Yleinen

Kesäkutrien täsmätuotteet – puhdistava shampoo, suolasuihke ja öljyhoito

15.07.2015, Hannamari Rahkonen

Jolien Toimitus keräsi iloksenne kesäkutrien ongelmanratkaisumanuaalin eli kolme luonnonkosmetiikan täsmätuotetta kesähiusten tyyppiongelmiin, olkaa hyvät!

1e5ad02f063abe05feca09129d204c98

1. Tuntuvatko hiuksesi säännöllisestä pesusta huolimatta likaisilta?

Kesätukka ottaa ja turpoaa toisinaan sameaksi jankiksi johtuen esimerkiksi auringon ja meriveden kuivattavista vaikutuksista sekä hiussuomuihin takertuvista muotoilu- ja hoitotuotejäämistä. Luonnonkosmetiikkaa hiustenhoidossaan käyttävät välttävät muovijohdannaisten aiheuttamat rasitteet hiuksistolleen, mutta silti toisinaan perusteellisemman puhdistuksen tarvetta ilmenee ihon lisäksi kenen tahansa hiuksissa ja päänahassa.

Syväpuhdistava shampoo on kätevä apuri poistamaan hiuksista synteettisten muotoilutuotteiden silikoneja sekä ilmasta ja vedestä kerääntyviä erilaisia metalleja. Syväpuhdistuksella on mahdollista kirkastaa hiusten luonnollista väriä ja poistaa vaaleista värisävyistä niissä usein esiintyvää vihertävää. Syväpuhdistus poistaa myös hiuspohjasta tavallista shampoota huolellisemmin rasvakertymiä, ihosolukkoa ja hilsettä. Syväpuhdistavaa shampoota voi käyttää joka viikko tai joitakin kertoja kuukaudessa, riippuen hiusten ja hiuspohjan laadusta ja tarpeista.

John Masters Organics Spearmint & Meadowsweet Scalp Stimulating –shampoo on luonnonkosmetiikan myrkytön ja tehokas versio puhdistavasta shampoosta. Piparminttu & mesiangervo -shampoo puhdistaa ja tasapainottaa päänahkaa ja tervehdyttää hiuksia poistaen päänahasta ja hiuksista kertymiä samanaikaisesti stimuloiden hiuspohjaa.

Piparminttu paitsi tuoksuu raikkaan uudistavalta, myös edistää hiusten kasvua. Mesiangervouute estää hiustenlähtöä, eukalyptysöljy hillitsee tulehduksia, sinkki vähentää hiuspohjan ärsytystä sekä suojaa hiuspohjaa, soijaproteiinit kosteuttavat hiuksia tehokkaasti sekä vahvistavat karvatuppea. John Masters Organics Stimulating –shampoo sopii kaikille hiuslaaduille, ja on ihanteellinen helposti rasvoittuvalle päänahalle, hennoille hiuksille sekä miehille.

Tuote on tehokkuudestaan huolimatta hellävarainen, ja sitä voi käyttää myös värjätyille hiuksille ilman, että shampoo syö värin. Väri- ja sävykäsittelyjen jälkeen kannattaa kuitenkin varoa shampoon seisottamista päässä kovin pitkään esimerkiksi saunassa, ettei väri haalistu. John Masters Organics Stimulating –shampoon on hyvä antaa vaikuttaa muutama minuutti ennen huuhtelua, ja jatkaa sitten hoitoa omalle hiuslaadulle sopivalla hoitoaineella.

jolieshop_maylindstromskin_doft_hannamarirahkonen1147

2. Tuntuvatko hiuksesi lämmöstä ja hikoilusta johtuen latteilta ja rasvaisilta?

Lämmin sää ja jatkuva hikoilu saavat hiukset usein tuntumaan latteilta ja rasvaisilta. John Masters Organics Sea Mist –suolasuihke on suosittu täsmätuote trendikkään kesäisen surffitukan metsästäjille. Suolasuihke on hiuksiin suihkutettava muotoilutuote, jonka sisältämä luonnollinen merisuola antaa hiuksille rakennetta ja volyymia. Suolalla on helppo kuohkeuttaa hiuksia, vähentää niiden liukkautta ja parantaa käsiteltävyyttä esimerkiksi letti- tai nutturakampauksia tehtäessä. Suolasuihketta voi käyttää hiuspuuterin ja kuivashampoon tapaan myös äkkiapuna rasvaiselta ja likaiselta tuntuvaan hiuksistoon, joka tarvitsee nopeaa ryhtiä ja kohennusta. John Masters Organics Sea Mist –suolasuihke sisältää luomusertifioitua laventelia, joka suojaa hiuksia kuivumiselta. Tuotetta voidaan käyttää joko pyyhekuiviin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin pidentämään pesuväliä. Se sopii hyvin kaikille hiuslaaduille, etenkin ohuille ja hennoille hiuksille.

862d26c2e1dc05e57d9edc6ff24942b1

3. Ovatko hiuksesi kuivat, elottomat tai pörröiset?

Kuivilta, ritiseviltä, katkelevilta, takkuisilta ja pörheiltä tuntuvat ja näyttävät hiukset ilahtuvat laadukkaasta öljyhoidosta. May Lindstrom Skinin The Good Stuff Radiance Oil on kaakaota, ruusua, laventelia ja ylang-ylangia sisältävä ravinnerikas sekoitus kasviöljyjä ja mineraaleja. May itse on suositellut käyttämään kultaista öljyä perinteisen iholle levittämisen lisäksi kylpyvedessä tai jalkakylpynä, hemmottelevassa pään ja muun kehon hieronnassa sekä hiusten hoidossa.Maylindstrom_hannamarirahkonen_jolie_skincare3 (2) Hiuksiin The Good Stuffia voi käyttää joko öljyhoidon tapaan, jolloin se hierotaan hiuksiin ja päänahkaan, annetaan vaikuttaa lämmössä ja lopuksi pestään pois miedolla shampoolla. Tämä auttaa tehokkaasti kuiviin, karheisiin ja pörröisiin hiuksiin ilman parabeeneja, silikoneja tai muita muovijohdannaisia. Öljyä voi myös jättää joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin täsmähoitavina tehotippoina normaalin pesun jälkeen.

The Good Stuff ei sisällä ylimääräisiä kultahippusia tai lisättyjä kimalteita, mutta sen luonnollinen kultaisuus ja mineraalit saavat aikaan kauniin hehkun myös kesäiholle. The Good Stuff toimii niin juhlassa kuin hemmotteluna, niin iholle kuin hiuksille, ollen varsinainen monitoimituote kesäisessä kauneudenhoidossa.

Teksti Molla Jelkänen

Hiuskuvat Pinterest, muut Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
8 years sitten

Piparminttu & mesiangervo shampoo on yksi lempishampoistani ja käytän tätä noin kerran viikossa. Muutoin pesen sarjan loistavalla Laventeli & rosmariini shampoolla, joka on myös huippuhyvä shampoo. Piparminttu & mesiangervo shampoo hoitaa ihanasti kutiavaa päänahkaa ja rauhoittaa sitä. Tuotteen tuoksu on myös ihana ja raikas. Myös suolasuihke on näppärä monitoimituote ja pärjää loistavasti aikaisemmin käyttämälleni kampaamosarjan kuivashampoolle. Suolasuihke tosin vaatii kevyesti hiustenkuivaajaa jotta haluttava volyymi saadaan tyveen, mutta muuten toimii kuten käyttämäni kampaamotuote, joten hiustenmuotoilutuotteetkin vaihtuvat hyvien hiusten muotoilutuotteiden myötä luonnollisiin versioihin.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Olemme kuulleet jo useammankin asiakkaamme hyödyntävän John Mastersin piparminttu & mesiangervo -shampoota kerran viikossa käytettävänä tehopuhdistajana. Tällainen käyttö sopii etenkin silloin, jos päänahka ei ole kovin rasvoittuvaa sorttia tai jos ei käytä kovin paljoa kemiallisia muotoilutuotteita.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.