Yleinen

Dafna’s Skincare – ayurvedisia supertehoja Madridista

15.03.2019, Jolie

Valikoimapäällikkömme harrastaa Madridissa majailemista, ja törmäsi siellä toistuvasti kiinnostavaan luonnonkosmetiikan tuotemerkkiin. Päädyimme lopulta pyytämään Dafna’sin testikierrokselle Jolieen. Dafna’s Skincare on muutaman viimeisen vuoden aikana saanut useita himoittuja kansainvälisiä kosmetiikan palkintoja ja kunniamainintoja. Seuraamme mielenkiinnolla näitä erinäisiä arvonimiä niittäviä tuotemerkkejä, varsinkin, jos jokin tietty brändi tai tuote alkaa saada niitä enemmänkin. Emme kuitenkaan koskaan ota menestyviäkään brändejä Jolie-valikoimaan testaamatta niitä perusteellisesti itse. Tuplatsekkaamme testauksen yhteydessä myös INCIt.

Dafna’sin mustat ja tyylikkäät purkit näyttävät siltä, miltä lukemattomat kiehtovat luonnonkosmetiikan tuotemerkit maailmalla tällä hetkellä näyttävät. Kokeilimme toistakymmentä visuaalisesti vastaavaa ”mustaa sarjaa” kansainvälisen verkkokauppamme Jolie Beautyn tuotevalikoiman testikierroksilla. Lookissa ei sinänsä ole mitään vikaa, päinvastoin! Eleetön musta sopii skandityyliin ja näyttää upealta useimmissa kylppäreissä.

Kehittynyttä bioteknologiaa, väkivahvoja aktiiviaineita, ayurvedista holistisuutta

Erityistä espanjalaisessa Dafna’sissa on tehokkuus. Sarja käyttää pitkälle kehittynyttä bioteknologiaa, jonka avulla kasveja muokataan aktiivisiin pienimolekyylisiin ainesosiin. Näin niiden vaikutukset, imeytyvyys ja tehokkuus saadaan maksimoitua. Dafna’s sopii erinomaisesti ikääntyvälle tai väsyneelle iholle, joka tarvitsee uusia rakennusaineita ja elinvoimaa. Ihan herkistä herkimmälle iholle sitä ei voi ensimmäisenä suositella. Tuotteiden ensireaktiot iholla saattavat olla kihelmöiviä, mutta niitä ei kannata pelästyä. Jos pientä punoitusta tai hetkellistä pistelyä ilmenee, tyypillisesti se on vain merkki siitä, että rautaiset aktiiviaineet alkavat toimia ihossa ja hoito menee läpi.

Ayurveda tuo Dafna’siin holistisen ulottuvuuden. Tuotteiden tuoksut ovat aromaterapeuttisia ja niillä tuetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja käyttökokemusta. Dafna’s vaalii rituaalista ihonhoitoa, joka ammentaa vaikutuksia 3000 vuoden takaisista intialaisista hoitomuodoista.

Dafna’s -tuotetärppejä

Ajankohtainen tuote on monikäyttöinen Dafna’s Recovery Cleanser -puhdistusbalmi, joka on yksi hoitavimpia puhdistustuotteita, mitä valikoimastamme löytyy. Siksi sitä voi käyttää puhtaalla iholla sleeping maskin eli yönaamion tapaan. Pehmeä ja ihoa silminnähden parantava puhdistusbalmi laitetaan kuivalle iholle ja poistetaan lämpimään veteen kastetulla liinalla. Iholla voi välittömästi tuntea, kuinka kyseessä on paljon muutakin kuin puhdistusteho.

Dafna’s Eye Care -silmänympärysvoide on suunniteltu parantamaan dramaattisesti silmänympärysihon ulkonäköä. Kyseessä on luonnonkosmetiikan upea innovaatiotuote, joka sisältää 16 voimakasta vaikuttavaa ainetta kuten sikurijuuren oligosakkaridit ja pilkotut soijaproteiinit, jotka parantavat kollageenin tuotantoa ja valmistusta. Voide on rikastettu ruusunmarjaöljyllä ja kehäkukan uutteella, jotka yhdessä auttavat vähentämään silmänympärysihon turvotusta ja hienoja juonteita. Silmänympärysvoiteen säännöllinen käyttö lisää ihon luonnollista kiinteytymistä, häivyttää juonteita ja vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alla.

Dafna’s Anti Aging & Glow Serum on kirkastava eksklusiivinen kasvoseerumi, joka on Dafna’sin maineikkain, kohutuin ja palkituin tuote. Seerumin vaikutus on kiistaton! Ihon tekstuuri muuttuu, hienot juonteet tasoittuvat ja iho on vahvempi ja säteilevämpi. Jonkin verran testiryhmämme ovat todenneet sen rullaavan meikin alla, joten kannattaa testata koostumuksen toimivuus omalla iholla. Tärkeä sääntö on käyttää tuotetta säästeliäästi, ja viimeisenä keinona öisenä tehohoitotuotteena. Kukapa ei haluaisi herätä aamulla huomattavan raikkailla kasvoilla.

Dafna’s Skincare on myynnissä tästä hetkestä alkaen Jolien verkkokaupoissa Jolie webshopissa ja Jolie Beautyssa. Dafna’s ei ole toistaiseksi Jolien myymälöiden valikoimissa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.