Yleinen

Jolien joululahjaideat 2016

15.11.2016, Jolie

Joulun taika-aika on taas ovella! Jolie-tiimi on kerännyt lahjainspiraatiota luonnonkosmetiikan houkuttavasta ja koukuttavasta maailmasta. Jolie webshopin joululahjakategorioissa voit käydä suunnittelemassa oman toivelistasi. Lahjaideoistamme löydät parhaat paketit myös ystäville ja perheenjäsenille.

Olemme lajitelleet joululahjat tänä vuonna aikuisten ja nuorten naisten lahjoihin, mikä nopeuttaa ja helpottaa valintaa. Miehet ovat saaneet oman kategoriansa. Pikkupaketit löytyvät erillisestä luukustaan. Lisäksi olemme auttaneet luonnonkosmetiikan lahjavalinnoissa myös yritysasiakkaitamme.

Lahjakortteja voit halutessasi hankkia Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie box on tämän joulun ehdoton toivelahja. Jolie boxin voi tilata kolmen tai kuuden kuukauden tilausjaksoissa, joten se ilahduttaa saajaansa vielä kahtena tai viitenä kuukautena ensi vuoden puolella.

 

Jolien joululahjat 2016

 

Luksusluonnonkosmetiikka lämmittää sydäntä ja muistetaan pitkään. Laadukas luonnonkosmetiikkalahja on aidosti toivottua välittämistä ja vaihtoehto tavaralle, jolla voit tarjota lahjan saajalle stressin karkotusta ja hyvää joulumieltä. Luonnonkosmetiikka on ajanmukainen eettisekologinen joululahja parhaimmillaan. Se tarjoaa niin antajalleen kuin saajalleen ympäristövastuullista ja hyvinvointitietoista jouluiloa.

Voit noutaa valitsemasi lahjat ja lahjakortit valmiiksi paketoituina Jolie shopista Uudenmaankadulta. Pyydäthän paketoinnin etukäteen verkkokauppatilauksesi lisätietokentässä. Tilatessasi webshopista muualle Suomeen toimitamme halutessasi paketointimateriaalin lahjatuotteiden mukana. Webshopissa voit myös valita lahjan saajan osoitteen toimitusosoitteeksi, jolloin lähetämme kauniin paketin suoraan sen vastaanottajalle halutessasi ilman lähetyslistaa.

 

Tervetuloa parhaille kosmetiikkalahjaostoksille!

 

Kuva: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.