Yleinen

Esittelyssä John Masters Organics -hoitoaineet ja muotoilutuotteet

11.09.2014, Nina Tawast

Kauniisti valoa heijastelevat ja kiiltelevät hiukset lienevät lähes jokaisen naisen unelma. Elinvoimaisen näköiset hiukset ovat yksi suurimmista tavoitteista hiustenhoidossa. Hiukset ovat naisen (tai miehen) kruunu, joka osaltaan kertovat kantajansa terveydestä ja hyvinvoinnista.

John1

Hiuksia voi ravita niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio auttaa ravitsemaan hiuksia; kun ravinteita, esimerkiksi sinkkiä, seleeniä ja B-vitamiinia on tarpeeksi, niitä riittää myös hiusten hyödynnettäviksi. Tämän ohella kannattaa käyttää myös hoitavia ja hellävaraisia hiustenhoitotuotteita, jotka sopivat omien hiusten ja päänahan sen hetkiseen vointiin.

Terveiden hiusten hoitoon riittää usein oikeanlainen shampoo ja hoitoaine. Käytä pestessä mieluummin lämmintä kuin kuumaa vettä ja shampoota vain sen verran kuin on tarve. Shampoota ei tarvitse levittää koko hiusten pituuksiin saakka, vaan pelkkä päänahan peseminen riittää. Huuhteluveden mukana valuva shampoovesi pesee hiusten latvat. Kiedo hiukset pyyhkeeseen tai painele ne kuiviksi sen sijaan, että hankaisit hiuksia. Selvitä hiukset pesun jälkeen mieluummin kuivina kuin märkinä, sillä märkinä kampaaminen katkoo hiuksia helpommin. Esittelymme John Masters -sarjan taustoista ja shampoista voit lukea täältä.

John2

Mitä pidemmät hiukset ovat tai mitä tiheämmin niitä käsitellään, sitä enemmän niissä näkyy hiusten käsittelyhistoria. Synteettiset kemikaalit, kuumuus, mekaaninen rasitus ja raskaat väri- tai muut käsittelyt vaikuttavat hiuksen rakenteeseen. Usein käsiteltyjen, vaurioituneiden tai haurastuneiden hiusten vuoksi usein etsitään tuotteita, jotka joko rakennepaikkaavat tai palauttavat hiuksiin niiden kaipaaman kosteuden ja kiillon.

Vahingoittuneet hiukset kaipaavat säännöllistä tehohoitoa. Vahingoittuneet hiukset tulee muistaa suojata ennen lämpökäsittelyjä ja niille tekee hyvää, jos niiden voi antaa mahdollisimman usein kuivua pesun jälkeen luonnollisesti. Paras hoito kuiville ja haaroittuneille latvoille on niiden leikkaaminen, mutta hiusten olemusta voi parantaa myös hyvien hoitotuotteiden avulla.

John7

Luonnonkosmetiikan hiustenhoidossa kaikkiaan on ideana, että kun hoidat hiuksiasi ja hiuspohjaasi hellävaraisemmin, tuet niiden normaalia toimintaa jolloin niiden luontainen elinvoima pääsee paremmin esille. Hoitoaineet ja hoitavat muotoilutuotteet paitsi hoitavat hiusta, niin myös auttavat sulkemaan hiussuomuja, suojaamaan hiusta ja muuttamaan hiusten pinnan sähkövarausta niin, etteivät hiukset vedä puoleensa varautuneita hiukkasia.

Oikein valitut hoito- ja muotoilutuotteet voivat auttaa pörröisten, latteiden tai sameiden hiusten kanssa ja parantaa hiusten ulkonäköä. Parhaat tuotteet palauttavat hiustesi pehmeyden ja kiillon hoitaen samalla hiusta. Tuotteiden kasviöljyt pehmentävät ja tekevät hiuksista silkkiset. Seikkailunhaluinen voi kokeilla kuumaksi trendiksi noussutta reverse washing -metodia, eli hiustenpesua käänteisessä järjestyksessä, hoitoaine ensin ja shampoopesu sen jälkeen. Jotkut ovat kokeneet, että käänteinen pesu lisää hiusten ilmavuutta ja kiiltoa, eikä tee hiuksista raskaita.

John5

John Masters Organics -hoitoaineet ja muotoilutuotteet

John Masters Bare Unscented Detangler -hoitoaine tarjoaa hiuksillesi suojaa ja kosteutusta. Hajusteeton koostumus sopii hajusteyliherkille ja niille, jotka eivät toivo hiustuotteiltaan tuoksua. Hoitoaine auttaa erinomaisesti selvittämään hiuksiin syntyneitä takkuja ja se toimii niin poishuuhdeltavana kuin hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Antibakteerinen kehäkukka tasapainottaa hiuspohjan toimintaa, kamomilla ravitsee ja hoitoaineeseen valittu valkoinen tee auttaa puhdistamaan hiuksia toksiineista. Kookos- ja jojobaöljy hoitavat hellästi.

John Masters Citrus & Neroli Detangler -hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille mutta erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille. Hoitoaine hoitaa ja auttaa erityisesti takkujen selvittelyssä tekemättä hiuksista kuitenkaan latteita. Bare Unscented Detangler -hoitoaineen tapaan sen voi joko huuhdella pois tai jättää hiuksiin. Soijaproteiini ja vehnän aminohapot saavat hiuksen näyttämään paksummalta ja palauttavat hiuksen vahvuuden ja kiillon. Kookos- ja jojobaöljy hoitavat, sitrus kirkastaa ja piristää pirteällä tuoksumaailmallaan. Hoitoaineesta löytyy myös matkapakkauskoko.

John8

John Masters Lavender & Avocado -hoitoaine helpottaa kuivia, hauraita ja harventuvia hiuksia. Se tarjoaa elinvoimaa ja intensiivistä kosteutusta. Laventeliöljy hidastaa hiusten lähtöä kun avokadoöljy kosteuttaa ja hoitaa hiuksia. Soijaproteiini saa hiukset näyttämään paksummilta ja lisää niiden kiiltoa. Valkoinen tee poistaa hiuksista toksiineja ja arnikki stimuloi hiusten luonnollista kasvua. Tuote on parhaimmillaan käytettynä shampoopesun jälkeen tai vaihtoehtoisesti noin kerran viikossa tehohoitona. Tuoksu on rauhoittavan laventelinen.

John Masters Honey & Hibiscus Reconstructor -hoitoaine ravitsee ja rakennepaikkaa kuivunutta, vahingoittunutta, värjättyä ja haurasta hiusta. Soijaproteiini ja vehnän aminohapot uudistavat ja rakennepaikkaavat hiusta yhdessä hyaluroni- ja linoleenihappojen kanssa, helpottavat kammattavuutta ja saavat hiuksen näyttämään paksummalta. Hunaja ja kiinanruusu kosteuttavat. Toimii parhaiten shampoopesun jälkeen tai noin kerran viikossa rakennepaikkaavana tehohoitona.

John10

John Masters Organics Rose & Apricot Hair Milk -hiuksiin jätettävä hoitoaine ravitsee ja suojaa. Hiuksista tulee helpommin käsiteltävät. Ruusuvesi pehmentää ja ravitsee, aprikoosiöljy ja purasöljy hoitavat kuivuneita hiuksia. Hoitoaine lisää hiusten luonnollista kiiltoa ja kosteutta sekä suojaa ympäristön saasteilta. Ruusuinen ja aprikoosinen, vieno tuoksu ihastuttaa.

John Masters Leave-In Mist -hoitosuihke antaa keveää hoitoa hiukseen, helpottaa hiusten käsiteltävyyttä ja takkujen selvittämistä. Vihreän teen antioksidantit ja ravinnepitoiset öljyt vahvistavat yhdessä hiuksia ja tekevät niistä elinvoimaisen näköiset. Vihreä tee stimuloi hiuksen luontaista kasvua, kehäkukka suojaa hiusta ja päänahan ihoa. Parsakaalin siemenöljy eliminoi pörröisyyttä ja antaa hiuksille luonnollista kiiltoa. Kamomilla vahvistaa hiusta, rosmariini lisää volyymiä ja kiiltoa. Hoitosuihke toimii niin kosteaan kuin kuivaankin hiukseen.

John6

John Masters Shine On -muotoilutuote yhtä aikaa tehohoitaa hiusta ja toimii hiusten viimeistelytuotteena lisäten hiusten luonnollista kiiltoa ja pehmeyttä. Rakkolevä tuo kiiltoa ja pehmentää hiusta tekemättä siitä kuitenkaan raskasta. A-vitamiinia ja karoteenia sisältävä porkkanansiemenöljy kosteuttaa. Sopii kaikille hiustyypeille, myös hennoille hiuksille. Pieni määrä tuotetta levitetään joko kosteaan tai kuivaan hiukseen. Shine On -muotoilutuote on voittanut useita tunnustuksia, mm. Elle 2009 Green Star Awards -palkinnon “paras kiillon parantaja” -kategoriassa perusteluin “Shine On antaa hienostuneimman viimeistelyn hiuksille tekemättä niistä latteita”.

John Masters Hair Texturizer -muotoilutuote antaa rakennetta ja tukea auttaen viimeistelemään hiustyylin. Tuote toimii samalla hoitotuotteena, sillä glyseriini pehmentää ja shea-voi tarjoaa reilusti kosteutta. Korosta tuotteella kiharoita ja kokeile piikikkään lookin luomista. Hoitava koostumus silottaa myös paksuja hiuksia ja pörröistä hiusten pintaa. Huomaa, että hyvin pieni määrä tuotetta riittää. Yhtä aikaa pirteälle ja pehmeälle tuoksuva koostumus hemmottelee.

Siskot, olemme innoissamme erityisesti muotoilutuotteiden hoitavuudesta ja hoitoaineiden monikäyttöisyydestä ja ravinnerikkaista koostumuksista! Mikä John Mastersin hoitoaine tai muotoilutuote houkuttelee sinua eniten? Entäpä millaiset ovat sinun unelmahiuksesi? Kommentoi alle kommenttiboksiin, kuulemme mielellämme ajatuksianne!

Kaikki John Masters Organics -sarjan tuotteet löydät kootusti täältä.

John3 John9

Kuvat Jolie

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
neitolintu
neitolintu
9 years sitten

Hienoa, että tällainen sarja rantautui teille. Shampoiden lisäksi kiinnostaa kokeilla erityisesti hoitosuihketta, jota olen toistaiseksi käyttänyt synteettisenä. Myös muotoilutuote kiinnostaa. Minusta parhaimmat hiukset ovat luonnolliset, pehmeät ja taipuisat.

Päivi
Päivi
9 years sitten

Eniten kiinnostaa hiuksiin jätettävät hoitsikat ja Shine on -muotoilutuote. Unelmahiukset olisivat mun mielestä aina puhtaan ja “irtonaisen” tuntuiset, ei sellainen köntti päässä. Suorat ja sileät, ei pinnasta pörröiset. Unelmahiukset myös pysyisivät päässä hyvin kiinni 😛

Tia
Tia
9 years sitten

Tilasin rakennepaikkaavat Honey & Hibiscus Reconstructor shampoon ja hoitoaineen. Varmistin vielä liikkeessä, että oliko tämä nyt hyvä valinta ja minulle kerrottiin, että näiden lisäksi kannattaisi ottaa myös kosteuttavat hoitotuotteet, koska rakennepaikkaavat eivät kosteuta niin paljon? Eli voisiko tätä vielä avata hieman mikä näiden ero on? 🙂 Kun rakennepaikkaavien tuotetiedossa lukee, että ravitsee kuivaa hiusta, niin ymmärsin että se on hyvä juuri kuiville hiuksille.

Nina Tawast
Nina Tawast
9 years sitten

Neitolintu mukavaa kuulla! Jätettävästä hoitosuihkeesta kannattaa lukea käyttökokemuksia Hannamarin Yellow mood -blogista. Muotoilutuotteissa taas on se ihana puoli, että ne hoitavat hiukset pehmeiksi ja hyvinvoivan näköisiksi. Ne toimivat hyvin myös pehmeiden ja taipuisien hiusten korostamiseen!

Nina Tawast
Nina Tawast
9 years sitten

Päivi, molemmat Detangler -hoitoaineet toimivat todella hyvin myös hiuksiin jätettävinä hoitoaineina. Tämän lisäksi sarjasta löytyy sekä ihanan tuoksuinen Rose & Apricot -hair milk että kevyt Leave-in Mist -hoitosuihke, jotka tehostavat muiden hoitoaineiden vaikutusta ja toimivat hyvinä lisähoitoaineina hiuksiin. Kaikki nämä jättävät hiukset kauniin keveiksi!

Nina Tawast
Nina Tawast
9 years sitten

Tia, mukavaa, että olet löytänyt jo omat tuotteesi valikoimasta! Vaurioitunut ja käsitelty hius kaipaa usein sekä rakennepaikkausta että kosteutta. Jotta hiusten kannalta optimaalinen tilanne saavutettaisiin, voi hiuksiin käyttää sekä proteiini- ja aminohapporikkaita, rakennepaikkaavia tuotteita että kosteuttavia tuotteita esimerkiksi vuorotellen sen mukaan, miltä hiukset kulloinkin tuntuvat. Rakennepaikkaavat Reconstructor -tuotteet ravitsevat hiusta mutta niiden pääpaino on soijan ja vehnän aminohapoissa, hyaluroni- ja linoleenihapoissa ja siten hiusten korjaamisessa. Sen sijaan esimerkiksi Evening Primrose -shampoo sisältää huikean kosteuttavaa helokkiöljyä, joka kosteuttaa tehokkaasti kuivuneita hiuksia.Intensiivistä kosteutusta ja elinvoimaa tarjoaa myös esimerkiksi Lavender & Avocado -hoitoaine, jota voi käyttää myös tehonaamion tapaan hiuksiin.

Tia
Tia
9 years sitten

Kiitos selvennyksestä! Nyt minulla on myös juuri mainitsemasi tuotteet! 🙂 Melkein harmittaa että hiustenpesurytmini on niin harvoin. No sunnuntaina pääsen viimeistään kokeilemaan! Eilen kyllä pesin otsatukan evening primose shampoolla ja otsis jäi silkkiseksi, kauniisti laskeutuvaksi ja ilmavaksi. 🙂

Marianne
Marianne
9 years sitten

Saako näitä tuotteita myymälästänne uudenmaankadulta, vaiko vain verkkokaupasta?

Nina Tawast
Nina Tawast
9 years sitten

Tia, voi miten ilahduttavaa kuulla! Tuotevalintasi ovat siis osuneet nappiin! Marianne, John Masters Organics -tuotteita saa niin Jolie webshopista kuin Jolie shopistakin Uudenmaankadulta. Tervetuloa!

Leena
Leena
9 years sitten

Mikä muotoilutuote sopisi parhaiten tuomaan volyymia, hiukset irti päänahasta tyyliin, lyhyille ohuille hiuksille? Mutta toimisi myös paksummissa pitemmissä hiuksissa? Tuotteessa tulisi olla lämpösuoja eikä saisi tehdä hiuksista kovia klönttimäisiä kuten usein lakan kanssa tulee. Eli luonnollinen pehmeä lopputulos?

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.