Yellowmood

Yellow moodin helmikuu

02.03.2014, Hannamari Rahkonen

Vihdoin saan jatkaa viime kuussa aloittamaani perinnettä, jossa listaan jokaisen kuukauden merkittävimmät, innostavimmat, onnellisimmat ja inspiroivimmat postaukset yhteen pakettiin. Oikeastaan odotan kuukauden loppumista nykyään paljon innokkaammin, kun tiedän että saan tehdä tällaisen mukavan koosteen, josta näkee itsekin paljon selkeämmin sen mitä on tullut tehtyä.

Viime kuussa olen järjestänyt pääni sisällä asioita uudelleen, vähentänyt kahvinjuontia yli puolella ja keskittynyt nukkumaan hyvin sekä tekemään välillä etäpäiviä hyvinvointini nimissä. Valmiiksi stressaantuneena moni asia menee takuuvarmasti pieleen ja aiheutti ainakin omalla kohdallani sen, ettei ollut aina helppoa ajatella positiivisesti. Sain huomata, että tuollaisella tavalla kutsuu luokseen vain lisää ikäviä asioita ja epäonnistumisia. Ajatusmallien puhdistaminen negatiivisesta sakasta toimii erittäin hyvänä positiivisten asioiden tervetulotoivotuksena.

yellowmood_crossfit_raakaruoka_lifestyle_gluteeniton_hyvinvointi_luonnonkosmetiikka 4

Liikuntarintamalla on menty eteenpäin kohisten ja CrossFit-treeneissä on käyty 3-4 kertaa viikossa. Boksille jää kaikki paha olo, murheet ja turhautuminen, sillä treenien jälkeen turha energia liialliseen miettimiseen on kaitsettu. Ehdottomasti ylpein olen meidän salikisoihin osallistumisesta, joista selvisimme Tuomaksen kanssa hengissä! Kävin myös suloisen Annan kanssa ystävätreeneissä kokeilemassa CrossFitiä ja käynnin jälkeen vaikutti siltä, että lajista saattaisi olla yksi innostunut lisää. Iloitsin henkilökohtaisesti paljon myös siitä, että selätin stressipeikon aiheuttamat kivut ja pystyin tekemään paluun normaaliin treeniarkeen.

Tämän talvi oli kokonaisuutena vähän kova juttu iholleni, joka alkoi oikutella kuivahtamalla aivan täysin. Ihoni on parantunut suhteellisen nopeasti muutalla korjausliikkeellä: stressin kaitsemisella, ahkeralla ihonhoidolla sekä tarkemmalla ruokavaliolla. Tämän hetken kosmetiikkatilanne on kiitettävä ja siksipä kuvasin helmikuun lempi-ihonhoitotuotteeni yhteen postaukseen. Kaikki vaikuttaa kaikkeen!

yellowmood_crossfit_raakaruoka_lifestyle_gluteeniton_hyvinvointi_luonnonkosmetiikka 3

Köökin puolella on tehtailtu suklaa-banaanineliöitä, jotka saivat mahtavan vastaanoton useiden kokeilijoiden keskuudessa. Ja mitäpä olisi helmikuu ilman pullaa? Kehitin pullanhimoissani gluteenittomien herkkupullien ohjeen, josta olen salaa ylpeä. Pieni vinkki leipureille: antakaa pullien olla huoneenlämmössä päivä tai kaksi ilman suojaa ja pullanne ovat sisältä pehmeitä, mutta pinnasta rapean sitkeitä, siis juuri täydellisiä!

yellowmood_crossfit_raakaruoka_lifestyle_gluteeniton_hyvinvointi_luonnonkosmetiikka 2

Helmikuussa vietettiin Arctic Design Weekia ja toisin kuin viime vuonna, pääsin istahtamaan valmiiseen Aitta Deli & Dinen Pop up-brunssipöytään, joka oli raikas tuulahdus Rovaniemen ravintolatarjonnassa. Viimeisten remonttijuttujen kanssa otetaan edistysaskeleita yksi kerrallaan ihan sen mukaan miten jaksetaan. Helmikuun suurimpia juttuja taitavat olla kylpyhuoneen vanerioven saaminen paikoilleen sekä infrapunasaunan käyttöönotto.

yellowmood_crossfit_raakaruoka_lifestyle_gluteeniton_hyvinvointi_luonnonkosmetiikka 1

Helmikuun loppu on tarjoillut jo suurieleisesti lupausta aikaisemmasta keväästä, joka otetaan täällä varmasti avosylin vastaan, ehkäpä Kraa Kraan kehysten takaa ihastellen?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.