Yleinen

Absolutionin Isabelle Carronin omat lempituotteet

04.11.2016, Jolie

Luonnonkosmetiikan arvostetun uranuurtajan ja tuotekehittäjän Isabelle Carronin työtä on metsästää luonnonkosmetiikan uusimpia trendejä ja raaka-aineita. Hyvin mielellään hän kuluttaa aikaansa myös pariisilaisessa laboratoriossa ”kokkaamassa”, kuten hän itse kutsuu lempipuuhaansa.

isabellekuva

Aikaisemmin mainosalalla toiminut Absolutionin perustaja Isabelle Carron on rohkea ja tinkimätön naisyrittäjä. Isabellen tapa tehdä kosmetiikkaa on kuin hän itse; tyylikäs, luova, hauska ja itsevarma. Hänen vieraillessaan Joliessa tapaamassa meitä ja yhteistyökumppaneitamme joitakin viikkoja sitten, olimme kiinnostuneita kuulemaan, mitä kaiken luonnonkosmetiikan nähnyt nainen aikoo seuraavaksi tehdä.

Isabellea kiinnostavat suuret haasteet ja vaikeasti luonnonkosmetiikkana tuotettavat innovaatiot, mutta hän haluaa tehdä ennen muuta toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Hänellä on taipumusta luovaan hulluteen ja leikittelyyn tuotekehityksessään, mutta korkeimpana kriteerinä hän pitää kuitenkin tuotteen tehokkuutta ja järkevyyttä käyttäjälle. Tällä hetkellä Isabelle on kiinnostunut kuuriluontoisesti käytettävistä tehotuotteista, joista ensimmäinen on jo lanseerattu La Cure Peau Nette Anti-Blemish Treatment -tehohoito epäpuhtaalle iholle. Epäpuhtaan ihon hoitokuuri kestää 15 päivän ajan. Lisäksi Isabellea kiinnostavat tulevaisuuden kosmetiikassa ajankohtaiset probiootit ja prebiootit.

Absolution on Jolien valikoimassa supersuosittu tuotemerkki. Sen aktiivisimmat käyttäjät ovat uskollisia ja rakastavat brändiä. Fanijoukko kasvaa koko ajan. Arvelimme, että asiakkaamme haluaisivat tietää, kuten mekin, mitä Absolution-tuotteita Isabelle itse käyttää. Ensin hän sanoi, että kaikkia, mutta löysimme lopulta suosikit:


1. Le Soin Regard silmänympärysvoide pelastaa paljon matkustavan ja kiireistäkin elämää elävän naisen. Mica on Absolutionin silmänympärysvoiteessa se taikasana, joka aiheuttaa luonnollisella tavalla optisen harhan heijastaessaan valoa siten, että tummat silmänaluset katoavat. Silmänympärysvoidetta voi säilyttää jääkaapissa, jos haluaa lisätä tehoja turvotuksen poistoon.

2. La Crème du Teint Absolutionin Teint on kevyempi versio perinteisestä meikkivoiteesta, mutta siinä on peittävyyttä tuhdin BB-voiteen verran. Sopii hyväkuntoiselle iholle arkeen ja juhlaan, yöhön ja päivään, kesään ja talveen.

3. Le Sérum Anti-Soif – Absolutionin suosituin seerumi, jossa on erinomainen hinta-laatusuhde. Täydellistä vesikosteutta talvisääolosuhteisiin voiteiden ja öljyjen alle, ja kesällä vaikka sellaisenaan. Pintakuivuuden ja ihon alle jumivien epäpuhtauksien varma taltuttaja.

4. La Crème Douce Démaquillante – puhdistusvoide puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ihon omasuojaa tärvelemättä. Sopii erityisesti ikääntyvälle tai herkälle iholle, jossa on taipumusta kuivuuteen. Loistava talviputsari.

5. La Crème du Jour – Isabellen ikuisuustuote, joka on aina mukana ja jatkuvassa käytössä. Naisen paras ystävä on kunnollinen luottokosteusvoide, jota voi käyttää halutessaan vaikka loppuelämänsä.

6. La Brume Systémique – Absolution faasikasvovesi on Isabellen lemppari- innovaatio, joka auttaa tasapainottamaan ihoa mm. pitämällä pintakuivuuden kurissa. Kosteuttaa kasvovedeksi aivan poikkeuksellisella tavalla ja toimii loistavasti esimerkiksi kuumissa olosuhteissa.

7. Le Soin Repulpant – U-vitamiini aktivoi epidermistä, siksi Repulpant –naamio sopii ikääntyvälle iholle. Isabelle suosittelee käyttämään naamiota, jos tuntuu joskus siltä, että tarvitset ”uudet kasvot”.

8. L’Eau Soir et Matin – joka paikan kauneusvesi. Erinomainen vaikkapa vapaapäivien ja lomien ihonpuhdistukseen, kun meikkiä käytetään vähemmän. Virkistää ja auttaa ihoa lentokoneessa, tietokoneella työskenneltäessä ja kuivassa huoneilmassa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.