Yleinen

Juhannusrauhaa ja ilmaisia kesälahjoja

14.06.2017, Jolie

Jolien toimistolla on viime aikoina riittänyt menoa siinä määrin, että kesän saapumista paikalle ei ole ehtinyt edes huomaamaan. Toisinaan mahtava työruuhka aiheuttaa vauhtisokeutta. Se synnyttää todelta tuntuvan harhan siitä, että jos hetkeksikään laskee hanskansa tiskiin, taivas ottaa ja tipahtaa.

Juhannus voisi olla kuitenkin sopiva hetki testata onneaan. Nousisiko aurinko uskollisesti sittenkin, jos unohtuisi kahville aurinkoon ja avaisi lukemattoman joululahjakirjan. Tai tekisi spontaanisti mansikkakakun ja kutsuisi naapuritkin pelkäämättä, että väki jää koko illaksi istumaan.

Me jolielaiset kannustamme niin teitä kuin toisiamme pysäyttämään hetkeksi ajatusten säntäilevän rugbypelin ja nauttimaan ainutlaatuisesta keskikesän juhlasta. Tähän tarvitaan hieman psyykkistä ja fyysistä valmistautumista, mutta lopulta vähemmän, kuin äkkiseltään itselleen luulottelisi.

Alima Pure huulisävyte

Juhannusta ja mahdollisia lomia edeltävä viikko on tehokkaan priorisoinnin aikaa. Toivotamme stressitöntä laskeutumista kaikille! Juhannuksen alla luonnonkosmetiikkaostoksia tekeville, reissutuotteita hankkiville ja mökkilahjoja suunnitteleville tarjoamme Jolie webshopin 120 euron normaalihintaisista ostoksista ilmaisen juhannuslahjan. Lahja pitää sisällään Absolutionin Purifiant-naamion, Alima Puren Lip Tintin sävyssä Honey ja helsinkiläisen Doftin tuoksuttoman Rantakallio-saippuan. Lahjan arvo on 58,90 euroa. Etu on voimassa Jolie webshopissa 14.-18.6.2017 tai niin kauan kuin lahjoja riittää.

Absolution Le Soin Purifiant on Jolien valikoiman supersuosittu syväpuhdistava valkosavinaamio. Naamio supistaa ihohuokoisia, säätelee talintuotantoa ja rauhoittaa ihoa. Tuote sisältää myös lakritsia, viilentävää piparminttua sekä luonnollista salisyylihappoa sisältävää paju-uutetta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivemmille, sillä naamio ei ole tehokkaista puhdistavista ominaisuuksistaan huolimatta kuivattava.

Alima Pure Lip Tint -huulisävyte on kermainen huulivoide, joka hoitaa huulia antaen samalla kevyen ja läpikuultavan sävyn. Huulisävytteen koostumus on erittäin kosteuttava, ja sen mieto ja raikas tuoksu on peräisin piparminttuöljystä. Honey on vaalea, persikkainen nudesävy.

Doftin käsityönä Suomessa tehty tuoksuton palasaippua Rantakallio on hellävaraisin Doftin saippuoista. Täysin tuoksuton ja väriaineeton saippua sopii myös herkälle iholle. Se vaahtoaa merivedessä sisältämänsä suolan ansiosta ja on ihanteellinen etenkin käsisaippuaksi. Rantakallio sopii hyvin myös symppikseksi kesälahjaksi.

Juhannustarjous

Kuvat: Eeva Takkunen

 

 

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny Cupido
Jenny Cupido
6 years sitten

Hi there, I wanted to introduce you to Supernatural Beauty, our organic skincare range handmade in England. I discovered your beautiful shop through my friend, Kate Protopapas of Isla Apothecary. We have the same passion for bringing out the best in nature. Our range focuses on high impact, water free cleansers and face oils, formulated with only natural and organic ingredients. Our Redemption Face Oil won a Beauty Shortlist Award our Miracle Balm, formulated for eczema, has been featured as a Best in British Beauty. Our range is currently stocked in Content Beauty & Wellbeing and will be launching onto… Lue lisää..

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.