Yleinen

Jolien synttärit viisi vuotta 8.-12.6. ja yksi pieni jymyuutinen

08.06.2017, Jolie

Tervetuloa juhlimaan 5-vuotiasta Jolieta! Uuden luonnonkosmetiikan ehdoton kuningatar on kasvanut taipaleellaan siihen jännittävään pisteeseen, että se on valmis elämänsä seuraavaan isoon askeleeseen. Niin valmis kuin näin päätähuimaavaan hyppyyn voi ylipäätään kukaan tai mikään koskaan olla.

Olemme hyvin ylpeitä ja onnellisia saadessamme kertoa teille rakkaat ystävät, että Jolie Organic Health & Beauty tulee avaamaan liiketoimintansa uuden osa-alueen kesän 2017 aikana Jolie shopin, webshopin, span ja distributionin rinnalle.

Kansainvälisille markkinoille rakennettu verkkokauppamme Jolie Beauty erilaisine maaversioineen tulee olemaan huikeinta, mitä selektiivisen luonnonkosmetiikan maailmassa on toistaiseksi nähty. Siis ihan koko maailmassa! Kyseessä on upea ja jatkuvasti kasvava valikoima maailman parhaita luonnonkosmetiikan brändejä Yhdysvalloista, Australiasta, Koreasta, Euroopasta, Skandinaviasta ja saarivaltioista ympäri maapalloa. Uuden verkkokaupan estetiikka ja toiminnallisuudet ovat pitkälle mietittyjä.

Synttärikuva

Jolie Beauty on laajalti merkityksellinen saavutus ja teko. Se on eettisekologisen ja yksilöllisen kuluttajan suuri ilo. Se on ympäristön, eläinten ja ihmisten hyvinvoinnin voitto. Se on esimerkki unelmiin uskomisesta, suomalaisen yrittäjyyden pystyvyydestä sekä tahdon ja ahkeruuden suuresta voimasta.

Jolie Beauty on parasta palvelua ja laadukkaimpia brändejä tinkimättömällä asenteella ekologisen kosmetiikan ystäville. Olemme valinneet testiryhmissämme mukaan juuri ne tuotteet, jotka ovat olleet käytössä parhaita mahdollisia. Odotamme tuleviksi myös lukuisia uusia brändejä, joilla ei toistaiseksi ole myyntilupia Euroopassa, tai joiden sisällöt ja/tai niiden ilmoittaminen eivät vielä kaikilta osin vastaa Jolien ja yhteistyökumppanimme CosmEthicsin tarkkoja vaatimuksia.

Kerromme Jolie Beautysta lisää ihan lähiaikoina. Nyt kutsumme teidät kaikki mukaan juhlimaan poikkeuksellisen tärkeää syntymäpäivää. Ilman alusta saakka Jolieen uskoneita asiakkaita meitä ei olisi olemassa. Lämmin kiitos teistä jokaiselle – yhdessä ja erikseen!

Tuotepaketti

Syntymäpäiviä juhlitaan 8.-12.6. torstaista maanantaihin. Jolien Instagramissa on käynnissä tuotepaketin arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa Jolien kesäisiä uutuuksia. Olemme itse olleet kesälahjan sisällöstä täysin pökerryksissämme, niin herkullinen on sen sisältö:

Paketissa ovat Isla Apothecaryn hehkuva kupariöljy sekä kaunistava kurkumanaamio. Mukana on Kjaer Weisin uusi kultainen Highlighter Ravishing sekä bullet-huulipuna korallisessa sävyssä Love. Kesäkynsiin lahja tarjoilee Kure Bazaarin uuden ihanan kesäsävyn Sunset. Lahjapaketin kesäkasvovoide on Absolutionin täydellinen uutuus – prebioottinen ja kevyt, mutta kosteuttava La crème de Santé. Viime kesän hittituotteen virkaa paketissa toimittaa Eco by Sonyan asteittain itseruskettava kasvovesi. Paketin arvo on 266,40 euroa ja se arvotaan maanantaina 12.6.

Synttäreiden tuotetarjouksia on kolme erinomaista: Tarjoamme Warpaintin hintaan 27 euroa (norm. 37 euroa). Patykan Almond Blossom -vartalovoiteen ostajalle lahjoitamme Patykan Marine Crystals -vartalokuorinnan kaupan päälle ja kaikki aurinkosuojatuotteet ja after sunit ovat synttärialessa -20%. Tarjoukset ovat voimassa koko synttäreiden ajan 8.-12.6 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Syntymäpäivien ajan 8.-12.6. Jolie webshopin tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Varsinaista synttäritapahtumaa vietämme 9.6. klo 10-19 Jolie shopissa, jossa on tarjolla skumppaa ja Kuppi & Muffinin suloisia minikuppikakkuja. Jaamme myös valikoiduin voimalausein varusteltuja ruusuja Jolie shopin juhlapäivän asiakkaille. Tervetuloa juhlimaan!

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Netta
Netta
6 years sitten

Onnea ja menestystä Jolie Beautylle! 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.