Yleinen

Super Summer Sale – parasta luonnonkosmetiikkaa kesäalessa jopa -40%

21.06.2017, Jolie

Juhannusale

Varastomme kaipaa tuuletusta Uudenmaankadun tavaravuorten muuttaessa lopullisesti Fredan makasiiniimme. Jolien valikoiman kasvun myötä Jolie shopissa ja toimistolla on toistuvasti tukalat paikat, ja siksipä muuttoautot on kutsuttu jälleen hätiin ajelemaan tuttua parin korttelin matkaa.

Meillä on tiedossa muutama uusi brändilanseeraus kesän aikana. Viimeaikaiset uutuudet ovat saaneet erinomaisen vastaanoton. Islantilainen Sóley on herättänyt ihastusta rohdosmaisuudellaan ja täydellisen toimivilla koostumuksillaan. Isla Apothecary laadukkaana käsityökosmetiikkana on edullinen versio May Lindstrom Skinista, ja pitää sisällään yhtälailla huikeita raaka-aineita.

Yksittäinen ylivoimainen suosikki (Kjaer Weisin Affectionin järjettömän kysynnän lisäksi) uutuuksien joukossa on ollut Absolutionin pari viikkoa sitten lanseerattu tähtikosteusvoide La Crème de Santé. “Terveysvoide” on viilentävä ja rauhoittava ohut kosteuttaja, josta saamme kiittävää palautetta päivittäin jo nyt. Santé tuntuu toimivan täydellisesti monenlaisella iholla. Se tuo tarvittavaa vesikosteutta kaikille ihotyypeille, taltuttaa pintakuivuuden ongelmia, hormonioikkuja ja ihon talintuotantoa.

Juhannusale

Kaikki ei mahdu muuttoautoihin eikä varsinkaan varastoihin, ja Jolie webshopiin on rakennettu Super Summer Salen neljä alekategoriaa: -10%, -20%, -30% ja -40%. Kymppikategoriasta löytyy esimerkiksi Neal’s Yard Remediesin klassinen Wild Rose Beauty Balm, joka korjaa ihoa tehokkaasti auringon jälkeen. Kymppiin on pujahtanut pari probioottisen Esse Skincaren tähtituotetta sekä Eco by Sonyan itseruskettava kasvovesi, joka on jälleen ollut alkukesän hittituote. Suosittelemme ehdottomasti myös Naturativin silmänympärysseerumia, jossa on täydellisen ohut ja nopeasti imeytyvä, mutta superkosteuttava koostumus, joka kadottaa kesän harakanvarpaat silmänurkista.

-20%-kategoriasta löytyy esimerkiksi luonnonkosmetiikan aurinkovoiteita. Kesäsuosikki voisi olla myös Absolutionin huulisorbetti Papaya, joka on täydellisen kevyt ja läpikuultava korallinen kesäpuna. Essen Cream Mask on varsinainen SOS-hoito aurinkolomalaisille ja Neal’s Yard Remediesin Ella-kasvovoide puolestaan raikas ja kevyt kosteuttaja, joka sopii myös nuorelle iholle.

Alennuksessa -30% on Naturativin ennen shampoopesua käytettävä hiusnaamio, joka oli joitakin kuukausia sitten Jolie boxissa. Naamio on parasta lääkettä auringon vaurioittamille kesähiuksille. Kannattaa muuten käydä lukemassa naamion tuotearvostelut Jolien verkkokaupan tuotekortilta. Jolie-tiimin suosikki tässä kategoriassa on Little Butterfly Londonin Top To Toe Wash, jolla voi pestä mökillä ja matkoilla kaikki; koko perheen hiukset, kasvot ja vartalon ihon. Tärppi on ilman muuta myös Absolutionin kuolematon Le Baume.

Hulppeassa -40%-kategoriassa on poistuvia meikkisävyjä sekä kuningattaremme Patykan tuotteita vanhoissa pakkauksissa. Patykan tuote- ja pakkausuudistuksen myötä luovumme hulluun hintaan myös joistakin vanhan kuosin pariisittarista. Tässäpä ainutlaatuinen ja harvinainen tilaisuus nopeimmille.

Kaunista juhannusta kaikille!

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.