Yleinen

Absolutionin salaisuus ja kampanja-ale

03.11.2016, Jolie

Absolutionin perustaja Isabelle Carron piipahti visiitillä Helsingissä joitakin viikkoja sitten. Brändi kasvaa maailmalla kovaa kyytiä, ja sen saama huomio ja palaute on kaikkialla erityisen hyvää. Myös Joliessa tuotesarja on pitänyt koko valikoiman ykköspaikkaa jo parisen vuotta loistavista kilpakumppaneistaan huolimatta. Mistä Absolutionin menestys sitten johtuu?

Absolutionin salaisuus

Isabelle Carronin mielestä Absolution on huomattavan persoonallinen. Nyt kun luonnonkosmetiikkatarjonta (onneksi!) lisääntyy ja kasvaa lujaa vauhtia ympäri maailman, Absolutionin vahva identiteetti ja omaleimaisuus korostuvat entisestään. Sen ansiosta tuotemerkki lähtökohtaisesti huomataan, ja se kerää uteliasta kiinnostusta Hollannista Venäjän kautta Taiwaniin – mihin vain koskaan meneekään.

Isabellen omassa selkeässä visiossa Absolution on luonnonkosmetiikan apteekki, jossa on kyse ilon ja luovuuden jakamisesta. Ilman tarkkoja sääntöjä tai kieltoja tuotteita voi käyttää monella tapaa. Mix &Match -periaate mahdollistaa voiteiden, seerumien ja Addiction -öljyn keskinäisen sekoittamisen tarpeen mukaan. Näin kahdesta tuotteesta tulee helposti kolme. Tuotteiden supertehokkaat, tiivistemäiset ainesosat toimivat synergisesti ja niiden vaikutukset muuttuvat ja tehostuvat sekoitettaessa. Koostumuksia muuttelemalla tuotteita voi käyttää hyvin taloudellisesti ja monipuolisesti. Täten on myös kätevää etsiä ja löytää omalle iholle juuri parhaiten sopiva koostumus ja toimivin kombinaatio.

Raaka-aineet ja yksittäisten tuotteiden koostumukset Isabelle valitsee itse. Hän pitää olennaisena tuotteiden mahdollisimman pitkälle luomulaatuista alkuperää. Iho tunnistaa orgaanisen ja autenttisen aineen helpommin, ja puhtailla raaka-aineilla voi tukea ihon omaa ekosysteemiä ja palauttaa sen balanssin, vaikka se joskus veisikin aikaa. Absolution valmistetaan pariisilaisessa laboratoriossa, jonka laadunvalvonta on erittäin tarkkaa.

Absolutionin maailmassa innovatiiviset ja kalliit kasviperäiset ainesosat sekoittuvat design-rakkauteen, ekologisiin pakkauksiin ja hulluun luovuuteen. Vaikea sellaista konseptia tietenkään on vastustaa. Siksipä Absolution on herättänyt paljon kiinnostusta myös Suomessa, ja sen saatavuus tuleekin lähiaikoina lisääntymään uusilla suurilla jälleenmyyjillä. Luonnonkosmetiikan paras luksus kuuluu kaikille!

Absolution on myös miesten suosikki

Unisex-brändi pitää sisällään yhden erityisen miesten voiteen, mutta periaatteessa kaikki tuotemerkin tuotteet sopivat hyvin myös miehille tehojensa ja tuoksujensakin puolesta. Mix &Match mahdollistaa pariskuntien yhteiset kosmetiikkapurkit, sillä sekoittaminen huomioi myös yksilölliset tarpeet.

Huomaathan, että halutessasi ilahduttaa isää tai puolisoa reilun viikon kuluttua nyt on täydellinen tilaisuus? Esimerkiksi Abson misellivesi, Le Soin Purifiant -naamio ja La Crème de l’Homme -miesten voide on paras lahja modernille isälle. Miehet ovat erittäin tervetulleita luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan.

Alennuskoodi ja Le Baume -lahjaksi

Juhlapyhäviikolla torstaista 3.11. sunnuntaihin 6.11. saatte Absolutionista -15% alennuksen Jolie shopissa ja webshopissa. Verkkokaupassa ale toimii koodilla absolution15. Ostaessasi vähintään kolme Absolutionin etuhintaista tuotetta, saat lisäksi ajankohtaisen lahjan ilmaiseksi. Ilmainen lahja on Absolutionin kuuluisa Le Baume Lip & Dry Skin Balm -korjaava monitoimivoide, ja lisäämme sen kolmen tai useamman Absolution-tuotteen tilauksiin automaattisesti. Lahjan arvo on 16,50 euroa. Balmi on ihanteellinen suojaamaan niin aikuisten kuin lastenkin ihoa kylmältä ja viimalta.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.