Yleinen

Kesän tärkein luonnonkosmetiikka – vaihda ainakin nämä

18.06.2017, Jolie

1. Biohajoava shampoo

Sisältävätkö hiustenhoitotuotteesi muovia? On välittävää ja viisasta laittaa merkille, mitä kesämökin saunan jätevesistä tai veneestä karkaa luontoon. Synteettinen shampoo, saippuat, kosmetiikkatuotteet ja muut pesuaineet kuormittavat ja rehevöittävät vesistöjä sisältäen ainesosia, jotka eivät hajoa ekosysteemissä. Jolielaisten wash & go -kesäshampoo on Sóley GRÆÐIR Healing Shampoo. Se ei latista hiusta, mutta on erittäin hellävarainen, pehmittävä ja kosteuttava ja sitä voidaan käyttää myös vauvojen ja pienten lasten ihon pesuun. GRÆÐIR Healing Shampoo sopii erinomaisesti kaikille hiuslaaduille, ja toimii kesäaikana tarvittaessa myös ilman hoitoainetta.

2. Luonnonkosmetiikan aurinkosuoja

Luonnolliset aurinkovoiteet ja muut aurinkosuojat ovat kesäkuukausina luonnonkosmetiikan ajankohtaisin tuoteryhmä. Kaikessa ihanuudessaan kesä tuo mukanaan joka vuosi keskustelua auringon haittavaikutuksista ja vakavien ihosairauksien määrän kasvusta. Vaikka tiedostamme hyvin auringon kääntöpuolen, elämme suurimman osan vuodesta pimeässä ja ansaitsemme nauttia muutaman kuukauden auringosta – hyvin suojattuna tietenkin. Synteettiset UV-filtterit kuormittavat ympäristöä ja saattavat häiritä kehon hormoneja. Luonnonkosmetiikan aurinkosuojien filtterit ovat fysikaalisia. Aurinkovoiteesta on hyvä tarkistaa aina myös luonnonkosmetiikan sertifiointi. Kurkista Jolien luonnollisiin ja koko perheelle turvallisiin aurinkotuotteisiin tästä.

Kesätuotteet

3. Deodorantti

Deodorantin käyttö on pienimuotoinen välttämättömyys, mutta normidödöjen sisältämät ainesosat mietityttävät ja puhuttavat. Yhä useammista ihmisistä tuntuu arveluttavalta laittaa kainaloihinsa alumiinia tai synteettisiä kemikaalicocktaileja. Deodorantin vaihtaminen luonnonkosmetiikkaan on helppo tapa vähentää kehon vierasainekuormaa. Käytämme usein dödöä päivittäin ja kesällä jopa useita kertoja päivässä kainalon herkälle ja ohuelle iholle, josta on lyhyt matka imunestekiertoon ja muualle elimistöön.

Luonnonkosmetiikan deodorantit ovat varmasti turvallisia, ja valikoimaa löytyy nykyään runsaasti. Niiden sopivuus on kokemuksemme perusteella hyvin yksilöllinen. Joku rakastaa jotakin tuotetta samaan aikaan, kun toisella se ei toimi ollenkaan. Luonnollisista vaihtoehdoista kannattaa kuitenkin sinnikkäästi etsiä itselle sopiva vaihtoehto. Sertifioidun luonnonkosmetiikan deodoranteissa ei käytetä milloinkaan synteettisiä alumiinisuoloja, haitallisia säilöntäaineita tai hikoilun estäjiä. Vaihtoehtoja löytyy runsain mitoin myös niille, jotka eivät halua luonnollisesta deodorantistansa löytyvän edes luonnollista Potassium Alum -maamineraalia.

4. Kosteusvoide

Kasvojen kosteusvoide on ihollasi parhaassa tapauksessa 24 tuntia vuorokaudessa. Kesällä lämmin sää ja ilmankosteus aiheuttavat sen, että iho alkaa helposti elää ja käyttäytyä eri tavalla kuin normaalisti. Usein ihon rasvoittuminen lisääntyy. Jos haluat luonnollisen ja laadukkaan kesäkosteusvoiteen ilman muoveja ja haitta- ja täyteaineita, valitse Absolutionin uusi La Crème de Santé, joka on täydellinen kesäkosteusvoide. Kahdenkymmenen ainesosan kombinaatio on super, ja suunniteltu ylläpitämään ihon omaa tasapainoa. Voit käyttää sitä päivällä ja yöllä.

La Crème de Santén sisältämä aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja tulsin antiseptiset ominaisuudet detoxaavat. Hunaja ja kehäkukka tunnetaan parantavista ominaisuuksistaan ja masmalo säätelee ihon talintuotantoa. Lisäpotkun voiteeseen tuovat joukkoon lisätyt prebiootit, jotka ruokkivat iholle elintärkeää, hyvää bakteerikantaa. Santén nopeasti imeytyvä koostumus sopii myös täydellisesti meikin alle, sillä se hillitsee kiiltoa ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena koko päivän. Voide on ihanteellinen myös miehille. Koostumus on kevyt ja hulahtaa ihoon kuin enkeli, ja antaa silti pitkäkestoista kosteutta.

Kesätuotteet

Kuvat: Eeva Takkunen

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.