Yleinen

Vuosi Jolien matkassa, osa kaksi

03.06.2014, Jutta Ruonansuu

Rakkaat ystävät,

tulevana lauantaina juhlitaan Jolien verkkokaupan ja verkkomedian kaksivuotissynttäreitä. Kaksi tuntuu lukuna juhlalliselta, kaksinkertaistumiselta, tuplaantumiselta.

Kun on kyse omista unelmanrakennusprojekteista, vastaus kiperässäkin paikassa on aina tupla. Kuitin ottaminen ei kävisi mielessäkään. Kyllähän te meidän mentaliteettimme tunnette. Ensin haaveillaan, sitten toteutetaan. Jos tuuli on myötäinen, tuplataan heti. Sydämen tasolla tämä on ollut alusta asti Jolien toimintamalli, niin myös tänäkin vuonna. Haasteilta ei ole vältytty, mutta isoja, kauniita asioita on tapahtunut.

Olemme tuplanneet vuoden kuluessa paitsi henkilöstömäärämme mutta myös osoitteemme. Jolie shop on saanut ylpeänä ja iloisena palvella teitä, kaunista ja päivä päivälta kasvavaa asiakaskuntaa Uudenmaankadulla. Sen lisäksi olemme voineet vihdoin alkaa tarjota teille myös kasvo- ja vartalohoitoja hyvän olon keitaassamme, Jolie spassa Kalevankadulla. Hoitolatoiminnan aloittaminen tammikuussa ei ollut meille pitkällisen harkinnan tulos vaan ennemminkin askel, joka tarjoutui otettavaksi ja jota sydän ei antanut olla ottamatta. Te puolestanne otitte hoitolamme heti avosylin vastaan ja täytitte varauskirjamme. Se oli yksi niistä hetkistä, kun mintunvihreä brändimme uhkasi haljeta liitoksistaan – ilosta ja kiitollisuudesta. Te maailman ihanimmat asiakkaat, arvostamme teitä valtavasti!

kukka1

Kasvua on tapahtunut myös kivijalkamyymälämme kulisseissa.

Viime vuonna, ensimmäisen syntymäpäivämme jälkeen lähdimme Pariisiin juhannusmatkalle. Reissusta oli tarkoitus tulla elämämme ansaituin croissantinsyönti- ja kahvinjuontiloma, mutta puoliksi vahingossa intouduimme taas tuplaamaan. Vietimme kyllä puoli viikkoa lomaa, mutta ajattelimme tavata samalla myös kaksi mielenkiintoista brändiä, joiden upeat tuotteet puhuttelivat meitä. Halusimme ne hyllyymme ja teidän käsienne ulottuville.

Inspiraatiot iskivät molemminpuolista kipinää kaikissa sopimissamme palavereissa. Saimme tutustua hienoihin ihmisiin ja intohimoisiin tarinoihin. Pariisi on aina ollut ystävämme, tälläkin kertaa se tajusi potentiaalimme ja pyrkimyksemme. Palasimme erilaisten sattumien ja yllätysten summana kotiin kolmen hienon brändin tulevina Skandinavian maahantuojina.

kukka2

Oman maahantuonnin aloittaminen ja Jolie Distributionin perustaminen on ollut Jolien mission kannalta tärkeä askel. Olemme päässeet toteuttamaan entistä vahvemmin visiotamme laadukkaan luonnonkosmetiikan puolestapuhujina. Seisomme ilolla Absolutionin, Iroisien ja Patykan takana, koska nämä brändit edustavat oman näkemyksemme mukaan tulevaisuuden luonnonkosmetiikkaa. Kosmetiikkaa, joka on laadukasta, ekosertifioitua, puhdasta ja hyvinvointia kaikin tasoin edistävää. Modernia, kaunista, ylellistä, loppuun asti tyyliteltyä, aisteja hivelevää luksusta. Ja kun kyseessä ovat maailman ihanimmat asiakkaat, laadunhan pitää luonnollisesti olla sellaista, joka on todistetusti hurmannut vaativimmatkin testiryhmät jo Hollywoodissa ja Ritz-hotellissa.

Kaikkien näiden brändien taustalla vaikuttaa paitsi halu tehdä erityisen hyvää kosmetiikkaa mutta myös muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi, luoda jotain hyvinvoinnin kannalta arvokasta ja toteuttaa omia unelmia. Tällaisen laadukkaan ja innostuneen energian vaikutuspiirissä on ilo työskennellä. Se on juuri se energia, jota haluamme teidänkin arkeenne Jolien kautta välittää.

Tänä vuona meillä ei ole teille mehukkaita kertomuksia tai kuvia remonttirupeamista tai konkreettisista rakennustyömaista (niitä voi lukea viime vuoden synttäripostauksesta). Mutta voitte varmaan arvata, että kulisseissa on tapahtunut muutakin kuin pelkkiä taianomaisia onnistumisia. Unelmanrakennustyömaalla työskentely ei ole sunnuntaikävelyä, kuten tiedätte, välillä pitää tirauttaa itkut, zoomata kauemmaksi ja muistuttaa itseään siitä suuremmasta kokonaiskuvasta. Keittää vahvat kahvit, jatkaa töitä. Ennen pitkää tulee taas se hetki, kun hommat menevät putkeen ja tekee mieli tuulettaa.

_MG_8045

anais_iso

Kasvuyrityksen arki on opettavaista. Liian varovaiset askeleet eivät riitä, liian suuret harppaukset ovat liikaa. Ihanteellisia ovat ne sopivan kokoiset. Kultaista balanssia etsitään joka päivä – sydäntä, riskinottoa, intuitiota ja tarkkaa harkintaa tarvitaan jatkuvasti sopivassa suhteessa.

Askelista tärkeimpiä ovat kuitenkin teidän askeleenne. Ne, jotka tuovat teidät sisään sekä konkreettisista että virtuaalisista ovistamme. Te jotka käytte ilahduttamassa meitä päivittäin, luette uskollisesti verkkomediaamme, teette tilauksia verkkokauppaamme ja jätätte toinen toistaan ilahduttavampia terveisiä ja viestejä, te olette meille tärkeimpiä. Ellei olisi teitä, ei olisi Jolietakaan. Voitte olla varmoja, että lähetämme teistä jokaiselle tällä viikolla ison energeettisen kiitoksen ja lämpimän synttärihalauksen!

Unelmanrakennusmatka jatkuu, samoin Jolien synttäriviikko. Kerromme huomenna, miten. Juhlahumua on luvassa sekä verkkokaupassa että Jolie shopissa ja olemme varanneet teille koko loppuviikon mitalta kivoja synttäriyllätyksiä. Pysykäähän linjoilla.

Kaunista tiistaipäivää!

*

Jos Jolien tarina on sinulle vielä uusi, voit aloittaa tutustumisen täältä, ja sitten täältä. Jolien konsepti sisältää hyvinvoinnin verkkomedian, verkkokaupan, kivijalkamyymälän sekä kauneushoitolan. Jolie Distribution tuo maahan luksusluonnonkosmetiikkaa Pariisista Skandinaviaan.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
iduska
iduska
9 years sitten

Onneksi olkoon! Hassua että on mennyt jo kaksi vuotta… mihin se aika on mennyt. Tuntuu että ihan vasta naputtelin ensimmäisen tilauksen 🙂

Sanna
Sanna
9 years sitten

Te ootte ihania!

Päivi
Päivi
9 years sitten

Onnea 2-vuotias Jolie! Lauantaina putiikille synttärivisiitille siis (pitkästä aikaa!) 🙂

Anna
Anna
9 years sitten

Onnea tytöt! Teidän ansiosta siirryin luonnonkosmetiikkaan. 🙂

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
9 years sitten

Kiitos onnitteluista ja halaukset teille, tytöt! 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.