Yellowmood

Yellow mood // mint

15.09.2014, Hannamari Rahkonen

Yellow moodin väripäiväkirja saa tänään jatkoa mintunvihreällä teemalla.

mint_ecocosmetic-Jolie_yellowmood_Patyka

Patykan piparminttu-suihkugeelin tuntu iholla on viilentävä ja tuoksu piristävä. Olen varma, että tulen luottamaan tämän suihkugeelin herättelevään vaikutukseen varsinkin tulevina kaamosaamuina,

Olen ehkä vähän hassu, mutta ostin pari vuotta sitten Cha-minttuteetä pelkästään purkin ja sen tuoksun vuoksi. Käyn välillä nuuskimassa purnukkaa ihan omaksi ilokseni, koska piparminttu on yksi lempituoksuistani. Se herättelee, kun on vähän nuutunut.

Sain Jolielta jo kaksi vuotta sitten Doftin minttuiset jalkakylpykuulat, mutta niiden kauneuden tähden en ole raaskinut vielä käyttää niitä — pidän näitä mielelläni myös vaatekaapissani tuomaan raikasta tuoksua.

Viime aikoina olen ollut todella laiska lakkaamaan kynsiäni ja jos minun pitäisi valita juuri nyt sävy, olisi se Kure Bazaarin Caicos. Tuo vahvan mintun sävyinen karkkipommi on aika makea ja antaa kaunista särmää tummaan syyspukeutumiseen.

Bongasin kesäalennuksista makean väriset treenihousut KappAhlilta, niissä on hyvä viilettää burpeiden sekä kyykkyjen maailmassa. Treenit maistuvat kesätauon jälkeen taas erinomaisesti, liikkuminen tekee niin hyvää!

Maalasimme eteisemme kahdella mintunsävyisellä Tuntu-maalilla ja koska maalia jäi hieman yli, Tuomas päällysti yhden neliövaneripalan vaaleammalla sävyllä. Se toimii normaalisti makuuhuoneen pöydälläni alustana hajuvesille ja olette varmasti bonganneet sen useista kosmetiikkakuvistanikin.

Keittiön kaapeistamme löytyy KoKo-astiastoa valkoisessa, limenvihreässä, oranssissa sekä tietysti tässä mintunvärisessä sävyssä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.