Yleinen

Kihelmöivän ihania pika-apuja

25.10.2015, Riikka Väänänen

Jos hehku tuntuu olevan kadoksissa, eipä hätää. Keinot on keksitty. Näillä tuotteilla kuorit ja naamioit itsesi juhlakuosiin.

YG_Baby_01

Vaikka nuoruudenlähdettä ei ole vielä löydetty, eikä ole olemassa tippoja, jotka taikoisivat kasvoilta hetkessä kymmenen vuotta ikää pois, sinun ei tarvitse pistää päätäsi pensaaseen tai piiloutua ylipitkän otsatukan alle. Ei vaikka tiedossa olisivat syksyn mahtavimmat bileet tai edessä työhaastattelu, jota ennen et ole saanut nukuttua kolmeen viikkoon ja kaikki väsymyksen merkit näkyvät naamassasi.

On nimittäin olemassa tuotteita, joilla saat kirkastettua elähtäneen harmaan ihon ja silotettua kuivuudesta johtuvat juonteet. Heti. Tuskin kukaan halua oikeasti olla kahtakymmentä vuotta ikäistään nuoremman näköinen, mutta ketäpä ei haittaisi olla hyvin säilynyt, raikkaan nuorekas, ja edelleen silti oman ikäisensä näköinen naururyppyineen kaikkineen.

Siksi Supermoodin Youth Glo -tuotteet ovat täydellinen pikkujoulukauden hoitosarja. Ne palauttavat aikuiselle iholle kaamosväsymyksen viemän hehkun. Heti.YG_Luxury_Peel_02 Luxury Peel -kuorinta on suorastaan kihelmöivän tehokas, sillä siinä on niin runsaasti kuorivia hedelmähappoja että kuorintaväliksi suositellaan vähintään viikkoa. Jos ihosi on ärhäkkä, älä tee kuorintaa juuri juhlia edeltävänä iltana. Saatat nimittäin hehkua jopa liikaa. Tässä rakeettomassa hedelmähappokuorinnassa on muun muassa ihoa kirkastavaa greippihedelmäuutetta, uudistavaa omenauutetta ja rauhoittavaa ruiskukkavettä.YG_Babyface_Mask_02 Babyface Mask -naamio taas on varsinainen tuhkimonaamio, sillä sen pehmentävä ja napakoittava vaikutus tuntuu heti. Ja meikkikin levittyy iholle tasaisemmin ja helpommin sen jälkeen. Naamion sisältämä ginko biloba on yksi maailman käytetyimpiä raaka-aineita aikuisen ihon tuotteissa, koska se tekee juuri kaikkea sitä missä ikääntynyt iho kaipaa apua: tehostaa mikroverenkiertoa, parantaa ihon aineenvaihduntaa ja auttaa säilyttämään kosteutta. Naamiossa on myös matkipapusiemenuutetta, joka on luonnollinen vaihtoehto voimakkaasti ihoa uudistavalle retinolille sekä ruusunmarjaöljyä, jossa on runsaasti A- ja C-vitamiineja, lykopeenia ja beetakaroteenia.YG_Radiance_Capsules_02 Poikkeuksena muuhun Youth Glo -linjaan Radiance Capsules -vegekapselit eivät ole pika-apu eli ne eivät ole taikanappeja. Yksi kapseli ei taio ryppyjä pois tai kiristä leukaperiä napakaksi. Mutta jatkuvasti syötynä huomaat varmasti hiustesi nopeamman kasvun ja paremman voinnin. Se mitä et onneksi huomaa – tai minkä huomaat hidastuvan – on kasvojen valahtaminen, antaminen periksi maan vetovoimalle. Kapseleissa on nimittäin kollageenia, joka ei pelkästään tue ihon tukirakenteiden pysymistä hyvinä, mutta myös kosteuttaa eli pitää ihon täyteläisempänä ja sileämpänä. Sen lisäksi kapseleissa on etenkin hiuksille tärkeää biotiinia ja kaikkien antiokasidanttien äitiä glutationia.EB_EyesWideOpenSerum_RGB_03 Ja psst! Pikkujouluja (tai sitä seuraavaa aamua) ajatellen: älä unohda tätä Egoboostin Eyes Wide Open -seerumia. Tällä nimittäin silmät aukeavat ja pysyvät auki. Silloinkin vaikka vähän väsyttäisi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.