Yellowmood

Riemu Remuluu vuosi sitten

01.03.2014, Hannamari Rahkonen

mittelspitz_puppy_kleinspitz_dog_littledog_yellowmood 2 mittelspitz_puppy_kleinspitz_dog_littledog_yellowmood 3 mittelspitz_puppy_kleinspitz_dog_littledog_yellowmood 1 (1) mittelspitz_puppy_kleinspitz_dog_littledog_yellowmood 1 mittelspitz_puppy_kleinspitz_dog_littledog_yellowmood 2 (1) mittelspitz_puppy_kleinspitz_dog_littledog_yellowmood 3 (1) mittelspitz_puppy_kleinspitz_dog_littledog_yellowmood 4

Kävin kuva-arkistoja läpi ja meinasin sulaa työtuolilleni, kun näin nämä lähes vuoden takaiset Riemun pentukuvat!

Näimme tämän pienen mustan möhköpallon ensimmäistä kertaa luovutustilanteessa ja huomasin vasta silloin miten pienen pieni se oli. Siinä se oli vihdoin sylissäni parin kuukauden odottamisen jälkeen: vajaat 400 g vilkkautta, teräviä hampaita, intoa ja loputonta unta uuden emännän jaloissa. Rakkaudella on tapana kasvaa, tässä tapauksessa kuudella kilolla.

Meillä asuu jo fiksu (melkein) aikuinen Riemu, joka on edelleen maailman piristävin persoona. Ja joka rakastaa vieläkin heilauttaa vasemman takajalkansa taakse maate laittaessaan. Unikavereina luonnollisesti pehmolelut Totoro, Ankka, Siili, Kala tai vielä useammin meidän pyykkikorista vartavasten varastetut käytetyt sukat.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tapio
Tapio
9 years sitten

Ihana hauveli.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Allekirjoitan!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.