Luonnonkosmetiikka

Feminiinistä voimaa ja kauneudenhoitoa raakakasveilla: Tash Sisterhood on täällä

08.03.2022, Jolie

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, raakakasveihin pohjautuva ihonhoitokonsepti ja naisten tukeminen yhteiskunnassa. Nämä asiat ovat Jolien uusimman tulokkaan, Tash Sisterhoodin, brändin ytimessä.

Vuonna 2019 perustettu Tash Sisterhood on puhtaita luonnollisia raaka-aineita ja feminiinistä energiaa pursuava ruotsalainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka skandinaaviset arvot näkyvät kaikessa sen tekemisessä.

Tash Sisterhoodin tuotteisiin tiivistyvät brändin kolme ydinarvoa:

  • Puhdas kauneus: Tinkimättömät, tehokkaat ja lempeät tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja herkälle iholle.
  • ”Female empowerment”: Naiseuden ja naisten tukeminen yhteiskunnassa.
  • Vastuullisuus: Natrue Organic -sertifiointi korkeimmalla luomuasteella.

Tashin kasvipohjaiset tuotteet ovat kaikille meille naisille. Brändi toivoo, että sen arvot välittyvät tuotteista, ja näkyvät lopulta ihollamme hyvinvointina ja hehkuna.

Olemme Tash Sisterhoodin saapumisesta valikoimaamme todella innoissamme. Halusimme lanseerata brändin juuri näin naistenpäivänä, sillä komppaamme brändin sanomaa naisten tukemisesta yhteiskunnassa vähintäänkin 100 prosenttisesti.

Myös tuotteiden koostumukset ovat hurmanneet meidät jolielaiset. Tehokkaat ja lempeät tuotteet, joiden laadussa ei ole tingitty, sopivat kaikille ihotyypeille ja herkälle iholle.

Haastattelimme tähän blogiin Tash Sisterhoodin perustajia Louise Sahlstenia ja Håkan Wahlstenia brändin tarinasta, arvoista ja tuotteista.

Raw Plants Skincare – raakakasveihin pohjautuva ihonhoitokonsepti

Tash Sisterhood -ihonhoitotuotteiden ytimessä ovat luomulaatuiset kasviainesosat, jotka kerätään ja käsitellään hellävaraisesti ja valmistetaan pitkäjänteisesti kylmäprosessin avulla. Näin aktiiviaineiden maksimaalinen tehokkuus onnistutaan säilyttämään parhaalla mahdollisella tavalla. Tätä Tash Sisterhood kutsuu nimellä Raw Plants Skincare eli ihonhoito raakakasveilla.

Tashin pääraaka-aineisiin kuuluvat muun muassa aloe vera -uute, bakuchiol, merifenkoli, granaattiomena, triglyseridit eli rasvahapot sekä argan-, manteli- ja jojoba-öljyt.

Yksittäisten tähtiraaka-aineiden sijaan Tash Sisterhoodin tuotteiden koostumukset kuitenkin perustuvat ennen kaikkea valmistustapaan, jolla ne tehdään. Tuotteet ovat kokonaisuuksia, joissa yksittäisten raaka-aineiden teho vahvistuu harkittujen koostumusten ansiosta.

“Tykkäämme puhua filosofiasta yksittäisten raaka-aineiden sijaan. Kaikki Tash-tuotteet on valmistettu Raw Plants -filosofian mukaisella valmistustavalla. Kaikki raaka-aineet käsitellään hellävaraisesti ja huolellisesti. Kokonaisista kasveista valmistetaan tuotteita kylmäprosessin avulla. Samaa valmistustapaa käytetään esimerkiksi hienojen viinien valmistuksessa sekä oliiviöljyn tuotannossa. Se on huipputeknologiaa yhdistettynä antiikinaikaisiin metodeihin.”

”Valmistus tapahtuu hitaasti, ilman kuumennusta, jotta kasvien herkät aktiiviainesosat eivät vaurioidu. Tash-tuotteen valmistaminen, “pellolta pulloon”, kestää kokonaisuudessaan noin kuukauden.”

Suurin osa Tashin käyttämistä raaka-aineista tulee samalta pieneltä luomutilalta Italiasta, jossa tuotteet myös valmistetaan. Suoraan luonnosta kerättynä ja käytettynä kasvien aktiiviaineet säilyttävät maksimaalisen tehokkuutensa.

”Miksi emme hyödyntäisi kasvien täyttä potentiaalia? Saamme niistä mahtavia vitamiineja, peptidejä ja rasvahappoja, jotka ovat hyvin hyödyllisiä iholle.”

Tash Sisterhood syntyi täyttämään vaatimukset huippulaadukkaasta luonnonkosmetiikasta, jossa ei tehdä kompromisseja

Louise Sahlstenille syntyi ajatus Tash Sisterhoodista pian hänen ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen.

”Aloin etsimään luonnonmukaisia vaihtoehtoja kosmetiikkatuotteille. En kuitenkaan löytänyt tuotteita, jotka olisivat vastanneet vaatimuksiani tehokkuudesta, laadusta ja muista ominaisuuksista, joita me kuluttajat etsimme nykyajan laatukosmetiikasta. Idea Tash Sisterhoodista kehittyi pikkuhiljaa: omaksi hyödykseni, ja muiden naisten hyödyksi.”

Tash Sisterhood ei tee kompromisseja laadussa, eikä brändiä kannattelevissa arvoissa. ”Brändinä haluamme tuoda esiin parhaat asiat meissä naisissa. Haluamme myös nostaa esiin esimerkkejä, jotka inspiroivat meitä.”

Mitä kestävä kehitys ja naisten tukeminen merkitsevät Tash Sisterhoodillle?

”Täällä pohjoisessa elämä ikään kuin alkaa uudelleen joka kevät, pimeän ja vaativan talven jälkeen. Meitä pohjoismaalaisia on vuosisatojen ajan opetettu säästämään varoja talveksi, jotta selviydymme sen yli. Tash Sisterhood on tuonut tämän filosofian ja voiman tuotteiden koostumuksiin. Niissä brändin arvot sekä kasvien aktiiviaineet on purkitettu laadukkaaksi kosmetiikaksi, jolla on Natrue Organic -luomusertifiointi.”

Tash uskoo luotettavien, sertifioitujen ihonhoitobrändien merkitykseen. ”Kun luonnonkosmetiikan markkinoilla on paljon vaihtoehtoja, asiakas ei valitse tiettyä tuotetta tai brändiä esimerkiksi vain luonnollisuuden takia, vaan myös arvojen, joita brändi edustaa.”

Tash Sisterhood näkee työn naisten oikeuksien ja tukemisen parissa luonnollisena osana kestävän kehityksen ponnisteluja.

”Naisten tukeminen yhteiskunnassa on kestävää kehitystä. Kestävään kehitykseen osallistuminen ei ole valintakysymys: se on mielestämme oletusarvo.”

5 keinoa, joilla brändi konkreettisesti tukee naisia yhteiskunnassa

Naisten voimaannuttaminen ei ole Tash Sisterhoodille vain korusana, se on perusta terveelle ja kestävälle maailmalle. Näin brändi tukee naisten asemaa yhteiskunnassa:

  1. Naisten äänen vahvistaminen. Tash pyrkii aina löytämään tapoja vahvistaa naisten ääntä. Brändi nostaa esiin ajankohtaisia haasteita sekä naisprofiileja.
  2. Raaka-aineita vain hyviä työoloja noudattavilta tuottajilta. Naiset kärsivät enemmän epäreiluista työoloista. Siksi Tashin linjaus on, että brändi työskentelee vain sellaisten toimittajien ja tuottajien kanssa, jotka noudattavat työehtosopimuksia. Tash välttää käyttämästä raaka-aineita, joiden tuotantoon liittyy esimerkiksi huonot tuotantotavat tai työolosuhteet. Yksi esimerkki tästä on mica-mineraali. Noin 80 % maailman mica-tuotannosta tapahtuu alueilla, joissa käytetään laajasti lapsityövoimaa. Tash Sisterhood käyttää tuotteissaan Pohjois-Amerikasta, USA:n ja Kanadan rajalta valvotuissa oloissa louhittua micaa.
  3. Yrityksen johto on tasa-arvoinen. Tash Sisterhoodilla on linjaus, jonka mukaan yrityksen hallituksen ja johdon kokoonpanossa pitää vallita sukupuolten tasa-arvo. Tällä hetkellä hallituksessa on naisenemmistö ja johdossa jako menee 50/50.
  4. Naisyrittäjien tukeminen. Tash on perustettu naisvetoisesti, ja luonnollisesti Tash kannustaa ja osallistuu aktiivisesti erilaisiin naisyrittäjien foorumeihin. ”Muiden naisten inspiroiminen sillä, mitä teemme, on yksi parhaista saavutuksista, jolla voimme tukea naisten voimaantumista.”
  5. Lahjoitukset hyväntekeväisyyteen. Tash tukee kansalaisjärjestöjä, jotka vaikuttavat naisten oikeuksien ja olojen parantamiseen. Brändi lahjoittaa vähintään 1 % myynnistään hyväntekeväisyyteen. Tähän saakka Tash on tukenut esimerkiksi UN Womenia ja Water Aidia.

Tash Sisterhoodin tähtituotteet

BHA Cleanser -puhdistustuote kasvoille

BHA-happoa, aloe veraa ja hyaluronihappoa sisältävä puhdistusgeeli syväpuhdistaa ihohuokoset rauhoittaen ja kosteuttaen ihoa. Ihon pH:ta tasapainottava koostumus ylläpitää ihoa suojaavaa happovaippaa. Iho jää puhdistuksen jälkeen kosteutetun tuntuiseksi, ei kiristäväksi.

Hiero tuotetta hellästi kuiville kasvoille ja huuhtele pois haalealla vedellä. Lisää pieni määrä tuotetta iholle pesun jälkeen. Tuote toimii iholla seerumin tapaan kosteuttaen ihoa. Vinkki: tuote sopii meikinpuhdistukseen toisena vaiheena öljypuhdistuksen jälkeen.

Tuotteen sisältämän salisyylihapon vuoksi tämän kanssa on hyvä käyttää aurinkosuojaa, jos tuotetta jättää kasvoille. Sopii erinomaisesti myös akneiholle ja erittäin herkälle iholle.

Hyalyronic Serum -hyaluronihapposeerumi

Ihoa syväkosteuttava ja täyteläistävä hyaluronihapposeerumi vaikuttaa pitkäkestoisesti. Tarkkaan suunnitellun koostumuksen ansiosta seerumin aktiiviainesosat imeytyvät ihoon tehokkaasti. Tuotteessa on neljää erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, mikä tehostaa hyaluronihapon imeytyvyyttä.

Levitä seerumia pesun jälkeen iholle, joka on vielä hieman kostea. Hyaluronihappo imeyttää kasvoille jääneen kosteuden ihoon. Hiero niin kauan, että tuote on imeytynyt kunnolla. Tuotetta voi käyttää myös silmänympärysiholla.

Nyt pieni salaisuus: tämä superseerumi on yhden Tashin perustajan suosikkituote!

Retinoil Bakuchiol -kasvoöljy

Tähtituotteeksi ruotsalaisten kauneusvaikuttajien keskuudessa lyhyessä ajassa nousseen Retinoil Bakuchiol -öljyseerumin koostumus on ylellisen silkkinen ja hyvin imeytyvä. Se kiinteyttää, suojaa ja hoitaa ihoa jättäen ihon unelmanpehmeäksi.

Kasvoöljyn sisältämä bakuchiol tunnetaan anti age -vaikutuksistaan ja sitä verrataan jopa retinoliin tehovaikutuksiensa puolesta. Tämä on todellinen “THE-IT-OIL”!

Öljyä voi käyttää iholle sellaisenaan tai tiputtaa muutaman tipan kasvovoiteen tai seerumin joukkoon. Sopii kaiken ikäisille, hyvä akneiholle ja kuivaihoiselle.

Uskomme, että löydät Tashin tuotteista uudet suosikkisi. Siksi tarjoamme tutustumistarjouksena koko brändin -15 % tiistaihin 15.3. asti!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.