hoito tehdään valiten asiakkaalle sopivin ja tarpeellisin seitsemästä tehokkaasta vaikutuksiltaan erilaisesta hoitokonseptista, joita ovat kosteuttava, rauhoittava, korjaava, tasapainottava, detoxaava, anti-age tai antioksidanttinen.

Varaa aikasi täältä.

Loving Organic -vartalohoito

Esse Organic Skincaren vartalohoito hoitaa kehon ja ihon terveyttä ja hyvinvointia immuniteettia vahvistavien probioottien ja prebioottien avulla. Parantaa ihon tasapainoa ja ehkäisee tehokkaasti kaikkia ikääntymismuutoksia. Hoito tehdään valiten asiakkaalle sopivin ja tarpeellisin kolmesta tehokkaasta vaikutuksiltaan erilaisesta hoitokonseptista, joita ovat elivoimauttava, antiselluliittinen tai detox.

Varaa aikasi täältä.

relaxation-686392_1920

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.