Yleinen

100% luonnollista ihokarvanpoistoa kotikonstein

25.10.2016, Jolie

Acorelle -luonnonkosmetiikka tarjoaa toimivan ja edullisen tavan poistaa ihokarvoja kotona. Uutuudet ovat tervetulleita, sillä höylääminen ja erilaiset sheiverit aiheuttavat monille ihoärsytystä varsinkin talviaikaan ihon ollessa herkkä ja kuiva. Synteettisen kosmetiikan INCIt ihokarvojen poistoon tarkoitetuissa voiteissa ja vaahdoissa ovat usein hurjaa tavaraa.

Acorellen kylmävahaliuskat ovat markkinoiden ensimmäiset 100% luonnolliset, ekosertifioidut ja hypoallergeeniset ihokarvanpoistoliuskat. Heti käyttövalmiit ja helppokäyttöiset liuskat ovat tehokkaita myös lyhyille ihokarvoille. Ne sisältävät kosteuttavaa ja hoitavaa luomulaatuista aloe veraa sekä mehiläisvahaa. Liuskoja onsaatavilla kolmessa eri pakkauskoossa riippuen tarpeesta, kuinka suurelta ihoalueelta karvoja halutaan poistaa.

Liuskoja käytetään puhtaalle ja kuivalle iholle. Mitä kuivempi ihon pinta on, sitä parempaan lopputulokseen päästään. Paperiliuskojen lämmittäminen käsissä riittää, jonka jälkeen ne vedetään irti toisistaan ja kiinnitetään ihoon karvojen kasvun suuntaisesti. Sitten silitellään tovi, edelleen samaan suuntaan. Liuskat saa kätevästi irti nopealla ranneliikkeellä karvojen kasvusuunnan vastaisesti. Samaa liuska toimii käytössä useamman kerran.

Acorelle Sos -öljy karvanpoiston jälkihoitoon

Acorellen uuteen ihonkarvojen poistoon tarkoitettuun tuoteperheeseen kuuluu kylmävahaliuskojen lisäksi SOS-öljy karvanpoiston jälkihoitoon rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Argan- ja myskiruusuöljysekoitus on kevyt ja niin ihana, että sitä tekee mieli käyttää myös muulloin kuin karvanpoiston yhteydessä. Kiinnostava uutuus on myös AHA-happojen avulla ihokarvojen sisäänkasvua ehkäisevä hoitosuihke. Suihke on erityisen hyvä apuri varsinkin silloin, jos oma karva on vahva ja kasvaa nopeasti.

Jos haluat näistä uutuuksista huolimatta ammattilaisten huoltoon, Jolie span palveluvalikoimaan kuuluu sokerointi. Sokerointi on ihoystävällinen ja tehokas tapa poistaa niin vahvoja kuin hentoja ja pieniäkin ihokarvoja karvatuppea myöten. Jolie span sokerointiin käyttämä hieno ja laadukas sokerimassa on 100 % luonnontuote, jonka avulla voidaan poistaa karvat sekä kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti ja huolellisesti. Sokerointi heikentää ihokarvojen kasvua ja vähentää niiden sisäänkasvamista.

Kirjoitathan sokerointiaikaa varatessasi lisätietokenttään, millaista sokerointia tarvitset. (Esim. reidet, sääret, kainalot, bikinirajat, kasvojen alue, käsivarret tai muu keskivartalo). Jos haluat sokeroinnin kasvo- tai vartalohoidon yhteyteen, varaathan sille ylimääräisen ajan ennen tai jälkeen hoidon.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wilhelmina
Wilhelmina
7 years sitten

Boom shlakaaka boom boom, problem solved.

Reno
Reno
7 years sitten

Näitä onkin odotettu, ja me ollaan ihan yhtä innoissamme! 😉 Joko olet ehtinyt testaamaan? 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.