Yleinen

Upeat ripset ja kulmat vihdoinkin luonnollisesti – Plume Lash & Brow Enhancing Serum nyt shopissa ja webshopissa

11.11.2016, Jolie

Runsaat ripset ja kulmat ovat varsinainen meikkitrendi. Haaveiletko ehkä sinäkin pitkistä ripsistä ja tuuheammista kulmakarvoista, mutta et halua ripsipidennyksiä, kestopigmentointeja tai synteettisiä seerumeja?

Plume Packaging and serum

Toiveisiin on vastattu myös luonnonkosmetiikan tuotekehityksessä. Plume Science on ymmärtänyt, että eko todellakin on uutta luksusta ja tyyliä parhaimmillaan, ja kehittänyt valtameren takana menestyvän hittiseerumin. Muoviton ja myrkytön Plumen ripsi- ja kulmaseerumi sai alkunsa siitä, kun tuotteen kehittäjä Lauren Bilon kärsi raskauden ja lapsensa syntymän jälkeen merkittävästä hius- ja ripsikadosta. Hän halusi ripsensä takaisin, mutta ei liimoja silmiinsä. Lauren kävi miettimään, olisiko mahdollista kasvattaa ripsiä ja kulmia luonnollisilla raaka-aineilla tekoripsien sijaan.

Plume Lash & Brow Enhancing Serum on täysin luonnollinen ripsi- ja kulmakarvaseerumi. Monivaikutteinen, kokonaisvaltainen hoitotuote tehostaa ja pidentää ripsien kasvuvaihetta, jonka ansiosta ripset kasvavat pidemmiksi. Lisäksi se kosteuttaa ja vahvistaa ripsien juuria ja tekee ne tuuheammiksi. Antioksidanttipitoinen koostumus suojaa ulkoisilta stressitekijöiltä. Seerumi sisältää huolella valitun sekoituksen kasviöljyjä ja -uutteita, joista jokaisella on tärkeä tehtävä tuotteen toimivuuden varmistamisessa. Kosteuttava, luomulaatuinen aloe vera on täynnä vitamiineja ja mineraaleja, luomuriisiniöljy ravitsee ripsien juuria omega-rasvahappojen, e-vitamiinin ja proteiinien avulla. Hunajauute rauhoittaa ja lukitsee kosteuden ripsiin.

Seerumia levitetään iltaisin (tai/ja aamuisin) suoraan puhtaiden ripsien juuriin. Anna seerumin kuivua, jos laitat päälle ripsiväriä. Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi seerumia olisi hyvä ainakin aluksi käyttää säännöllisesti vähintään 6-8 viikon ajan. Yksi Plume-pakkaus riittää yhdestä kahteen hoitokuuriin. Tulokset näkyvät alkaen noin kuukauden kuluttua säännöllisen seerumin käytön aloittamisesta. Plumen valmistaja antaa tuottelle tyytyväisyystakuun.

Plume sopii käytettäväksi myös ripsipidennysten kanssa. Käyttöhyöty pidennysten kanssa on ensisijaisesti se, että Plume hoitaa ja ravitsee omia ripsiä ja ehkäisee niiden vahingoittumista. Plume hoitaa myös kuituripsiä ja auttaa säilyttämään ne kauniina ja joustavina. Se kuitenkin nopeuttaa oman ripsen kasvua, ja saattaa siten lyhentää pidennysten elinkaarta.

Plume-kuurin hinta on 85,60 euroa. Pääset ostamaan sen tästä.

14726378_367865200222136_7731360381737631744_n

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.