Yellowmood

DIY-pinnoitus vanhalle kukkaruukulle

12.09.2014, Hannamari Rahkonen

Kotosalla ollaan vielä toistaiseksi ennen kuin kärry starttaa viikonloppuna kohti etelää. Irtiotto tulee tekemään niin hyvää, sillä viime aikojen käänteet ovat vieneet miltei mökkihöperyyden partaalle.

DIY_tuntumaali_yellowmood_hannamarirahkonen (1)

Tässä yksi päivä Tuomas ahkeroi keittiöremontin parissa eikä itselläni ollut oikein mitään tekemistä, joten tartuin lastaan sekä maaliin. Tämä DIY-juttu on niin helppo, että jopa kaltaiseni hieman huolimaton ja malttamaton jaksaa alusta loppuun saakka.

DIY_tuntumaali_yellowmood_hannamarirahkonen 1 (1)

Ikean vanhaakin vanhempi (kellertynyt) puulaatikko oli ensimmäisenä kohteenani. Tuossa laatikossa oli kolme mehikasvia, joista kaksi onnistuin tappamaan kuukaudessa. No, onneksi tuo yksi sissi vielä jaksaa.

Meillä jäi eteisen maalauksesta mintun väristä Tuntu-maalia jonkin verran jäljelle, se näyttää kuivuessaan mukavalta kivipinnalta. Kävin ensin lastalla läpi ruukun yläreunan ja tein sitten nuo sivut — tyyli voi olla juuri niin vapaa kuin vain itse haluaa.

DIY_tuntumaali_yellowmood_hannamarirahkonen 3 (1)

Vähän pitää paikkailla vielä ja siistiä tuota sisäpuolta, mutta olen tyytyväinen tähän viidessä minuutissa tehtyyn DIY-muutokseen. Lisää vain pastellisia sävyjä kotiin.

DIY_tuntumaali_yellowmood_hannamarirahkonen 2 (1)

Hauskaa perjantaita kaikille!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.