Yleinen

Sweep me to the sea

13.07.2015, Hannamari Rahkonen

Jolien Toimitus on valinnut kolme ajankohtaista ja kiinnostavaa kesätuotetta sulostuttamaan viileää alkuviikkoa ja elättelemään toiveita lämmöstä. Josko vielä tälle kesälle koittaisi se päivä, että olisi hetken niin kuuma, että ei jaksaisi tehdä oikein mitään. Voisi pysähtyä toviksi vain olemaan joko varjoon tai aurinkoon ja unohtaa ajan ikuisen kulun.

03c9f4a63c6c30d41274c629dd845b03

Neal’s Yard Remedies Seaweed Salt Scrub (29,00 e/200 g) on mineraalipitoinen merellinen suolakuorinta vartalolle. Kuorinta on varsin perinteinen ja autenttinen siten, että tuotteessa on merisuolan ansiosta rehelliset ja voimakkaasti kuorivat rakeet. Siihen voit tietysti luottaa, etteivät luonnonkosmetiikan tehokkaatkaan kuorintavoiteet sisällä synteettisen kosmetiikan kuorintavoiteissa yleisesti käytettyä muovia.

Kuorivan polyetyleenin sijaan ravinteikas merilevä kuorii yhdessä merisuolan ja puhdistavien savien kanssa ihon uudeksi ja pehmeäksi. Neal’s Yard Remediesin suolakuorinnan kuorivat ainesosat on jätetty melko karkeiksi, ja tuote on siksi ihanteellinen etenkin tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle tai kovalle ja sarveistuneelle iholle. Mukana on lisäksi antibakteerista propolisuutetta, mustapippuria, greippiä ja inkivääriä, joten tehokkuutta kaipaavat yllättyvät iloisesti.

dfb86903af1d87426d38fd5a81ce9c9b

Voit antaa suolakuorinnan vaikuttaa hetken iholla, jolloin saat sen tehoista kaiken irti. Savet sisältävät kivennäisaineita ja mineraaleja, poistavat kuona-aineita ja tulehduksia sekä jännityksiä lihaksistosta. Merilevät kosteuttavat, mineralisoivat, kiinteyttävät, rentouttavat ja vilkastuttavat nestekiertoa ja aineenvaihduntaa. Suola kuorii, puhdistaa ja elvyttää ihon omaa kosteustasapainoa.

Suolakuorinnan viehätys on myös sen yksinkertaisuudessa, joka ei yritäkään tuoksua karkeilta ja kukkasilta. Kuorinnassa tuoksuu merituuli ja heinä, kesä ja yö vesillä. Saunan tai kylvyn jälkeen tehdyn kuorinnan jälkiolo on hieman sellainen, kuin olisit käynyt hierojalla, iho hieman kihelmöi, olo on raukea ja lihasjumit hellittäneet. Vartalon iho näyttää ulkoilman puremalta, hehkeältä ja terveeltä.

estellethild_jolie_luonnonkosmetiikka6 brunch_sunday_food1079

Acorelle Beach Water Mist –vartalotuoksu (20,20 e/100 ml) on hurmannut Joliessa tänä kesänä hedelmäisillä sitruksillaan. Jolie shopissa se tarttuu tuhkatiheään niiden asiakkaiden mukaan, jotka huomaavat tuoksutella testeriä myymälän pöydällä. Kesällä vartalovoide tuntuu joskus kiireessä nihkeältä tai hajuvesi liialliselta. Acorellen 100%:n luonnollinen, kevyt vartalotuoksu raikastaa ja pehmentää ihoa ja sopii käytettäväksi vuorokauden ympäri myös auringossa. Tuoksu on mieto, mutta ihana. Se lennättää sinut suoraan merellisen aurinkoloman nautinnollisiin iltoihin vaikka hengailisit kotikadullasi.

minttutee_halopieni3

Viime aikoina olemme huhuilleet jälleen kasvoveden käytön perään ja esittelimme samalla Dabba-kukkaisvesiä. Olemme koukussa esimerkiksi piparminttuveteen, emmekä vähiten sen erityisen aidon ja raikkaan tuoksun vuoksi. Jos kaipaat kasvoille tai vartalolle viilentävää ja freesaavaa vettä lämpimässä säässä, lentokoneessa, ilmastoidussa toimistossa tai pölyisessä kaupungissa, käytä minttu-Dabbaa kasvosuihkeena pitkin päivää tai auringonoton jälkeen. Piparminttuinen kukkaisvesi virkistää ihoa silmissä samanaikaisesti tyynnytellen sen erilaisia ei-toivottuja reaktioita. Se sopii erityisen hyvin väsyneen, ärtyneen, kulahtaneen, samean tai ikääntyvän ihon hoitoon palauttamaan ihon luontaisia toimintoja, virkistämään pintaverenkiertoa ja tuomaan hehkua.

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat kaksi ylintä Pinterest, muut Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.