Yellowmood

Arvonta: Mistä haluaisit lukea Yellow moodissa?

01.12.2014, Hannamari Rahkonen

Kuulkaahan kuomat, teitä on siellä ruutujen takana melkoisen iso joukko ja tahtoisin kiittää teitä siitä, että olette seuranneet juttujani vuodesta toiseen. On ollut ilahduttavaa huomata, että olette rohkaistuneet viime aikoina myös kommentoimaan enemmän täällä Yellow moodissa — se antaa minulle paljon motivaatiota ja muodostaa tänne sitä me-henkeä, joka merkitsee itselleni todella paljon. Tuntuu aivan eri asialta nähdä teidät kävijät lukuina tilastoissa kuin saada teiltä henkilökohtaisesti kirjoitettua tekstiä kommenttien muodossa — kiitos, että tuotte minulle hymyn joka kerta, kun saan lukea ajatuksistanne, kokemuksistanne, ihan mistä vain.

Teen blogiani omista lähtökohdistani, mutta en pelkästään itselleni. Siksi ajattelin pyytää teiltä ajatuksia sekä toiveita blogini suhteen. Olen vakuuttunut, että teidän harjaantuneilla silmillänne saan Yellow moodista rehellisimmän ulkopuolisen analyysin kuin mistään muualta voisin saada.

toivepostaukset_yellowmood_hannamarirahkonen

Kuten tiedätte, blogini painottuu pääasiassa luonnonkosmetiikkaan, sisustamiseen, remonttiin, DIY-projekteihin, koiriin ja muuhun hyvän mielen sälään, joten toteutan toiveita pääasiassa näiden aiheiden puitteissa. Kaipaan suoraa ja vapaata ajatuksienne virtaa, sillä luotan teidän silmäänne 100 %. Käyn kommenttinne läpi ajan kanssa ja pyrin parhaani mukaan toteuttamaan juttutoiveitanne. (Mitä yksityiskohtaisempia toiveita esitätte, sen helpommin ja varmemmin ne menevät toteutukseen.)

Pieni porkkana on aina paikallaan, joten arvon kaikkien palautetta antaneiden kesken 50 euron arvoisen lahjakortin Jolieen.

Toverini, vastausaikaa on sunnuntaihin 07.12. klo 00.00 saakka. Sananne on nyt vapaa kuin taivaan lintu, jään odottamaan ajatuksianne sekä kehitysideoitanne innolla, sillä uskon saavani siitä huimasti inspiraatiota ja puhtia — kiitos ja halaus jokaiselle!

Yellow moodin touhuja voi seurata myös Instagramissani @hannamarirahkonen sekä Yellow moodin Facebook-sivuilla.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
85 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Turnipsi
Turnipsi
9 years sitten

Meikki-inspiraatio -tyyppiset postaukset on minulle sitä herkunta sisältöä. Toivoisinkin näkeväni lisää sellaisia pstauksia, joissa käydään läpi toteuttamiasi meikki/kosmetiikkakokonaisuuksia! 🙂

Minttu-Maaria
Minttu-Maaria
9 years sitten

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten ja kaikki tuotetestaukset. Tykkään kuitenkin kaikista aiheista ja siitä, että blogisi on monipuolinen hyvän tuulen ja kauniiden kuvien blogi 🙂

Sanna
Sanna
9 years sitten

Hyviä kasvisruokareseptejä talveen!

Naturellielli
Naturellielli
9 years sitten

Tuotetestaukset ja hyvän olon jutut ovat kiinnostavat, erityisen huippua on lukea ja katsoa kuvia ruskeasilmäisen meikkitestsuksesra! (harvinaista herkkua Suomessa!) Kivaa joulunodotusta!

maria
maria
9 years sitten

Tykkään hurjasti meikkiesittelyistä, ja uutuustuotteista on aina mukava lukea, huulipuna esittelysi ovat loistavia kun kuvasi ovat niin selkeitä Että sävyjen erot näkyvät hyvin. Näitä jatkossakin. Herkkäihoisille tarkoitetuista silmämeikkituotteista tahtoisin tietää lisää, itse en silmämeikkiä ole käyttänyt vuosiin mutta nyt laadukkaiden luonnonkosmetiikkatuotteiden tullessa markkinoille voisin uskaltautua kokeilemaan Jos jonkun opastuspostauksen tekisit!

norppis
norppis
9 years sitten

Moi ja kiitos ihan parhasta blogista 🙂 Olen seurannut alusta asti taivaltasi jo Lilyn puolella. Ruoka- ja jälkkärireseptit on aina tervetulleita, helposti toteutettavat diy-sisustusjutut ja muutenkin kauniit kuvat kodista, sekä inspiroivat treenikuvat ja söpöt karvapallojen kuvat. Myös diy-kosmetiikka kiinnostaa. Samoin kuin kaikki hyvinvointiin liittyvät jutut, esim. infrapunasaunasta oli kiva lukea ja clean puhdistuskuurista. Eli jatka vaan samaan malliin niin pysyn linjoilla taatusti. Kiitos!

Terhi
Terhi
9 years sitten

Minua kiinnostavat erityisesti luonnonkosmetiikka ja siihen liittyvät tuotetestaukset. Olisi kiinnostuvaa lukea luonnonkosmetiikan käytöstä raskausaikana sekä vauvojen/lasten luonnonkosmetiikasta. Myös kasvisruoka- ja raakaruokareseptit ovat mielenkiintoisia, ja etenkin raskaus+vauva+raakaruoka -aiheesta olisi mielenkiintoista lukea lisää. Sisustusjuttusi ja DIY-projektisi ovat aina inspiroivia. 🙂 Tässäpä tulikin aika monta toivetta, uusi elämäntilanne nostattaa esiin paljon kysymyksiä. 🙂 Iso kiitos inspiroivasta ja kauniista blogistasi!

juulia
juulia
9 years sitten

Kaipaisin lisää ihania reseptejäsi 🙂

Cacada
Cacada
9 years sitten

Kosmetiikan tuotetestauksia sekä reseptejä. Erityisesti helppo, nopea ja terveellinen arkiruoka kiinnostaa! Terveellisen pikaruuan reseptejä siis 🙂

Hanna
Hanna
9 years sitten

Kolmen kopla: Luonnonkosmetiikka, sisustus ja reseptit! Kiitos ajatuksella kirjoitetuista, lämpimistä teksteistäsi 🙂

Hanna
Hanna
9 years sitten

Helppoja, hyviä reseptejä terveellisestä ruosta, raaka+muu. 🙂

Laura
Laura
9 years sitten

Haluaisin kurkkia, miten pidät järjestyksessä kosmetiikan, siivouskomeron, treenivaatteet ja keittiön kuiva-ainekaapit. Itsellä hieman ongelmia niiden kanssa.

Maiju
Maiju
9 years sitten

En tiedä oletko kuinka jouluihminen, mutta joulujutut kiinnostaisivat. Esimerkiksi se, miten koristelet kotia jouluksi ja tietysti myös Yellow Mood-jouluruokareseptit. Meikkijuttuja jaksan lukea loputtomiin, joten niitä toivon edelleen.

Anna-Kaisa
Anna-Kaisa
9 years sitten

Voi, blogi on ihana sekoitus kaikkea, mutta tässä toiveeni: -Treeni- ja ruokavaliokuulumiset kiinnostavat, koska haen omaa tietäni tuolla saralla. – Reseptit saavat aina sylkirauhaset aktivoitumaan. Monta reseptiäsi olen jo kokeillut ja hyväksi havainnut. Uusia tuotoksia otan vastaan mieluusti! Oletko muuten koskaan miettinyt, että kokoaisit resepteistäsi esimerkiksi kirjan? Voisikohan sen tehdä omakustanteena vähän Ifolor-tyyliin… Ostaisin heti! – DIY-ideat kunniaan! Samoin sisustusta on kiva kurkkia ja inspiroitua toisten ideoista. – Meikkivinkitkin ovat kivoja, mutta eivät ihan omaan TOP3:en yllä.

Tiina
Tiina
9 years sitten

Valokuvausjuttujasi on ihana katsoa, näistä pienistä “tarinoista” nauttisin mielelläni useamminkin- kenties valokuvaukseen liittyvien DIY-vinkkien kera? 🙂 Luonnonkosmetiikka ja sisustus ovat itseäni erityisen lähellä aihealueistasi!

Minna
Minna
9 years sitten

Ihana blogi sulla:) Mua itseäni kiinnostaa kaikki diy-aiheinen puuhailu, niin sisustamisen, vaatteiden kuin kosmetiikankin puolella.

Laura
Laura
9 years sitten

Lukisin ilolla enemmän omia reseptejäsi, erityisesti itsetehtyä kosmetiikkaa. Sitruksinen vartalokuorinta oli ihana 🙂

Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Meikki- ja ihonhoitovinkit ovat aina ihanaa luettavaa ja otan niistä aina onkeeni kokeilemalla itselleni niitä. Myös helpot ja terveelliset reseptit, joita viime aikoina on ollutkin muutama ovat kivoja.

Anni Minerva
Anni Minerva
9 years sitten

No nimenomaan kaikki hyvän mielen sälä on kivaa luettavaa! 😉 Reseptit ja ruokajutut kiinnostaa minua kuitenkin eniten.

Karkulainen
Karkulainen
9 years sitten

Blogisi on mukava sekoitus vähän kaikkea! Sinulla on ihana sympaattinen tyyli kirjoittaa ja kuvata. Tykkään lukea ihan arkipäivän jutuista, kommelluksistasi Rovaniemellä ( rakas opiskelukaupunkini), superpirtelöbaarin touhuista, sisustuksesta, treenailuista sekä meikkitutorialit on myös kivoja. Ja niin, ruokareseptit ja herkut on kans mukavaa luettavaa. Blogisi on kiva tällaisenaan, mutta ehkä ruokareseptejä olisi kiva saada enemmän 🙂 Sinulla on ihana hyvän mielen blogi, palaan tänne aina uudestaan. 🙂

Mari
Mari
9 years sitten

Kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvä, myös diy-henkinen, kiinnostaa minua eniten. Muutenkin kaikki diy-puuhailu, liittyi se sitten sisustukseen tai vaatteisiin, on mielenkiintoista. Kaikki ruokajutut saavat veden kielelle ja sormet syyhyämään kokastelun pariin. Valokuvausharrastusta aloittelevana katselen myös mielelläni itseäni taitavampien linssinjälkeä. Kokonaisuutena oikein viihdyttävä ja maukas cocktail 🙂

Suvi
Suvi
9 years sitten

Luonnonkosmetiikka- ja sisustusjutut ovat lemppareitani. Haluaisin lukea enemmän käytännön elämästäsi Rovaniemellä, erityisesti luontosuhteestasi ja ajatuksistasi vuodenajoista. Ehkä jotakin siitäkin, miten koet ympäristöasiat? Kiitos hienosta blogista! 🙂

Sini/Nautiskellen
Sini/Nautiskellen
9 years sitten

Kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut ovat suosikkejani! Pidän sekä ihanista meikkipostauksistasi että kaikista tuotteisiin liittyvistä jutuista. Voisinkin toivoa postausta tämän hetken suosikkituotteistasi (saa olla meikki-, ihonhoito- tai vaikkapa hiustuotteitakin!). Kiitos piristävästä blogistasi, jota olen itsekin harmillisen vähän ehtinyt viime aikoina kommentoida. Valoa kaamokseen!

Päivi
Päivi
9 years sitten

Sellaiset “päivän kanssani” -tyyppiset postaukset on jostain kumman syystä (tirkistelyn halu?) mielenkiintoisia. Eli vaikkapa kalenterimerkintöjen omainen seikkailu läpi arkipäivän kanssasi. Niin yksityiskohtainen kuin omien rajojesi puitteissa voit kirjoittaa 🙂

Marjo
Marjo
9 years sitten

Eniten kiinnostaa luonnonkosmetikka- ja sisustuspostaukset.

J
J
9 years sitten

Tykkään lukea monipuolisesti eri aiheista, mutta tällä hetkellä eniten kolahtavat sisustusjutut – ekologinen sisustaminen, kirppislöydöt. Myös joulureseptit olisivat kovin tervetulleita! Kiitos upeasta blogista, joka on yksi suosikeistani. Olen vain kovin laiska kommentoimaan.. 😉 Blogisi on paitsi hyväntuulinen mutta myös aito: et pelkää kertoa, jos väsyttää tai mikään ei huvita. Se on rohkeaa <3 Liian moni blogi näyttää ainoastaan sitä ruusuilla tanssimista, ja sitäkin usein liioitellen. Jokainen kompastuu joskus ruusunpiikkeihin. Mukavaa joulunodotusta! 🙂

Sohvi
Sohvi
9 years sitten

Olen kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, ruokaresepteistä, luonnosta, liikunnasta. Näitä kaikkea blogistasi on löytynytkin. Jatka siis samoilla linjoilla.

sikkuralla
sikkuralla
9 years sitten

Sisustuspostaukset ovat kyllä kiinnostavia. Itse pohdiskelen tällä hetkellä meikkien ym. kosmetiikan säilytystä. Ehkä siitä voisi jonkinlaisen postauksen saada aikaiseksi?

Tiia
Tiia
9 years sitten

Usko tai älä, olen viime viikon aikana lukenut läpi koko Yellow Moodin ja HaLon… joka ainoan jutun! Pidän tosi paljon tyylistäsi kirjottaa. Osaat kertoa elämästäsi ja itsestäsi tarpeeksi, mutta pitää myös “tiiviimmän” yksityisyyden itselläsi, mikä on tosi järkevää. Elämänarvosi ja ajatusmaailmasi tulevat hienosti esiin jutuissasi. Diy ja ruokajutut ovat tosi kiinnostavia. Terveysaiheet samoin. Kosmetiikasta ei voi koskaan kirjoittaa liikaa, varsinkaan luonnonkosmetiikasta 😉 Tiivistettynä siis…kun kirjoitat sinua itseäsi kiinnostavista aiheista, jutuista tulee aitoja ja mielenkiintoisia…..

Marika
Marika
9 years sitten

Eniten kiinnostaa luonnonkosmetikka- ja sisustuspostaukset

Jenni
Jenni
9 years sitten

Smoothie ideoita, kiitos! Kaikesta tykkään ja luen, mutta nyt henkilökohtaisesti kaipaan lisäideoita smoothie toteutuksiin. Operaationi jälkeen tämä ruokamuoto vain korostuu ja kuuluu siis jokaiseen päivääni ainakin 2 annoksen verran. Toteutan lempimakuja helposti, mutta haluisin oppia lisäämään kasviksia mukaan ja niiden yhdistäminen hedelmiin ja marjoihin kaipaa rohkaisua. Kiitos paljon jo tehdystä ihanasta blogityöstä! Hymy huulilla. 🙂

Siinatar
Siinatar
9 years sitten

Sisustuspostauksia!

merikukka
merikukka
9 years sitten

Toivoisin lisää ruokareseptejä! Myös sisustus- ja koirajuttuja on kiva lukea 😉

R
R
9 years sitten

Oho, toiseen postaukseen tulikin juuri kommentoitua, että nyt juuri kiinnostaisi nähdä kuvia erilaisista silmämeikeistä, joita on toteutettu Zuiin uusilla paleteilla. Ylipäänsä tällä hetkellä minua kiinnostavat enemmän meikkipostaukset ja niistä saatu inspiraatio ja väriterapia kuin ihonhoitoon liittyvät tuotepostaukset. Lähinnä ehkä siksi, että tykkään kun on kuvia, joita katsoa ja joista ottaa ideoita itselle ehkä jo heti käyttöön. 🙂 Noin yleisesti ottaen tykkään erityisesti sinun pohdiskelevammista postauksistasi. Niitä aina kun vaan on ajatuksia jaettavaksi! 🙂

Heleää
Heleää
9 years sitten

Meikkitutorialit luonnonkosmetiikan parissa voisivat kiinnostaa. Reseptit innostavat myös. Kiitos kivasta blogistasi! 🙂

hukka
hukka
9 years sitten

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, samoin kuin teidän DIY-jutut ovat mielestäni todella hauskoja ja kekseliäitä. 🙂

Inksu
Inksu
9 years sitten

Olisi mukava saada lisää yksinkertaisia reseptejä, sellaisia joihin ei tarvitse ostaa kovin montaa erikoista ainesosaa. Keep it simple, but delicious -hengessä:) Sellaiset kiinnostaisivat!

Katja
Katja
9 years sitten

Reseptejä, niitä toivoisin näkeväni enemmänkin 🙂

tyttö
tyttö
9 years sitten

KILPIRAUHASASIOISTA, kuten olet jo aikaa sitten aikonut! Ja moni hyötyisi siitä! Eli omasta tilanteesta, mitä hormonia syöt ja paljonko, seurataanko arvoja, miten vajaatoiminta näkyy yhä tänä päivänä elämässäsi? Nämä vaivat ovat aivan räjähtäneet käsiin määrällisesti, joten toivottavasti toteutat vihdoin postauksen.

Leena
Leena
9 years sitten

Ehdttomasti luonnonkosmetiikkavinkit kiinnostavat 🙂 Niin ihonhoidon kuin meikkaamisenkin suhteen. Lisäksi kaikenlaiset meikkausopastukset ovat mielenkiintoisia, etenkin miten korostaa erilaisia silmänmuotoja tai pieniä tekniikkavinkkejä jotka helpottavat meikin tekoa. DIY-postaukset ovat myös mahtavia ja mm. miten toteuttaa moderni joulu DIY-koristein olisi aika herkkua!

Nelli
Nelli
9 years sitten

Ehdottomasti reseptejä. Erityisesti raaka-kakkuohjeet kuvineen ovat parhaita. Ja kosmetiikka kiinnostaa myös.

Anastasia
Anastasia
9 years sitten

Luonnonkosmetiikasta, DIY ja reseptejä (gluteeniton kasvisruoka, raakaruoka).

Johanna
Johanna
9 years sitten

Kauneusruoasta olisi kiva lukea. Eli mitkä ruoat tai lisäravinteet lisäävät ihon kuntoa ja saavat hehkumaan. Tai millä saat itse ihosi hehkunaan kauniisti. Se nimittäin hehkuu ja terveelliset elämäntavat huomaa. Kiitos kivasta blogista. 🙂

RipRap
RipRap
9 years sitten

Tuotetestaukset on kivoja niin välttyy itse ehkä useammin hutiostoksilta 🙂

Henna
Henna
9 years sitten

Luonnonkosmetiikka ja hyvä kasvisruoka kiinnostaa eniten ! Meikki-insipiraatio ja lunnonkosmetiikan tuotetestaukset kiinnostaa aina. Täältä pohjoisesta on hankala päästä testaamaan ja hypistelemään luonnonkosmetiikka, joten tuotteita tulee tilattua aikalailla sokkona. Luonnonkosmetiikkaa käsittelevät blogit onkin tällä hetkellä se, mistä etsin tietoa ennen tilausta. 🙂

Tiia
Tiia
9 years sitten

Täydennän vielä aikaisempaa vastaustani… Jutut erilaisista luomu-, eco-yms.kaupoista nimenomaan Pohjois Suomen näkövinkkelistä kiinnostaisi, jos niistä tiedät.. Kaikki näitä koskevat jutut on yleensä kaupoista Helsinki-Tampere suunnalta ja kait niitä kuitenkin pohjoisemmassakin on. Meikkijutuissa vertailut tyyliin viileät sävyt vastaan lämpimät ois kans kivoja ja luonnonmukainen hiustenhoito… tuotteet, lisäravinteet jne. siihen liittyen.

NinaS
NinaS
9 years sitten

Kaikkein eniten minua kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja siihen liittyvät testaukset. Mielelläni luen myös muista luonnollisista tuotteista. Itse olen esimerkiksi siivouspuolella siirtymässä pikkuhiljaa luonnollisempiin vaihtoehtoihin. Ruoka ohjeetkin ovat todella toivottuja mutta niiden suhteen kaipaisin enemmän sellaisia joita voi tehdä vaikkei maailman suurinta superfood varastoa omaisikaan. Helppoja raakakku ohjeitakaan ei voi olla liikaa. Toistaiseksi kaikki näkemäni ovat vaikuttaneet liian vaikeilta aloittelijalle 🙂

Sanna
Sanna
9 years sitten

Terveyteen, ruokaan, liikuntaan (crossfit…jee!) liittyvät kiinnostavat minua eniten. Myös luonnonkosmetiikan testausjutut on kivoja. Ihana blogi sinulla!

Maria
Maria
9 years sitten

Minuakin kiinnostaa kilppariasiat, erityisesti omat kokemuksesi ravinnon vaikutuksesta kilpirauhasen toimintaan. Ja tuotetestaukset ja -vinkit ovat aina tervetulleita myös. P.S. Joko huulipuna-arvonnan voittajat julkistettiin, minulta ehkä mennyt ohi..? 🙂

Jolana
Jolana
9 years sitten

Reseptejä ja tuotearvosteluja (ennen ja jälkeen-kuvineen)

papayana
papayana
9 years sitten

Heips ja kiitos mielenkiintoisesta blogistasi, kuulun vakkarilukijoihin 🙂 Nyt kun toivoa saa, niin erityisen mielelläni lukisin kattavaa postausta luonnollisista hiustenhoito – ja muotoilutuotteista ja erityisesti omista kokemuksistasi niiden suhteen. Myös mahdollisia kokemuksia neal’s yard remediesin tuotteista lukisin innolla!

Paukku
Paukku
9 years sitten

Tämä on tosi mukava ja persoonallinen yhdistelmä näin! Ehkä voisi painottua vielä vähän enemmän terveyteen (ruokavinkit, superfoodit) ja meikkeihin!

daeph
daeph
9 years sitten

Täällähän on jo sekoitus kaikkia ihania aiheita, mutta jos jotain voisi toivoa lisää niin hyvinvointia liikunnan ja ulkoilun näkökulmasta 🙂 Teillä on siellä ihanat Lapin maisemat, niistä kun saisi palan välillä ruudun välityksellä.

sannikas
sannikas
9 years sitten

Pitsistä ja sen käyttömahdollisuuksista,saa olla omia ideoita.Uudet kangas- ja tapettipinnat myös materiaaleina.Teräksiset hyllyt,tilat ja tilanjakajat esin.sermit katon rajassa.Superkauniit kaikenlaiset sinun mieleisesit asiat.Tulevia suuria suomalaisia suunnittelijoita.

Ripsiväriä Villasukissa
Ripsiväriä Villasukissa
9 years sitten

Olen seuraillut blogiasi jo kauemman aikaa, HaLon ajoista lähtien. Olet saanut jutuillasi imaistua tämän naisen luonnonkosmetiikan lumoukseen! Uskalsin arvostelujesi ja selkeiden kuvien perusteella lähteä testaamaan tuotteita ja tässä sitä nyt ollaan: oman luonnonkosmetiikkaa sisältävän blogin pitäjänä! 🙂 Mielestäni sinulla on ollut kirjoitukset hyvin tasapainossa; löytyy kosmetiikka-asiaa, remontointia, eläimiä ja hyvää oloa. Mieleeni on jäänyt erityisesti se postaus, jossa kävit lenkkeilemässä pahan tuulen pois ja palasit hymyillen takaisin. Jos jotain kaipaisin, niin sellaiset vertailut olisivat mukavia. Kaikki meikkipohjat/ripsivärit/huulipunat/ vertailuun ja kertoisit omat mielipiteesi siitä, mikä on ylitse muiden. Mahtavana kuvaajana saisit varmasti tuotteiden erot hyvin esiin 🙂

Johanna
Johanna
9 years sitten

Eniten kiinnostaa kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvä sekä raakaruokareseptit

vamppu
vamppu
9 years sitten

Ekologian huomioimista sisustuksessa ja tuotetestauksia luonnonkosmetiikasta toiveissa! Tyylisi on pirteä ja raikas, se ilahduttaa!

Elina
Elina
9 years sitten

Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista, kirjoittelen paljon minua kiinnostavista aiheista : ) Minua kiinnostaa eniten terveys & ravintoaiheiset postaukset, ja toivoisin, että kirjoittelet niistä jatkossakin : ) Erityisesti hyvän oloa -käsitteleviä syvällisempiä postauksia voisi olla enemmän! Raakaruokareseptit ovat olleet tosi kivoja, ja reseptiarkistosta löytyy niin paljon kokeilemisen arvoisia ohejita. Luonnonkosmetiikkaa käsittelevät artikkelit ovat myös olleet todella mielenkiintoisia, erilaisia arvosteluja lukisin jatkossakin mielelläni : )

Timotei
Timotei
9 years sitten

Ensinnäkin kiitos kirjoituksistasi ja kauniista kuvistasi 🙂 Päivä kanssasi -postaus olisi tosi kiva lukea! Ruokapostaukset kiinnostaa aina, samoin luonnonkosmetiikan tuotteet.

Tutu
Tutu
9 years sitten

Luonnonkosmetiikka-aiheet kiinnostavat. Tsemppiä.

jj
jj
9 years sitten

Koirista on aina kiva lukea 🙂

Miila
Miila
9 years sitten

Tuotetestaukset ovat aina mielenkiintoisia. Olisi kiinnostavaa lukea myös kokemuksiasi eri hoidoista (ei pelkästään kauneushoitolan vaan myös esim. akupunktiosta ja vastaavista täydentävistä hoitomuodoista) ja ehkä eri liikuntalajien testauksesta.

Annaleena
Annaleena
9 years sitten

Erityisesti kiinnostaa luonnonkosmetiikka, tuotetestaukset.Ja hyvät ruokaohjeet ovat aina tarpeen 🙂

tiiti66
tiiti66
9 years sitten

Reseptisi ovat kiinnostavia. Kosmetiikassa tykkään tutustua luonnonkosmetiikkaan ja uusiin (pieniin, innovatiivisiin) tuotemerkkeihin. Toivoisin saavani lukea enemmän juuri tuotemerkkiesittelyjä.

Risto Vanhanen
Risto Vanhanen
9 years sitten

Helppo on neuvoa muita. (Thales)

Laura V
Laura V
9 years sitten

Olisi ihana lukea enemmän DIY-vinkkejä, koiran luomuruuasta, itse tehtyjen herkkujen valmistuksesta jne.

Salla
Salla
9 years sitten

Hyvään oloon liittyvät jutut, joihin liittyy luonnonkosmetiikan testaus, ovat kivoja.

piitzi
piitzi
9 years sitten

Sisustusjutut kiinnostaa mulla eniten =)

Mari
Mari
9 years sitten

Luonnonkosmetiikan tuotetestaukset ja käyttövinkit sekä ruoka-aiheiset kirjoitukset.

kielopioni
kielopioni
9 years sitten

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa; meikkilookit, käyttövinkit ja kokemukset niin hyvässä kuin pahassakin. Smoothiejutut ovat myös äärimmäisen tervetulleita. Koirakavereiden kuulumisia kuulisin mielellään. Tärkeitä kuitenkin on, että pidät itsellesi mielekästä blogia ja voit kirjoittaa juuri siitä mikä on sinulle ajankohtaista.

Kardemummmma
Kardemummmma
9 years sitten

Raakaleivontaan liittyviä ideoita ja ohjeita lukisin mielelläni lisää. Myös kotiin ja sisustamiseen liittyvät postaukset ovat ihania kauniine valokuvineen. Kiitos blogistasi <3

Pinja
Pinja
9 years sitten

Kaikki herkkureseptit saa veden kielelle ja inspiroi kokeilemaan uusia juttuja! 🙂

NennaMm
NennaMm
9 years sitten

DIY projektit on lemppareitani! Pian edessä uuden kodin sisustus ja on aina ihana saada vinkkejä lisää!

Milmmi
Milmmi
9 years sitten

Paljon oletkin jo saanut vastauksia ja nimenomaan niitä samoja minäkin lähinnä mielelläni lueskelen.:) Tuotetestaukset, meikki-inspikset, ja erilaiset reseptit ovat kärkipäässä. Ja nämä ovatkin olleet aina tähänkin saakka loistavia. Luen kyllä todella mielelläni ihan kaikki jutut, joita olet aiemmin kirjoitellut; crossfitista arkipäivän ajatuksiisi. Lopputulemani on siis: jatka samaa rataa! 🙂

Riitta S
Riitta S
9 years sitten

Toivoisin useammin reseptejä ja ruokajuttuja, erityisesti raakaruokajuttuja. Kaikki luonnonkosmetiikkajutut kiinnostavat: tuotetestaukset, info, uudet tuotteet luonnonkosmetiikka-markkinoilla yms. Meikkilook-jutut ovat kivoja. Olisi kiva lukea teidän matkoistanne, esim Helsinkiin. Kahvila/ ravintola suosituksia yms.

anu
anu
9 years sitten

Heippa! Pidän erityisesti luonnonkosmetiikkaan liittyvistä arvioista ja jutuista sekä myös erilaisista ruokajutuista :).

Annette
Annette
9 years sitten

Ehdottomasti terveys-, kokkaus- ja sisutusjutut. Meikit ei niin kiinnosta täällä, kun en itse käytä, mutta hienoja tutoriaaleja teet, joten ymmärrän, että ovat pidettyjä. Melkein kaikista sisustusjutuista on tullut sellainen olo, että itse haluan saman!

Hanna
Hanna
9 years sitten

Meikkiasiaa ja DIY-juttuja 🙂

Kipsuli
Kipsuli
9 years sitten

DIY-sisustusjutut ovat kiinnostavia, samoin kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät asiat.

Paulah
Paulah
9 years sitten

Diy postaukset olisi kivoja. Luonnonkosmetiikka testit ja arvostelut ovat myös mukavaa luettavaa.

Emm
Emm
9 years sitten

Luonnonkosmetiikka-arvostelut ja testaukset kiinnostavat ja kasvisruokareseptejä kaivataan aina (tällä hetkellä erityisesti smoothiereseptejä).

Sannas
Sannas
9 years sitten

Kiitos ihanasta blogistasi 🙂 olisi ihana saada treeni vinkkejä jotka voisi toteuttaa kotona, näppäriä kasvisruoka ohjeita kiireisiin ja vähemmän kiireisiin arki-iltoihin ja tietysti miellään näkisin lisää kuvia teidän upeasti rempatusta kodista ja erilaisia sisustus vinkkejä 🙂

siru
siru
9 years sitten

Olen melko satunnainen lukija mutta kun tänne eksyn niin plärään läpi ison kasan postauksia. Hyvät, helpot, proteiinipitoiset kasvisruuat on ikuisesti etsintälistalla (se linssikeitto on niiiiiin hyvää!!) ja luonnonkosmetiikkapostauksista tykkään myös. Ja tietenkin kaikki hyvän fiiliksen postaukset.

Pia R
Pia R
9 years sitten

Aikaisemminkin mainitut kasvisruoka jutut olisivat ihania. Samoin DIY hommat koska itselläni on menossa vanhan talon remontointi ja sisustus.

Pimpelinpuura
Pimpelinpuura
9 years sitten

Heippa, myöhässä kommentoin arvontaan nähden mutta viis siitä! Olen lueskellut blogiasi jo HaLo ajoilta saakka, eli juttusi ovat minua kiinnostavia. Ennen blogisi tyyli oli enemmän tietoon pohjaava (terveys, ruoka…) mutta asiat menee eteenpäin ja on ollut kiva seurata myös valmistuvan kotinne raikkaita ja kekseliäitä kuvapläjäyksiä. Kuvat on todella hyviä, etenkin huokailen varsinkin silloin kun kuvassa näkyy luontoa, kukkia, kotikaupunkiamme tai reissukuvianne. Viime talven jutuista mieleeni on painunut Arctipsien puitteissa tehty juttu ja siitä saakka olenkin haaveillut omista sellaisista :). Kaipaisin silloin tällöin myös vinkkejä laadukkaista vaatteista lisää, niitä on ollut viime aikoina harvemmin :). Rauhallista Joulun odotusta teille ja pikku… Lue lisää..

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.