Yellowmood

Yellow mood // Pink

17.11.2014, Hannamari Rahkonen

pink_grey_lifestyle_yellowmood_hannamarirahkonen1

Elpynyt treenirytmi on tarkoittanut tiukempaa kulutusta myös Merrelin paljasjalkakengilleni. Popot ovat unelmankevyet, pohjelihaksia stimuloivat ja simppelit — kyllä kelpaa pomppia burpeiden tahtiin tai ottaa juoksupyrähdyksiä.

Kirjoittelinkin jo aiemmin siitä kuinka minua on lahjottu ruusuilla tänä syksynä. Itse ostetut kuivaneet ruusut raaskin heittää pois, mutta en muilta saamiani. Säästän niitä ainakin hetken, kuvissa on isosiskoni tuomat persikanvaaleanpunaiset nuppuset.

Pastellisen vaaleanpunainen Patykan Neroli-voide tuoksuu yhtä karkille kuin muutkin tuon luksusbrändin tuotteet ja kosteuttaa ihoa sopivasti.

Zuiin uutuushuulipunat ovat tässä osoitteessa päivittäisessä käytössä. Pinkin eri sävyt ovat saaneet erityisen paljon käyttöä, kuvassa täyteläinen Summer. Kesä, voi pojat, se kelpaa aina.

Rakastan huiveja enkä lähde kesäaikaa lukuunottamatta koskaan ovesta ilman huivia. Keväisin tekee tiukkaa luopua lämpimistä talvihuiveista ja totutella kulkemaan paljaalla kaulalla.

Kuljin kesällä hiukset kiedottuina kuvan ruusuhiusnauhaan, kysynpä vaan itseltäni miksen ole tehnyt sitä elokuun jälkeen — on meinaan sen verran synkeää, että nyt jos koska olisi tarve olla rouva ruusupää. It´s in the details.

Poskipunat, nuo kasvojen pikaelvyttäjät. Zuiin helmiäisposkipuna Raspberry on rehellinen pinkki, joka raikastaa nude-meikin aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Väripäiväkirjassa aiemmin ilmestyneet osat:

mint | yellow | red | green | black | grey & silver

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.