Yleinen

Arkiluksusta Patykan tapaan

19.11.2014, Hannamari Rahkonen

Ranskalainen Patyka taitaa samanaikaisesti sekä rennon että ylellisen tunnelman luomisen taidon, olipa kysymyksessä rauhallinen hetki kotispassa tai ne tavallistakin tavallisemmat kauneusrituaalit. Tuotesarjan jokainen palanen heijastaa arvokkuutta ja omaa persoonalliset piirteet, jotka tekevät niistä erittäin rakastettavia.

patyka_jolie_jolieshop_hannamarirahkonen3

Sarjan eleganttius ulottuu vaaleista ja moniulotteisista kartonkikuorista aina koukuttavaan sisältöön ja onnistuu luomaan jokaiseen päivään palasen sitä paljon puhuttua arkiluksusta. Tämän ranskattaren tuoksumaailmassa vaalitaan moniulotteista, yhteneväistä sekä luonnollista kokonaisuutta, joka säilyy uskollisesti kaikkien tuotelinjojen läpi. Tuoksumaailman persoonallisin kärki on havaittavissa selkeimmin sarjan suihkugeelien kohdalla, joiden seurassa olemme itsekin viettäneet lukuisia kotispa-hetkiämme.

Suihkugeelipullojen äärimmilleen yksinkertaistettu muotoilu yhdessä erityislaatuisten tuoksuyhdistelmien kera tuo kaamoksen täyttämään kylpyhuoneeseen sopivan palasen Pariisin tunnelmallisia valoja, tunnelmaa sekä arjen mutkattomuutta. Patykan suihkugeelit ovat koostumukseltaan täyteläisen pehmeitä ja ne vaahtoavat iholla kevyesti. Haluamme, että ihomme on suihkun jälkeen kuivan ja karhean sijaan puhdas ja kosteutettu. Patykan suihkugeelit pesevät ihon hellävaraisesti, jolloin pinta jää luonnollisesti pehmeäksi eikä kuivuudesta tarvitse murehtia.

patyka_jolie_jolieshop_hannamarirahkonen1

Patykan kuudelle erilaiselle suihkugeelille löytyy tuoksuparit sarjan vartalovoiteista- ja öljyistä. Jokaisen suihkugeelin tuoksumaailma on rakennettu toimivaksi kokonaisuudeksi erilaisten eteeristen öljyjen, kukkaisvesien sekä uutteiden yhdistelmillä, joiden ansiosta iho saa samalla tarvitsemaansa luksushuoltoa.

Hedelmäisen makea White grape tarjoaa silkkaa hattaraa silloin kun arki tuntuu turhan kovalta ja raikas Peppermint hellii puolestaan stressaantunutta mieltä sekä kehoa. Pirteän keltainen Mandarin herättää virkistävällä otteella uuteen päivään ja särmikkään sensuelli Precious woods sopii täydellisesti niihin hetkiin, kun haluat ladata ihosi ja mielesi täyteen luonnollista lämpöä sekä pehmeää mausteisuutta. Makea Neroli on omiaan rauhoittamaan ylikierroksilla hyrräävää hermostoa ja hennon kukkainen Iiris wood kohottaa alakuloista mieltä.

patyka_jolie_jolieshop_hannamarirahkonen2

Kaamoksen keskellä suosittelemme tutustumaan lähemmin vetiverjuurta sekä tonkapapuja sisältävään Precious woods -lahjapakettiin, josta löytyy sarjan suihkugeeli sekä vartaloöljy. Näiden kahden lämmittävän tuotteen yhdistelmä on omiaan rauhallisiin sekä tunnelmallisiin saunailtoihin.

Tervetuloa tutustumaan huumaaviin Patyka-suihkugeeleihin ja löytämään omien kotispa-hetkien tähtituote joko Jolie shopiimme Uudenmaankadulle tai webshopiimme. Tunnelmallista viikkoa ystävät, muistakaahan ottaa aikaa itsellenne hektisen arjen keskellä.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.