Yleinen

Vaaleanpunaisia unelmia – esittelyssä Patykan uudet puhdistustuotteet

24.03.2019, Jolie

Patykan uutuudet ovat olleet maassa muutaman viikon. Patykan piipahdettua Helsingissä osaamisemme ja näkemykseksemme tuotteista on ehtinyt syventyä. Kuluneilla hulinaisilla pressi- ja koulutusviikoilla olemme tavanneet lisäksi useita Jolien yhteistyökumppaneita, joilta olemme saaneet palautetta uutuuksista. Iloa ja innostusta herättää Clean Range eli vaaleanpunainen puhdistustuotelinja, joka sisältää edullisemman version Patykan kuuluisasta putsaritriosta. Puhdistuskolmikon hoitonestettä tuntuvat rakastavan kaikki, sen paksu ja geelimäinen kosteuttava ja kirkastava koostumus saa ihmiset vertaamaan sitä Whamisan Deep Rich Toneriin, huokeana versiona. Vaaleanpunaisen linjan puhdistustuotteista myös jälleenmyyjiemme hyllyt ovat ehtineet jo tyhjentyä useaan kertaan.

Miten kolmivaiheinen ihonpuhdistusrituaali tehdään?

Vuonna 2013 ihon kaksoispuhdistus ei ollut vielä niin iso hitti kuin nykyään, mutta lanseerasimme jo tuolloin yhdessä Patykan kanssa 3-Step-puhdistuksen, josta tuli nopeasti Jolien kuuluisimpia tuotteita. Uusi Clean Range tuo saman puhdistusrutiinin kaikkien saataville. Sen käyttötarkoitus on sama, mutta pakkauskoot ovat isompia ja hinnat edullisempia. Uuden Clean-linjan tuotteista puuttuvat korkeatehoiset ikääntymistä estävät aktiiviaineet verrattuna perinteiseen putsaritrioon.

Kolmivaiheinen puhdistus jättää ihon raikkaaksi, pehmeäksi ja syväpuhtaaksi. Normaali, sekaiho ja rasvoittuva iho saavat tuotteista kirkastusta, syväpuhdistusta ja tasapainoa. Öljy ja hoitoneste hellivät kuivaa ihoa. Tuotteita voi mainiosti käyttää myös erikseen tai yhdistäen niitä muiden tuotesarjojen tuotteisiin. Rituaalina puhdistus tehdään seuraavasti:

1. Melting Cleansing Oil – puhdistusöljy – 19,90€

Samettinen öljy hierotaan kuiville kasvoille ja pyöritellään lempein ottein. Öljy on loistava puhdistaja, sillä se tarraa nopeasti itseensä niin vedenkestävät ripsivärit, paksunkin meikkipohjan sekä epäpuhtaudet. Melting Cleansing Oilin öljyt liottavat iholta ylimääräistä talia ja ehkäisevät mustapäiden ja tukkeumien syntymistä. Samalla auringonkukka-, aprikoosinsiemen- ja jojobaöljyt suitsivat ihon pintakuivuutta. Ohut, silkkinen koostumus muuttuu maitomaiseksi veden kanssa käytettäessä ja huuhtoutuu tarvittaessa pois, jos et käytä lisäksi vaahtoa.

2. Detox Cleansing Foam – syväpuhdistava puhdistusvaahto – 14,90€

Heti perään, ilman vesipesua, otetaan pumppaus puhdistusvaahtoa ja levitetään se öljyn päälle. Kaksikko sekoittuu keskenään kermavaahdoksi, joka kaunistaa käyttäjäänsä päivä päivältä. Voit tehdä kauneusrituaalin antaumuksella tai nopeasti, molemmista tavoista iho jää ihanan raikkaaksi ja syväpuhtaaksi.

Detox Cleansing Foam on saippuaton, pehmeän vaahdon muodostava kasvopesu, joka puhdistaa ihon meikistä, epäpuhtauksista, liasta sekä ilmansaasteista. Syväpuhdistava vaahto tasapainottaa ihoa jättäen kasvoille terveen hehkun. Sisältää kosteuttavaa ja pehmentävää aloe veraa sekä syväpuhdistavaa moringaa. Kermainen vaahto muuttuu iholla voidemaiseksi jättäen ihon sileäksi ja kirkkaaksi.

3. Soothing Milky Toner – kosteuttava kasvovesi – 16,90€

Lopuksi huuhdellaan kasvot tai kastellaan puhdistus- tai musliiniliina lämpimällä vedellä ja pyyhitään tuotteet kasvoilta. Puhdistus viimeistellään Soothing Milky Toner -hoitonesteellä. Kermaisen täyteläinen kasvovesi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sen pehmeä ja normaalia paksumpi koostumus rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen samalla vähentäen veden aiheuttamaa kuivuutta. Aloe vera kosteuttaa ja pehmentää ihoa samalla kun malvankukkauute rauhoittaa ja lievittää ihoärsytystä. Kasvovesi kirkastaa ja rauhoittaa ihoa välittömästi, ja käytössä lisää nopeasti ihon kuulautta. Hoitonesteen käyttökokemukset ja hinta-laatusuhde ovat osoittautuneet erinomaisiksi!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.