Yleinen

Saisiko olla Patykan odotettu uutuustuote ja lasillinen kuplivaa – Tervetuloa Patyka-iltaan Jolie shopille perjantaina 21.11.!

19.11.2014, Hannamari Rahkonen

Ranskalainen luksusluonnonkosmetiikkasarja Patyka on hemmotellut meitä hurmaavilla sekä ylellisillä tuotteillaan jo miltei puolentoista vuoden ajan ja tämän aikana yksi jos toinenkin meistä on ehtinyt muodostaa vankkumattoman kiintymyssuhteen tämän pariisilaissarjan äärimmäisen laadukkaisiin sekä luotettaviin kauneudenhoitotuotteisiin.

Ystävät, huulillamme on viipyillyt syksyn mittaan tarkoin varjeltu Patyka-salaisuus, jonka saamme paljastaa teille aivan pian.

hf8DlEXyqCQsnA0hUumMYK_dBR7GQ5s0g8O3FBWASqw

Tämän viikon perjantaina helmenvalkeisiin vaatteisiin puettu ranskatar saa vihdoinkin valikoimiinsa odotettua täydennystä ja siksipä kutsumme teidät, rakkaat ystävämme, juhlimaan kanssamme uutuustuotteen lanseerausta rennon seuran ja kuplivan kera Jolie shopiin Uudenmaankadulle.

217938_508704656899_689808246_n

Illan aikana on mahdollista tavata sarjan luoja, Pierre, ja osallistua upeaan sekä hemmottelevaan lahjakorttikilpailuun, jonka palkintona on virkistävä sekä uudistava Fountain of Youth -hoito selän hieronnalla ja kuorinnalla Jolie spassa.

Odotamme perjantaita jo jännittynein sekä iloisin tunnelmin, siispä toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi viettämään kanssamme Patyka-iltaa perjantaina 21.11. klo 17-19 Jolie shopiin Uudenmaankadulle!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
9 years sitten

No, mutta vitsi kun jännää! Mikä se tuote oikein on?!? Mutta ette tietenkään kerro vielä 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Niin meistäkin! Kannattaa tulla kurkkaamaan Toimituksen blogi huomenna, paljastamme silloin tämän ihanan mysteerituotteen henkilöllisyyden.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.