Yleinen

Hullut I love me -messutarjoukset ja muuta hulinaa

20.10.2016, Jolie

Joliessa on viime viikkoina ollut jälleen kerran ennennäkemätön huiske. Olemme ensimmäistä kertaa Jolien historiassa matkalla suurille yleisömessuille. Päätimme jo kauan sitten, että jos joskus mennään, sitten mennään kunnolla. Nyt tuo hetki on koittanut! Messukeskuksessa järjestetään tulevana viikonloppuna 21.-23.10. 2016 Suomen mittakaavassa jättimäinen lifestyle- ja hyvinvointitapahtuma I love me.

I_love_me_messukutsu

Olet lämpimästi tervetullut Jolien ja Mia Höytö Cosmeticsin yhteiselle avaralle osastolle I love me -tapahtuman Kauneusmessuille. Osastomme sijaitsee keskeisellä paikalla I love me -loungen vieressä osoitteessa 6F109, etkä voi ohittaa sitä piipahtamatta luonamme. Tunnistat meidät varmasti!

Valtaisa messuvarasto on tehnyt Uudenmaankadun tiloistamme labyrintin, jonka syövereissä kompuroimme jo toista viikkoa. Jotta mahtuisimme takaisin töihin maanantaina, tulettehan tutustumaan erinomaisiin messutarjouksiimme. Olemme saaneet Pariisin ja Lontoon houkuteltua mukaan messutalkoisiin, ja tästä johtuen pystymme tarjoamaan spesiaaleista tuote-eristä hulppeita messutarjouksia. Tarjoukset ovat torstaista alkaen messuviikonvaihteen ajan voimassa myös Jolie shopin ja webshopin asiakkaille. Jolien verkkokaupasta löydät tuotteet kategoriasta I love me -tarjoukset.

Omasta mielestämme parhaita tarjouksia ovat esimerkiksi Pai Skincaren Rosehip -kasvoöljy 20 euroa, Patykan piparminttuputsari 15 euroa, Warpaint 30 euroa, Iroisien BB-voide 20 euroa ja Absolutionin Addiction 50 euroa. Tuotteita on rajoitettu määrä.

Nähdään messuilla!

heart

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
7 years sitten

Ihanaa, että tekin ootte siellä! Tuun huomenna moikkamaan (ja ostamaan totta kai)!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.