Yleinen

Tilaa Jolie webshopin paketit nyt myös Postin kautta

06.10.2016, Jolie

Iloisia uutisia! Jolien asiakkaiden pyynnöstä Jolie webshopin toimitusvalikoima laajenee. Jatkossa paketin voi tilata paitsi PostNordilla, myös Postin kautta. Voit valita siis toimitustavaksi verkkokaupassa: 1) Noudon Jolie shopista, 2) PostNordin paketin, 3) Postipaketin tai 4) SmartPOSTin.

jolieshop_joliewebshop

Toimituksiin tulee täten lisää joustavuutta: voit valita itsellesi helpoimman ja lähimmän toimituspaikan lukuisista noutopisteistä. Toimitustavasta riippuen toimitusajoissa voi olla pieniä tapauskohtaisia eroja. Lähtökohtaisesti paketti on luonasi kuitenkin aina 2-5 arkipäivässä.

Kaikkien pakettien toimituskulu on sama: 4,90 euroa. Yli 100 euron tilauksen toimitamme sinulle veloituksetta. Jolie webshopin tilauksiin liittyvät kyselyt voit laittaa tarvittaessa osoitteeseen: tilaukset@jolie.fi

Toimitustapojen lisääntyessä Jolie boxit toimitetaan kuitenkin myyntijaksoittain loppuun siten, että yksi kokonainen 3 kuukauden tai 6 kuukauden myyntijakso Jolie boxia toimitetaan alunperin valittuun noutopisteeseen. Uusien Jolie box -myyntijaksojen kohdalla koko toimitustapavalikoima on käytettävissäsi. Jos muutat uuteen kotiin, ilmoitathan kuitenkin osoitteenmuutoksesta meille Jolieen, jos olet Jolie box -tilaaja.

pastedGraphic_1
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.