Meikit

14 askelta helppoon pikkujoulumeikkiin

24.10.2015, Riikka Väänänen

reetavestman_halograpgy_hannamarirahkonen_jolieshop_kjaerweis1

Kun koko meikin pääpaino on huulissa, tee silmiin vain hyvin kevyt nudemeikki, jotta meikki pysyy raikkaana ja nuorekkaana.

Tee näin:

1.Pohjusta luomet Zuiin peitekynän sävyllä Fair ja Colour Caramelin silkkipuuterilla.

2. Levitä koko luomelle Zuiin luomivärisävyä Chestnut. Painele luomiväri luomille, jotta pysyy paremmin, eikä varise poskille. Taputtele silmän ulkonurkkaan Kjaer Weisin luomivärisävyä Grace.

3. Piirrä rajaus Zuiin Silmänrajauskynän mustalla. Älä edes yritä piirtää rajausta vain yhdellä vedolla, vaan etene pätkä kerrallaan. Näin pysyt lähellä ripsirajaa ja rajaukseen ei tule isoja röpöjä. Pehmennä rajaus ja piilota mahdolliset pienet kuprut Zuiin luomivärinsävyllä Black Diamond.

Eyeliner_pencil_Black_2

 

4. Taivuta ripset ja harjaa niihin muutama kerros Kjaer Weisin ripsiväriä.

5. Tee sisärajaus vaalealla tai valkoisella kajalilla, esimerkiksi Couleur Caramelin valkoisella sävyllä 116. Se saa silmät näyttämään kirkkaammilta ja isommilta.

6. Korosta kulmia Zuiin kulmakynän sävyllä Taupe. Piirrä kulmiin lyhyitä, kulmakarvojesi suuntaisia vetoja. Lisäkarvojen ansiosta kulmasi näyttävät tuuheammilta, mutta eivät liian meikatuilta.

Kun silmämeikki on valmis, siirry vasta sitten tekemään kestävää meikkipohjaa. Näin meikkipohja ei sotkeennu esimerkiksi varisevan luomivärin vuoksi. Sillä aina vähän varisee, oli meikkari kuinka taitava tahansa tai vaikka luomiväri olisi huippulaatua.

7. Levitä meikin alle May Lindstromin The Youth Dew -kosteuttavaa seerumia tuomaan hehkua ja helpottamaan meikin levitystä.

8. Taputtele iholle joko sormin tai siveltimellä Kjaer Weisin voidemainen meikkipohja, sävy Silken. Lisää ylimääräinen kerros niihin kohtiin, jotka tarvitsevat lisää peittoa (nenänpielet tai punoittavat läikät poskilla).

9. Kiinnitä pohja Couleur Caramelin silkkipuuterilla.

10. Taputtele poskipäille Kjaer Weisin voidemaista poskipunan sävyä Blossoming. Häivytä rajat hyvin. Se onnistuu myös sormin.

blossomin2

11. Korosta kasvojen korkeimpia kohtia (poskipäät, kulmaluut, otsan keskiosa, leuankärki ja amorinkaari) valovoiteella, esimerkiksi Kjaer Weisin Radiance-sävyllä.

Tee huulimeikistä mahdollisimman kolmiulotteinen. Silloin huulet näyttävät pulleammilta, vaikka sävy olisi mattainen ja tumma.

abso01

12. Rajaa huulet Zuiin huultenrajauskynän sävyllä Berry.

13. Levitä huulten ulkoreunoihin Absolutionin huulipunan tummaa sävyä Deep Red 01 ja keskelle huulia kirkasta punaista Teathre Red 08. Siistein punaus syntyy siveltimellä. Värien on tarkoitus sulautua toisiinsa.

14. Lopuksi voit siistiä huulten rajoja hieman meikkipohjan avulla ja korostaa huulten muotoa (etenkin ylähuulta) valkoisella meikkikynällä. Muista häivyttää hyvin, jotta suusi ympärille ei jää klovnimaista valkoista rengasta.

 

Malli Reeta Vestman

Korut Sofinah

Meikki Emmi Mansikkaviita

Meikkikuva Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stuntfreaksteam
Stuntfreaksteam
8 years sitten

Tehkääpä joku oikein sopiva pakettitarjous joulumeikeistä, niin vois löytyä avovaimolle lahja jo näinkin hyvissä ajoin.. 😉

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.