Yellowmood

Marraskuun koti ja fiiliksiä

28.11.2014, Hannamari Rahkonen

sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen1

Olisin voinut nukkua koko marraskuun ohitse, jos kalenteri ei olisi osannut kertoa, että To do -listani piippaavat punaisella. Harkitsen vakavasti tehokkaan kirkasvalolampun hankkimista, sillä aamut ovat olleet melkoisen tahmeita viime viikkoina, varsinaisia kepeän vastakohtia. Tunnistatte ehkä tunteen.

sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen2

Silti, tämä höperö ja persoonaton kuukausi palauttaa mieleen saman opetuksen minkä aina ennenkin: auttaa huomaamaan pienetkin valonpilkahdukset ja muistuttaa, että niistä on syytä nauttia juuri nyt. Minuutin päästä voi olla myöhäistä.

Olen oppinut olemaan silloin, kun miettii että mitähän sitä nyt tekisi. Aina ei kuulkaas tarvitse tehdä jotain, sanon minä. Lepoa tarvitsee supereinkin nainen.

sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen5

Kuvista on tehnyt mieli tehdä mustavalkoisia tai vähentää ainakin reilusti kylläisyyttä. Siltähän täällä meidän kodissamme oikeastikin näyttää, jos ei lasketa kello 11-14 välistä aikaa. Onneksi senkin päälle muuttanut uusi peikonlehti tuo edes hitusen muistutusta jostain elävästä.

sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen4

Hieman hirvittää ajatella, että vielä kuukauden päivät vuorokausi pimenee. Silloin pohjoisessa nautitaan valosta juuri ja juuri tunnin verran. Vaikka hetkessä on kivaa (ja suotavaa) elää niin sanonpahan vaan, että meillä on hyvä syy odottaa tammikuuta ja valoa, uusia seikkailuja.

sisustus_yellowmood_hannamarirahkonen3

Juuri nyt ajelemme Helsinkiin, reissu on tälle vuodelle kolmas ja viimeinen. Kotiin jäi petaamaton sänky, pölypallot ja pyykit, mutta ei se mitään. Ei niitä näin pimeällä edes huomaa.

Otetaan viikonloppu leppoisasti ja juodaan hyvää kahvia, eikös vain.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Mun on pitänyt monesti kommentoida sitä että teillä on tosi kaunis ja kodikas koti. Persoonallinen ja lämmin. Tai sellainen tunnelma ainakin välittyy.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kiitos Mari, mukava kuulla että lämmin tunnelma välittyy kuvienkin kautta! Koti on meille molemmille valtavan tärkeä paikka ja sitä laitetaan aina pieni palanen kerrallaan, kiirehtimättä. Tärkeintä on viihtyvyys ja kestävät ratkaisut 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.