Yellowmood

// keep it simple //

03.06.2014, Hannamari Rahkonen

decoration_interiordesign_diy_yellowmood 1

Nautin elämästäni aivan hurjasti juuri nyt. Aikani kuluu suurimmaksi osaksi muualla kuin kotona ja se on ollut minulle erittäin tervetullutta vaihtelua. Kaikella on aikansa, niin tälläkin ajanjaksolla elämässäni.

decoration_interiordesign_diy_yellowmood 1 (1)

Tuotekehittelytyö, markkinointisuunnitelmat ja visuaalisen puolen jutut ovat vieneet suurimman osan ajastani viime päivinä. Olen pohtinut paljon yrittämistä, sitä millainen on hyvä yrittäjä ja yritys. Kirjoitan aiheesta varmasti piakkoin tännekin, kunhan saan ajatukseni jäsenneltyä järkevään muotoon.

decoration_interiordesign_diy_yellowmood 2 (1)

Koti on ollut odotetusti pikaisten pyrähdysten paikka enkä ole vaivannut päätäni sillä. On paljon mukavampaa käyttää käytettävissä oleva vapaa-aika vaikka parvekkeella aurinkoa ottaen tai lentopalloa pelaten kuin kodin suhteen tekemättömiä asioita miettien.

Päivitin muuten kukat ja somisteet tuoreista hetkeksi kestävämpään muotoon, villikukat kun vielä odotuttavat itseään täällä pohjoisessa. Rakastan luonnonkukkia ja erityisesti kuivaneet vuohenputket toimivat mielestäni kauniina sisustuselementteinä. Olimme pari viikkoa sitten laavureissulla ja löysin metsästä tuon ihanan kelonpalan, jonka nappasin paluureitillä kainalooni — luonto on oiva aarreaitta, aina ei tarvitse mennä kauppaan saadakseen kotiin jotain persoonallista.

decoration_interiordesign_diy_yellowmood 4

Tänä kesänä kodin annetaan olla hujan hajan ja huolehditaan vain siitä, että vapaa-aika on jotain henkisesti lataavaa toimintaa. Missionani on pitää hauskaa töissä ja nauttia kesäkuvioista. Toisin kuin muutama vuosi sitten, nyt osaan höllätä narua toisesta päästä, kun kuvioihin astuu kiire.

Yksinkertaisuus on kultaa, kaikessa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.