Yellowmood

November 2014, be awesome

18.11.2014, Hannamari Rahkonen

interior_livingroom_yellowmood_hannamarirahkonen_lofthouse1

Marraskuusta on saatu kevyt niskalenkki. Väsyneenä kaikki ei tunnu aina ruusuiselta, siksipä tämä kaamos on tuntunut väsyttävämmältä kuin tavallisesti. Liikkeellä pysytään normaaliin tahtiin, joskin olen tilannut huimasti parempia yöunia tuleville viikoille ja toivon niiden löytävän perille. Monen viikon vähäiset unet eivät tarjoa optimaalisinta toimintakykyä kenellekään.

Elämässä on paljon mistä olla kiitollinen ja koska huomasin, etten ole muistanut keskittyä hyviin asioihin väsyneenä yhtä reippaasti kuin tavallisesti, ajattelin kirjoittaa ajatuksiani ylös tässä postauksessa. Omasta mielestäni elämän ei tarvitse olla jatkuvasti jonkin uuden ja paremman tavoittelua. Niistä ihan arkisista hetkistä ne muhkeimmat ilonhetket monesti kumpuavat. Alla muutamia marraskuun iloja:

interior_livingroom_yellowmood_hannamarirahkonen_lofthouse2

1) CrossFit-treenit piristävät juuri nyt aivan järjettömästi. Vaikka treeneihin kömpisi maailman väsyneimpänä ja pää kainalossa, kotiin palaa energiavarastot ladattuina. Olen rikkonut treenitauolta paluun jälkeen enkkoja lähes joka treeneissä, joten motivaatio on hyvässä hapessa sekin. Nauroin Tuomakselle, että Hannamari Yli-Hiilarin elämänjaksosta on sittenkin saattanut olla hyötyä, hoho.

2) Kotia on helppo pitää tähän vuodenaikaan tunnelmavalaistuksella, se tuo itselleni seesteisemmän olon ja auttaa rauhoittumaan iltapuuhiin. Akvaariovalaistus ei ole kyllä muutenkaan meikäläisen heiniä, sattuu silmiin.

interior_livingroom_yellowmood_hannamarirahkonen_lofthouse3

3) Olen tosi kiitollinen siitä, että voin modata työaikatauluni vastaamaan sitä mitä jaksan tehdä nyt kun tuo hölmö unettomuusjakso on ollut kylässä. Hyvinä päivinä tehdään enemmän ja huonompina päivinä vähän vähemmän.

4) Luonnonvalon vaihtelut näyttävät tähän vuodenaikaan mielettömän kauniilta, ne pienet häivähdykset auringosta. Ehkä niihin vain kiinnittää enemmän huomiota, kun niitä on rajoitetusti tarjolla? Yksi iso plussa kotona työskentelyssä on se, että pääsen joka päivä valoisan aikaan ulos meidän koiranpoikien kanssa.

interior_livingroom_yellowmood_hannamarirahkonen_lofthouse4

5) Sain mieheltäni 7-vuotiskihlapäivälahjaksi kauan haaveilemani Mac Book Pron ja voin väittää, etten ole koskaan ollut niin ällikällä lyöty. Onni on kaikessa tukena oleva puoliso, jonka kanssa voin jakaa päivittäin ajatuksiani myös työstäni ja kysyä neuvoja tarvittaessa.

6) Koti on muuttunut kahden kuukauden sisällä oikeaksi pehmojen valtakunnaksi. Runsaasti tyynyjä, lampaantaljoja, vilttejä ja uusi villamattokin saapui viikonloppuna olohuoneeseen.

interior_livingroom_yellowmood_hannamarirahkonen_lofthouse5

Mikä tai mitkä arkiset asiat piristävät Sinua juuri nyt?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Kaisa
Anna-Kaisa
9 years sitten

Täällä piristystä tuovat: – kaksi mäyräkoiraa – lämmin, hauska ja viihtyisä työyhteisö kollegoineen ja oppilaineen – salitreenit – lämmin kaakao – lukeminen – ystävien tapaaminen – oma koti ja puoliso – suklaa (raakaversio)

Netta
Netta
9 years sitten

Hei! Onko ongelma vain minulla vai onko Jolien app muuttunut jotenkin? Aiemmin luin jutut aina appissa, mutta nykyään jutuista näkyy vain alku ja jos haluaa lukea koko jutun, joutuu klikkaamaan linkkiä josta pääsee varsinaiseen blogiin. Mieluummin lukisin jutut appissa ilman ylimääräisiä klikkauksia. Osaako joku kertoa missä mättää?

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Voi että, olipa kiva lukea sinun listauksesi. Koiranomistajana allekirjoitan täysillä noiden pienten tyyppien ilahduttavan vaikutuksen, synkempikin päivä saa valoa kahden vauhtihirmun hökälöinnistä 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Hei Netta, minäpäs selvitän asiaa ja vastaan sinulle tähän kommenttiboksiin heti, kun saan vastauksen 🙂

Seija-Sofia
Seija-Sofia
9 years sitten

Energiaa tuo täälläkin vanha mäyräkoira. Marjat joita olen syönyt kilotolkulla, hyvät kirjat, tuleen tuijottelu ja työpaikan mahtavat tyypit

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Karvakorvilla on myönteinen vaikutus <3

Netta
Netta
9 years sitten

Moikka! Olisiko ongelmaani löytynyt vielä mitään selitystä?

Heleää
Heleää
9 years sitten

Minulla on sama ongelma, Jolie-app ei toimi enää! Nyyh.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Asiaa selvitellään parhaillaan ja infoan teitä heti, kun saan asiasta tarkempaa tietoa 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Noniin Heleää ja Netta, sain vihdoin vastauksen tähän dilemmaan. Sovelluksen toiminnan muutos liittyy luultavasti Applen iOS8 käyttöjärjestelmäpäivitykseen ja joudumme tekemään hieman päivitystöitä, jotta sovellus saadaan jälleen toimimaan.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.