Yleinen

Absolutionin uutuus La Crème de Santé – täydellinen kesäkosteusvoide

10.06.2017, Jolie

Viime syksynä Absolutionin Isabellen ja Jessican vieraillessa Helsingissä, juttelimme Isabellen kanssa myös Absolutionin tuotekehityksen tulevaisuudesta. Innovatiivinen Isabelle Carron on rohkea ja näkemyksellinen luonnonkosmetiikan kehittäjä ja asiantuntija, jonka kunnianhimo ja tinkimättömyys tartuttavat helposti inspiraatiota myös muihin.

Syksyllä Isabelle kertoi meille luottamuksella brändin tuolloin työn alla olleesta top secret –tuotteesta, joka kulki silloin työnimellä “Health Cream”. Hän oli uuden tähtensä suhteen niin vakavissaan, että puhui puoliksi kuiskaten, vaikka Uudenmaankadun toimiston ovet ja ikkunat olivat kiinni. Uutta kasvovoidetta oli siinä vaiheessa hiottu jo melko pitkään, ja sen välivaiheitakin testattiin huolellisesti. Tapansa mukaan Isabelle suhtautui raaka-aineisiin ja niiden keskinäiseen synergiaan väsymättömällä innolla.

Absolution La Crème de Santé

Nyt se on sitten valmis. Tuloksena on syntynyt kasvovoide La Crème de Santé, joka on aikamoinen monitaituri. Alkukesä on sen lanseeraukseen ihan täydellinen vuodenaika. Kahdenkymmenen ainesosan kombinaatio on super, ja suunniteltu ylläpitämään ihon omaa tasapainoa. Kesävoiteena Santé on täydellinen valinta rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle. Hormonioikkuiset ovat olleet myöskin ihastuksissaan.

La Crème de Santén sisältämä aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja tulsin antiseptiset ominaisuudet puolestaan detoxaavat. Hunaja ja kehäkukka tunnetaan parantavista ominaisuuksistaan ja masmalo säätelee ihon talintuotantoa. Lisäpotkun voiteeseen tuovat joukkoon lisätyt prebiootit, jotka ruokkivat iholle elintärkeää, hyvää bakteerikantaa. Santén nopeasti imeytyvä koostumus sopii myös täydellisesti meikin alle, sillä se hillitsee kiiltoa ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena koko päivän. Voide on ihanteellinen myös miehille. Koostumus on kevyt ja hulahtaa ihoon kuin enkeli, ja silti tuote antaa pitkäkestoista kosteutta.

Absolution La Crème de Santé

La Crème de Santé on täydellinen reissukumppani ja ideaali kesävoide. Sitä voi käyttää helposti sellaisenaan vaikkapa matkalla niin päivisin kuin öisin, mutta se toimii ihanteellisesti myöskin Absolutionin seerumien tai Abson miselliveden päällä. Jos ihosi on kuiva, kaipaat ravitsevuutta ja haaveilet unelmanpehmeistä siloposkista, Santén voi yhdistää hyvin myös Absolutionin Addiction –öljyn kanssa.

La Crème de Santé on testiryhmissä viehättänyt erityisesti sekaihon omistajia. Esimerkiksi Jolien Hanna kuvailee ihoaan hormonaalisesti oikuttelevaksi pintakuivaksi sekaihoksi, joka on rakastanut viilentävää ja rauhoittavaa ohutta kosteuttajaa. Santén tuoksu on kevyen yrttinen ja ihanan raikas, myös miesten mieleen. Makeutta tuoksusta ei löydy pisaraakaan. Absolution ei lisää erikseen hajusteita tuotteisiinsa vaan niissä tuoksuvat vain puhtaat, aidot raaka-aineet.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
7 years sitten

Tämä on ihana voide! Kevyt ja kosteuttava.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.