Yleinen

Arjen aromaterapiaa Jolien tyyliin: tasapainoittava Palmarosa

17.11.2014, Hannamari Rahkonen

Oletteko ystävämme huomanneet, että aamulla töihin lähtiessä on pimeää ja iltapäivällä töistä palatessa on vielä pimeämpää? Kaamos, jos joku, osaa testata ihmisten sietokykyä. Mikäli kasvosi vääntyvät jo tässä vaiheessa inhon irvistykseen, otahan koppi pienestä aamunpiristyskeinostamme.

Elo tämän mykän ja voimakkaan vuodenajan keskiössä vaatii ympärilleen hieman väriterapiaa sekä yksinkertaisia rutiineja, siispä leikittelemme kirkkailla sävyillä ja varastamme aamuistamme vain kolme arvokasta minuuttia. Uuden päivän ensimmäiset hereillä vietetyt hetket eivät tunnu lainkaan niin kankeilta, kun puristaa itselleen oman voimamehun, joka koostetaan tietysti oman intuition pohjalta. Allekirjoittaneen hitaissa aamuissa on turvauduttu kirpeisiin makuihin ja viime päivien herättelevimpänä triona on toiminut verigreipin, appelsiinin ja sitruunan reipas yhdistelmä.

nealsyardremedies_palmarosa_jolieshop_hannamarirahkonen Mikäli olotila muistuttaa vielä tässäkin vaiheessa väsymyksestä ja iho tulehtuneesta sekä rasvoittuvasta olotilastaan, kannattaa aamumehun ohella kokeilla ihon kaveriksi sitrusten ja hienostuneiden kukkien sekoitukselle tuoksuvaa palmarosaa. Aamuisen kasvojenpuhdistuksen jälkeen kevyt kerros mattapinnan jättävää meikinpohjustusvoidetta tai päivävoidetta saavat ihohuokoset supistumaan ja turhan kiillon kaikkoamaan.

Eteerisien öljyjen hienous piilee siinä, ettei niiden monimuotoisuus rajoitu koskaan vain yhteen osa-alueeseen. Vivahteikkaiden tuoksujen ja fyysisten lievennysten ohella nämä tiivistetyt kasvi- ja kukkaöljyt tarjoavat myös luonnollisen keinon vaikuttaa mielialoihimme. Jokaisella eteeriselläöljyllä on oma persoonallinen ote mieleen, jotkut tasapainoittavat ja jotkut piristävät. Palmarosa toimii molemmilla tavoilla ja sen olemuksesta kertoo hyvin kuvaus ruusuisesta auringosta, joka kertoo kasvin mieltä keventävästä ja kirkastavasta vaikutuksesta sekä havainnointikyvyn lisäämisestä.

Aurinkoa sisäisesti ja ulkoisesti, siinäpä oiva resepti pimeälle marraskuulle.

Kuva Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.