Yleinen

Ehdota juttutoivetta Toimituksen blogiin – voit voittaa valitsemasi Absolutionin kosteusvoiteen ja seerumin!

03.04.2014, Katja Kokko

Edit: arvonta on nyt suoritettu ja arpaonni suosi tällä kertaa ensimmäistä kommentoijaa, Pauliinaa! Kaunis kiitos juttutoiveistanne ja kommenteistanne!

Ystävät, teillä on mahdollisuus vaikuttaa Toimituksemme blogin sisältöön. Voitte milloin tahansa esittää juttutoiveita kommenteissa, mutta tällä kertaa me suodastaan pyydämme sitä! Kerro meille, mitä haluaisit tietää ihonhoidosta tai tuotteistamme? Millaisia vinkkejä haluaisit lukea Toimituksemme blogissa? Mikä on inspiroivinta?

Kertokaa meille myös, seuraatteko Toimituksemme blogia aktiivisesti sivustollamme vierailemalla, Bloglovinin, Facebookin vai iPhone-aplikaatiomme kautta!

Kaikkien sunnuntaihin 6.4 mennessä vastanneiden kesken arvomme valitsemasi Absolutionin kosteusvoide ja La Solution -kombon! Osallistuminen tapahtuu siis kommenttiboksiin!

absolutioncontrole

Kuva Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
52 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pauliina
Pauliina
9 years sitten

Tervehdys! Vastaan aika tylsästi, että meikkausohjeet ja ihonhoitovinkit ovat parhaita. Niistä olen erityisesti hyötynyt blogianne lukiessa… Erityisen loistavia ovat olleet edustamienne sarjojen laajat postaukset, jossa on tarkasti kerrottu ihotyyppi ja ihon käyttäytyminen ja mitä “aineita” tällöin kannattaa käyttää, missä järjestyksessä jne. Mukavaa kevättä, Pauliina

Maria
Maria
9 years sitten

Seuraan teitä ensisijaisesti facebookin kautta ja toivoisin juttua inci-listojen tulkinta ohjeista.

Jennies
Jennies
9 years sitten

Meikkivinkit, sekä eri tuotteidenne kuvaukset ja miten ne sopivat eri ihotyypeille ovat olleet hyödyllisimpiä.

Anni
Anni
9 years sitten

Tykkään kovin jutuistanne, mutta olisikohan mahdollista, että laajentaisitte myös hiustenhoitotuotteista sinne muotoilutuotteiden puolelle. Olette aina niin nätteinä ja tukat laitettuina eli jakakaas salat silläkin saralla. Facebookin kautta tulee luettua jutut 🙂

Pilvi
Pilvi
9 years sitten

Meikkivinkkinne ovat olleet hyödyllisiä ja haluaisin lukea niitä myös jatkossa.

Ellen
Ellen
9 years sitten

Hei! Vierailen sivustollanne säännöllisesti. Meikkausohjeet ja meikkikuvat ovat inspiroivia. Toivoisin postausta erityisesti luomivärien käyttämisestä, koska en osaa laittaa silmille kuin yleensä yhtä väriä. Zuii:lla on erityisesti ihanan värisiä luomivärejä. Miten niitä värejä voisi esim. yhdistellä jne.

Sanna
Sanna
9 years sitten

Hei! Meikkivinkit ovat hyviä, etenkin sellaiset joissa keskitytään meikkien toimivuuteen ja siihen miten tuotteilla saa aikaan parhaan lopputuloksen. Teidän kauttanne olen löytänyt ensimmäisen oikeasti toimivan luonnonkosmetiikka meikki/BB-voiteen vuosien kokeilemisen ja pettymysten jälkeen! Kiitos! 🙂 Samoin erittäin herkän ihon ja esimerkiksi perioraalidermatiitin hoitoa käsittelevä juttu olisi ainakin itselleni hyödyllinen. Facebookin ja nettisivujen kautta seuraan blogia.

Henna
Henna
9 years sitten

Olisi mukava saada lukea lisää herkän ihon hoidosta. Myös tuotesuositukset (myös) oman valikoimanne ulkopuolelta, mitkä olette hyviksi havainneet olisivat mukavia. (Vaikka ymmärrän toki miksi kyseiset sarjat ovat blogissa esillä :)) Seuraan Jolieta Facebookista.

J
J
9 years sitten

Minä toivoisin vinkkejä, miten valita meikkiin itselle sopivat värit. Myös hiustenhoitotuotteiden esittelyt kiinnostaisivat kovasti 🙂

Ani
Ani
9 years sitten

Toivoisin kevätmeikkilookeja/vinkkejä, ja vartalonhoitoon liittyviä postauksia näin ennen kesän tuloa. Ja myös auringolta suojautuminen (päivävoiteet,mineraalimeikeissä yms olevat aurinkosuojakertoimet,hiusten suojaaminen) oisi hyödyllisiä kun varsinkaan luonnokosmetiikkasarjojen päivävoiteissa ei monesti ole suojakertoimia. Olen hieman epätietoinen näistä 🙂

minka
minka
9 years sitten

Minäkin kaipaisin hiustenhoito- ja muotoiluvinkkejä – ja toki niihin liittyvää tuotevalikoimaa putiikkiin. Seuraan blogia Feedlyn kautta.

Mila
Mila
9 years sitten

Ohjeet itselle sopivien meikkisävyjen valinnasta tulisivat tarpeeseen. Ohjeiden olisi hyvä olla tarkempia kuin usein nähtävä lämmin/viileä jaottelu.. Myös ohjeet erittäin herkän ihon hoitoon ottaisin ilolla vastaan 🙂

Hanna
Hanna
9 years sitten

Edellinen vastaaja ehti jo toivoa samaa kuin minä: meikkisävyjen valinta ihon sävyyn sopiviksi. Kiinnostaa kaikki lähtien oikean meikkivoidesävyn (punertava/kellertävä) valinnasta siihen, miten valita omaa naamaa imartelevat huulipuna- ja poskipunasävyt. Ja kuvat aina helpottavat asian ymmärtämistä.

Suvi
Suvi
9 years sitten

Kulmien meikkaamisesta luonnonkosmetiikkatuotteilla toivoisin vinkkejä. Seuraan feedlyn kautta.

Iines
Iines
9 years sitten

Hei! Seuraan blogianne iphone-appin kautta ja luen aina kaikki ilmestyneet jutut. Itse olen utelias kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja olenkin teiltä tilannut ihonhoitotuotteita. Koska en ole mitenkään kokenut luonnonkosmetiikan saralla, minua kuitenkin “pelottaa/epäilyttää” kokeilla esim. meikkituotteitanne. Siitä keksin teille juttuidean; pestatkaa koekani jonka tehtävänä on elää esim. 1 tai 2 kk pelkästään liikkeenne tarjoamilla kauneudenhoitotuotteilla ja meikeillä. Tämän koekanin pitäisi sitten olla täysin kokematon luonnonkosmetiikan saralla ja hän sitten raportoisi tuntemuksiaan joka päivä blogissa. Se olisi hauskaa ja luultavasti rohkaisisi meitä muita kokeilemaan jos koekani näin suosittelisi 🙂

Iines
Iines
9 years sitten

Elää -sanan vaihtaisin kaunistautua -sanaan. Eihän luonnonkosmetiikkaa ole tarkoitus syödä..! 🙂

Pipari68
Pipari68
9 years sitten

Hiustenhoito- ja muotoilutuotteista luomuna lukisin mieluusti. Ja tietenkin näin kesän korvilla haluan kuulla kaiken uusista ja vanhoistakin aurinkosuojavoiteista kasvoille, huulille ja vartalolle. Täällä seurataan teitä pääasiassa facebookista. On mulla se iPhone-sovelluskin, mutta en ole muistanut käyttää. 😉 Olin muuten lauantaina Jolie Spassa. AbFab!

Annette
Annette
9 years sitten

Heippa, täällä seuraillaan appin kautta blogia. Tykkään juttujanne lueskella joka tapauksessa, mutta mahtavaa olisi saada lisävaloa hormonien ja ruokavalion osuuteen ihon hyvinvoinnin suhteen.. Tuntuu kuitenkin, että hoito ainakin itsellä on ollut se vähiten merkittävä asia.

H
H
9 years sitten

Kesä lähestyy ja olisi ihanaa saada aurinkovoidepostaus! Viime kesänähän teitte sellaisen, mutta varmaan taas tullut jotain uutuuksia, tuotteita päivitetty tms. Ja mielellään tästä olisi kiva lukea jo nyt tarpeeksi ajoissa keväällä, ennen kuin ehtii ostaa voiteita. Oon itse viimeksi pari vuotta sitten kokeillut jotain luonnonkosmetiikka-aurinkovoidetta ja se oli tosi paksua ja sottaista, mutta oon kuullut että markkinoille on tullut jo parempia tuotteita. Oon lukenut blogia lähinnä fb:n kautta, mutta just kävin lisäämässä blogloviniin jonka kautta yleensä seuraan blogeja.

joanna
joanna
9 years sitten

Hei, luen postauksianne säännöllisesti iPhonen applikaation kautta. Juttuja toivoisin aurinkosuojista sekä kasvoille että vartalolle. Myös vartalonhoitotuotteiden esittelylle olisi tarvetta, mitkä sopisivat esim. kevyinä kosteusemulsioina / öljyinä kesään. Muista aiheista teillä onkin ollut kattavasti ja mielenkiintoisesti juttuja!

Henna
Henna
9 years sitten

Vinkkejä, kuinkaa löytää oikeanlainen huulipuna, sen koostumus ja sävy, olisi hyödyllistä. Vai voiko olla niin, ettei joillekin vaan sovi huulipunat??

Annaleena
Annaleena
9 years sitten

Hei, Ihonhoito ja meikkausvinkit on sellaisia mitä ei koskaan voi olla liikaa. Nyt kun pikkukolmonen on haaveissa, jos kaikki hyvin menee, kaipaisin ihonhoitovinkkejä myös raskausaikaan. Huomaan, että iho on nyt kuiva ja mahdollisen raskauden myötä se varmaan kuivuu entisestään. Plus tuotevinkkejä miten voisi hemmoitella raskaana olevaa ystävää. Seuraan yleensä fb:n kautta.

nette
nette
9 years sitten

Askal askeleelta tehdyt meikkivinkit, kuvien kera! Että tämmönen aloittelijakin onnistuis. 🙂 sekä postausta väreistä, eli mitkä luomivärit, poskipunat ja huulipunat sopii minkäkin väriseen ihoon, silmiin, vaatteiden väriin.. 🙂 värit kun on niin ihania, mutta välillä miettii että käykö mieleset värit itselle oikeasti, tai millä sais korostettua paremmin esim silmien väriä. 🙂 Ja blogia seuraan facebookista suurimmaksi osaksi. 🙂

Meiju
Meiju
9 years sitten

Toivoisin juttua ravinnon vaikutuksesta ihoon, eli kuinka tukea ihonhoitoa hyvällä ruokavaliolla. Myös juttu ruoka-ainesten käytöstä ihonhoitoon kiinnostaa. Seuraan teitä Facebookin kautta mutta taidan nyt myös katsoa aplikaation! Valoisaa keväänjatkoa. Ystävällisesti, Meiju

Tiia
Tiia
9 years sitten

Facebookin kautta seuraan. Erilaisiin ihon ongelma-alueisiin kaipailen aina vinkkejä, couperosa, hormonaaliset näpyt ja myös eri ikäisille suunnattuja täsmäiskuja. Esim.itse olen 45-vuotias, mitkä tuotteet ravitsisivat juuri minun kuivaa ja couperosa ihoa.

Turnipsi
Turnipsi
9 years sitten

Meikkivinkit ja erilaiset meikki-inspisjutut ovat parhautta. Erityisen mahtavia ovat olleet muutaman kerran vuodessa toteuttamanne teemameikit upeine kuvineen. Itse olen seuraillut blogianne Facebookin kautta.

Suvi
Suvi
9 years sitten

Mahtava bloginne on tarjonnut paljon mielenkiintoista ja inspiroivaa luettavaa, ja sitä kautta oma kosmetiikkavalikoimakin on muuttunut koko ajan luonnonmukaisemmaksi. Vielä toivoisin juttua tuotteista, jotka yleensä sopivat hyvin myös allergikolle. Juttu meikkien must have -tuotteista olisi myös kiva!

Nea
Nea
9 years sitten

Itse kaipaisin vinkkejä epäpuhtaan, mutta pintakuivan ihon hoitoon: tuotteita on Toella vaikea löytää, kun ne joko kuivattavat liikaa tai eivät puhdista tarpeeksi. Meikkivinkit selkeine tutoriaaleineen kiinnostavat myös. Jolieta seuraan facebookin kautta (:

Cacada
Cacada
9 years sitten

Haluaisin perusoppaan kotona suoritettavasta kasvohoidosta, joka sisältää kuorinnan, naamion, kasvoveden, kosteutuksen. Missä järjestyksessä tuotteet laitetaan, miten niitä käytetään ja mitkä tuotteet sopivat millekin iholle? Mitä kaikkea tarvitaan ns. viikoittaiseen peruspakettiin? Entä mitä taas tarvitaan, jos haluaa exclusive-hoitosetin? Artikkeli voisi olla jotenkin kiinnitettynä etusivulla, jotta sen löytäisi aina helposti. Seuraan Jolieta FB:ssa, mutta usein tulen varta vasten nettisivulle katsomaan, onko mitään uutta tarjolla 🙂

Jonna
Jonna
9 years sitten

Olisi ihanaa saada blogista konkreettisia meikkausvinkkejä, esim. vappumeikkiin!

Minni
Minni
9 years sitten

Moi, mun kommentti oli lentäny taivaan tuuliin tai sitten vain kuvittelin jo vastanneeni. Seuraan teitä facen kuin varsinaisten nettisivujenkin kautta ja kaikki jutut luetaan, parhaimmat jopa useaan kertaan. Suosikkijuttuja on ehdottomasti meikkilookit. Ne on toteutettu aina niin järjettömän hienosti ja lujalla ammattitaidolla ja ovat kaikki olleet niin täydellisiä omaan kauteensa. Lisäksi uusien tuotesarjojen perinpohjainen esittely on enemmän kuin mieleen. Ne luettuaan ei pitäisi kyllä kenellekään jäädä selväksi mikä sopii omalle ihotyypille. No mitä sitten lisää. Ehdottaisin tavallisten asiakkaiden käyttökokemuksia. Sellaistenkin, jotka eivät kirjoita mitään blogia. Veikkaan, että vaikuttaisi aika monen ostopäätöksiin. Sitten meikkimuutoksia jälleen halukkaille tavallisille asiakkaille. Näistä moni saisi… Lue lisää..

Sanna
Sanna
9 years sitten

Luomu-hiustenhoito ja -muotoilutuotteista toivoisin juttua. Tällä hetkellä kaikki käyttämäni meikit ja ihonhoitotuotteet ovat luomuja – ainoastaan hiusten laittamiseen ja pesemiseen menee normikosmetiikkaa… ja tämän epäkohdan haluaisin korjata. 🙂

Kirsikka
Kirsikka
9 years sitten

Eksyn sivuillenne usein Facebookin kautta. Erityisen mielenkiintoisia ovat ihonhoitoon liittyvät postaukset. Mielellään lukisin juttuja myös hiustenhoidosta.

Sanna Kemppainen
Sanna Kemppainen
9 years sitten

Seuraan teitä pääsääntöisesti Facebookin kautta. Toivoisin juttua joka käsittelisi erilaisten iho-ongelmien ( näpyt tms.) hoitoa luonnon tuottein ja mahdollisia oirehtimisia luonnontuotteiden käytön aikana. Moni voisi jutun perusteella saada apua ongelmiinsa tai tajuta olevan aika mennä näyttämään ongelmiaan lääkärille eikä odottaa että iho rauhoittuu totuttuaan uusiin tuotteisiin.

Sanna K.
Sanna K.
9 years sitten

Heips! Seuraan teitä pääsääntöisesti Facebookin kautta. Olisi mukava lukea juttu joka antaisi vinkkejä iho-ongelmiin (näpy, perioraalinen dermatiitti, ruusufinni tms.) Moni voisi saada apua sellaisesta jutusta ja osaisi neuvojen jälkeen mennä oikeaan aikaan vaivoinensa lääkärin pakeille eikä odotella kotona ihon rauhoittumista uuden tuotteen käytön alettua. Lisäksi meikkivinkit on aina tervetulleita – sitä tuntuu itse jumiutuvan siihen yhteen ja samaan tyyliin mitä on vuosia käyttänyt. Ja mieluusti tietty nuorille oma look ja aikuisille/ikääntyville omansa.

Marilii
Marilii
9 years sitten

Olen erityisellä kiitollisuudella lukenut juttujanne hormonien vaikutuksiin liittyvistä ihonhoito-ongelmista. Näistä ei kirjoita kukaan. Ainoastaan ihotautilääkäri on valistanut asiasta, mutta tilanne on aina niin nopea että enemmän saan blogikirjoituksesta jota voin tutkia kodin rauhassa.

ii
ii
9 years sitten

Kuvaukset tuotteista ja niiden soveltuvuudesta eri ihotyypeille on ollut eniten hyötyä. Toivoisin jonkinlaista tarkempaa värikarttaa valikoimissanne olevista meikkivoiteista, eri ihon sävyille sopivista luomiväreistä, etc… Esimerkiksi meikkivoiteiden kohdalla “soveltuu suomalaiselle vaalealle iholle” on kovin ympäripyöreästi sanottu. Olen löytänyt vahingossa Zuiin meikkivoiteesta oikean sävyn, mutta kesälle kaipaisi kevyempää enkä ole virheoston jälkeen uskaltanut lähteä enää arpomaan tuotteita. Myös erilaisista iho-ongelmista ja niiden hoidosta kertova juttu olisi mielenkiintoinen. Facebookin kautta tulee seurattua 🙂

Viivi
Viivi
9 years sitten

Seuraan juttujanne iPhone appin ja FB:n kautta. Kaikenlaista olen jo teiltä oppinut juttujanne lukiessani, mutta toivoisin apua punoittavien poskien ja kiiltelevän otsan (=kukertavan herkän sekaihon) meikkaukseen. Tavoitteena olisi oppia kevyt ja kuulas, mutta koko päivän kestävä meikki.

Kaisa
Kaisa
9 years sitten

Kaipaisin lisää meikkijuttuja, meikkaus “tutorialit” olis kans kivoja esim. miten ja millä pohjustustuotteilla saan huulipunan pysymään parhaiten yms. ja sitten myös sellaiset jutut olis kivoja missä olis testailtu eri värisiä huulipunia..helpottaisi värin valintaa näin verkkokaupan kanssa. 🙂 Seurailen lähinnä Facebookin kautta. Mukavaa kevättä! // Kaisa

Alva
Alva
9 years sitten

Osasta on varmaan jo kirjoitettukin, mutta itseäni kiinnostaa erityisesti herkän ihon hoito, miten tunnistaa vääränlaiset ihonhoitotuotteet ja -rutiinit, hormonaalisten iho-ongelmien kanssa tasapainoilu, sekä hyväksihavaitut tuotekombot puhdistuksesta kosteutukseen eri ihotyypeille. Viimeisimpään voisi toki kysyä suoraan neuvoa, mutta uskon, että monellakin lukijalla on useampia ongelmia, joihin tarvitsisi toimivaa yhtälöä. Itse kun painin herkästi reagoivan, atooppisen, pintakuivan mutta kuitenkin rasvoittuvan ja epäpuhtaan, hormoneista sekaisin olevan ihon kanssa, on oikeanlaisten tuotteiden valinta käsittämättömän hankalaa! Kesän lähestyessä myös aurinkotuotteista olisi kiva lukea. Kaikesta päätellen ihonhoitopostaukset inspiroivat, mutta ehkä myös jonkinlainen luonnonkosmetiikan meikkiopas for dummies voisi olla hyvä meille aloittelijoille 🙂 Blogia seuraan FB:n kautta.

Saara
Saara
9 years sitten

Ihonhoidon vinkit ja suositukset ovat kultaakin arvokkaampia. Olisi myös mukava saada kooste ihonhoidon knopeista mitä tehdä päivittäin/viikoittain/kuukausittain. Myös vinkit sporttitytön ihonhoitoon olisi täydellinen 🙂 elk mitä sinne salikassiin ottaa mukaan! Seuraan teitä FB:ssä sekä Appsissa.

Hanna
Hanna
9 years sitten

Luen postauksianne Facebookin, bloglovinin ja toisinaan myös iPhone-applikaation kautta. Juttuideana tuli mieleen jonkinlainen päästä varpaisiin -setti erilaisille ihotyypeille. Taitaapa monesti nimittäin olla niin, että jos naama muistuttaa kosteusarvoiltaan Saharan hiekka-aavikoita, myös hiuspohja ja kropan iho ovat kuivia. Toki poikkeuksiakin on, joten tästä saisi useamman postauksen 🙂 Oma saharamainen olemukseni ei ole koskaan voinut paremmin kuin viimeisten 1,5 ajan, kun olen käyttänyt käytännössä vain luonnonkosmetiikkaa. Miljoona kiitosta ja virtuaalikukkaset siitä kuuluvat teille! P.S. Alpadermin Cold Creamista kannattaisi taas muistutella, kun kevät tulee ja esiin kaivetaan keväisemmät kengät, jotka saattavat hiertää. Cold Cream nimittäin kaiken muun lisäksi toimii myös hiertymiin ja rakkoihin,… Lue lisää..

Elsa
Elsa
9 years sitten

Luen blogia useimmiten FB-linkkien kautta, mutta joskus myös varta vasten tänne sivuille klikaten. Opastukset eri ihotyypeille ovat olleet hyödyllisiä. Ehkä sellaisia vinkkejä kaipailisin, että mistä huomaa, jos käyttää väärän ihotyypin tuotteita. Yksittäinen kysymys, mikä on jäänyt mietityttämään luonnonkosmetiikan käytössä: miksi kosteus- ja meikkivoiteet rullautuvat? Käytänköhän niitä jotenkin väärin vai voiko se johtua esim. ihotyypistä? Yhden kosteusvoiteen kohdalla kävi niin, että se rullautui aluksi mutta vanhetessaan ei enää niin paljoa, ja toisen voiteen kohdalla taas toisinpäin. Edes Iroisien BB-voidetta en ole parilla kokeilulla onnistunut levittämään kauniisti ja sulavasti. Olen yrittänyt olla hieromatta liian voimakkaasti. Toisaalta eikö kosteusvoiteet pitäisi hieroa ihoon, jotta… Lue lisää..

Sanna.Wang
Sanna.Wang
9 years sitten

Seuraan eniten tuote-esittelyjä blogissa, sekä Hannamarin postauksia 🙂 Ja ikävä kyllä puhelimen kautta… Pitäs joskus päästä koneelle asti, olisi helpompaa 😀 Mua kiinnostas kauheesti lukea juttu, jossa olisi eri sävyisille ja tummuuksille parhaat meikkituotteet. Varsinkin pohjat. En ite pääse kokeilemaan oikein mitään, ku asun Rovaniemellä… Erityisesti bb/cc-voiteet kiinnostaa, mutta kun tilasin terre se ocin vaaleimman… Ei, liian tumma ja punainen 🙂 Niin sellasen jutun!

Päivi
Päivi
9 years sitten

Mun kommentti taisi jotenkin kadota… Noh, vastaukseni oli, että seuraan blogeja nettisivujen kautta ja toivon juttua ihonhoitotuotteissa käytetyistä kasviöljyistä.

kielopioni
kielopioni
9 years sitten

Toivon, että jatkatte samoilla linjoilla, teette omannäköistä mediaa omilla ehdoillanne. Tietysti herkän, ohuen ja ruusufinni-ihon jutut kiinostavat, koska sellainen on siunaantunut omalle kohdalle. Minuakin kiinnostaisi sellaiset jutut jossa ihmiset testaisivat tuotteitanne. Toisaalta myös meikki/ihonhoito tutoriaalit vaikka videomuodossa olisivat todella hienojuttu. Uskoisin, että nämä kiinnostaisi myös monia muita. Erityisesti arvostan blogeissanne niitä sallivuuden, kokonaisvaltaisuuden, lämmön ja hellyyden nuotteja, jotka voimaannuttavat ja herättelevät muistamaan elämän ainutlaatuisuuden. Ja kun tämä aikaansaadaan aidosti, ilman kliseisiä hokemia.. Wau!

SiniS
SiniS
9 years sitten

Seuraan blogia FB:n kautta ja nyt tuli lisättyä myös blogloviniin toimituksen bloginne 🙂 Toivoisin juurikin enemmän make-up tutoraaleja, yksityiskohtaisia ohjeita meikkien tekemiseen. Kaikki ihonhoito-ohjeet kiinnostavat. 🙂

Johanna
Johanna
9 years sitten

Olisi mahtavaa saada jonkinlainen juttusarja siitä miten erilaisia ihotyyppejä kannattaa hoitaa ja millaisia tuotteita apuna käyttäen. Hoitovinkit erityisesti couperosaan taipuvaiselle iholle olisivat tervetulleita. Tuote-esittelyiden yhteydestähän noita ihotyyppisuosituksia aina luonnollisesti löytyy, mutta olisi hienoa saada kullekin ihotyypille suositellut tuotteet kootusti yhdelle sivulle. Tätä kaunista ja inspiroivaa blogia tulee seurattua ihan vain sivulla vierailemalla sekä Facebookin kautta. Aurinkoista kevättä! 🙂

Jenni
Jenni
9 years sitten

Teillä on aina erittäin informatiivista tietoa tuotteistanne, artikkeleita on ollut ilo lukea, kiitos siitä! Enimmäkseen seuraan Jolien tapahtumia facebookin kautta. Minulla on äärimmäisen herkkä ja helposti ärsyyntyvä iho, joka ei millään tunnu palautuvan ns. normaaliin tilaan, vaan on jatkuvasti “stressaantunut”(punoittaa ym), joten kaipaisin tuote -sekä hoitosuosituksia tämmöisen ongelmaihon hoitoon 🙂 Pintakuivuuden lisäksi ihossani on epäpuhtauksia, mutta kuorinta ym tuntuu pelottavalta ajatukselta ihon ollessa niin herkkä. Herkän ihon hoitoon liittyen onkin jo ollut monia hyviä vinkkejä(olen ollut myös Joliessa meikattavana ja siitä oli paljon hyötyä), mutta olisi kiva saada aiheeseen liittyen oikein oma artikkeli. Yksi mielenkiintoinen aihe voisi olla myös ns.… Lue lisää..

Liisa
Liisa
9 years sitten

FB:tä seuraan eniten. Meikkivinkit ja kaikki tuotevinkit on parhaita. Muutama hiusten muotoilu/ hoitotuote olis ihana saada mukaan. Kerrottehan heti kun tulee lisää värejä Zuii-huulten rajauskyniin 🙂

papayana
papayana
9 years sitten

Mitä ihmettä, häviääkö täältä kommentteja johonkin?! Vastasin tähän 3. tai 4. pvä, jolloin kommenttini näkyi listassa ja nyt se on häipynyt kuin tuhka tuuleen :O Tosi tylsää, jos tällaisen takia menee arvonnat ohi suun! 🙁

Katja Kokko
Katja Kokko
9 years sitten

Palveluntarjoajamme (Zoner) kärsi viime viikolla kahteen otteeseen palvelinviasta, joka kaatoi verkkosivumme ja sähköpostimme. Viimeisin vika oli lauantaiaamuna. Kun vika saatiin korjattua, sivustoltamme oli kadonnut lukuisia bloggauksia sekä kommentteja. Niiden takaisin saamiseksi palveluntarjoajan piti palauttaa varmuuskopio perjantailta 4.4. Tästä seurasi se, että lauantain julkaisut ja kommentit katosivat. Omasta Moment-s blogistani katosi myös 5.4 julkaisemani bloggaus. Ulkopuolisen back up -palvelumme avulla saimme ongittua 5.4 julkaisut takaisin, mutta ikävä kyllä kaikki kommentit katosivat. Myös tämä arvonta oli yksi kadonneista bloggauksista ja siksi pidensimme arvonta-aikaa vielä tälle viikolle, josta ilmoitimme Facebookissa. Osa kommenteista on siis saattanut kadota, mutta kaikki mitä palveluntarjoaja on pystynyt palauttamaan,… Lue lisää..

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.