Luonnonkosmetiikka

Bienvenue a l’Iroisie: Iroisien kuningatartuote, Le Sérum Précieux -seerumi

15.11.2013, Katja Kokko

Iroisien lopputimanttina esittelemme sarjan Le sérum précieux -seerumin, jonka on ehdottomasti sarjan kuningatartuote! Kukaan, joka levittää tätä kasvoilleen ei voi tuntea yhtään vähemmäksi kuin oman elämänsä kuningattareksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten kosteusvoiteiden esittelyssä jo teille kerroimme, kaikki Iroisien voiteet ovat erittäin silkkisiä ja kosteuttavia, mutta eivät lainkaan rasvaisia. Pintakuiva iho janoaa juuri tällaisia runsaasti kosteutta sisältäviä voiteita ja ne tekevät erityisen hyvää myös tukkeumista tai miliumeista kärsivälle iholle. Iho tarvitsee kuitenkin myös rasvaa pysyäkseen kimmoisana, sileänä ja kirkkaan värisenä. Tässä kohtaa The Ultimate -seerumi astelee esiin ja toimii kuin viimeisenä, silauksena täydellisessä ihonhoidossa ja kauneudenhoitorituaalissa. Tuotteen sisältö on yhtä ylellinen kuin pakkausdesigninsa lupaa – tässä kohtaa ei ole siis lainkaan liioiteltu.

Seerumin koostumuksessa yhdistyvät nestemäisen seerumin ja kevyen ihoöljyn parhaat puolet. Tuote näyttää nestemäiseltä seerumilta, mutta levittäessä koostumus paljastuukin juuri täydellisen määrän öljyä sisältäväksi ihanuudeksi. Se antaa iholle juuri sopivan silauksen rasvahappoja ja samalla runsaasti kosteutta. Seerumia voi käyttää ihon tarpeen mukaan aamuin ja illoin tai pelkästään iltaisin kaikkien Iroisien voiteiden alla. Täydellinen yhdistelmä esimerkiksi pintakuivuuteen taipuvaiselle sekaiholle tai rasvoittuvalle iholle on pelkkä voide aamuisin ja iltaisin puolestaan seerumi sekä voide (tosin ymmärrämme, jos tekin koette houkutusta levittää sitä aina, kun siihen on suinkin mahdollisuus). Kuivaihoisen kaunottaren kannattaa valita yöksi yövoide vielä seerumin päälle, jotta iho ei jää janoiseksi. Yksi painallus seerumia riittää kasvoille ja kaulalle vallan mainiosti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iroisien kuningatarseerumi sopii myös erittäin herkälle iholle ja se on ihanteellinen tasapainottamaan ja rauhoittamaan stressaantunutta ihoa tai hormonaalisesta epätasapainosta oireilevaa ihoa. Edellämainittua lausetta ei voi korostaa liikaa – stressi näkyy ihossa aina välittömästi ja iso osa meistä kärsii hormonaalisista epätasapainotiloista, jolloin ihonhoito saa aivan uudenlaisen merkityksen ja tärkeyden. Seerumin voidepohjan luomulaatuinen auringonkukkaöljy sisältää runsaasti korjaavaa ja silottavaa E-vitamiinia, ruiskaunokinkukkavesi rauhoittaa ihoa, karpalonsiemenöljy sisältää korjaavia omegoita ja tuo lisäksi iholle rauhoittavia vaikutuksia. Pomeranssinkuoriöljy puolestaan pehmittää sekä kosteuttaa ihoa ja rohtoilangia eli ylang ylang rauhoittaa sekä ehkäisee tulehduksia. Seerumin sisältämät merilevät laminaria digitata sekä merisalaatti eli ulva lactuca kosteuttavat, kirkastavat sameaa ihoa, kiinteyttävät sekä antavat iholle suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Lienee sanomattakin selvää, että tuotteella on myös sisäänrakennettu anti-age-näkökulma ja se tekee vakuuttavine raaka-ainelistoineen iholle pieniä ihmeitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvatkaa mitä me ajattelemme? Kukaan, joka levittää Iroisien seerumia kasvoilleen, ei voi tuntea itseään yhtään vähemmäksi kuin oman elämänsä kuningattareksi.

*
Jos sinulla on hoitola tai olet kiinnostunut Iroisie-tuotteiden jälleenmyynnistä, voit ottaa meihin yhteyttä: distribution@jolie.fi

(Kuvat Jolie)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.