Luonnonkosmetiikka

Bienvenue à l’Iroisie! – Esittelyssä Iroisien Creme Gommante -kuorinta & Masque de Beauté Fraicheur Intense -naamio

14.11.2013, Jutta Ruonansuu

Seuraavaksi tartutaan Iroisien tehokaksikkoon: kuorintaan ja naamioon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heti etunenään täytyy todeta, että Iroisien kuorinta on koostumukseltaan kerrassaan täydellinen tänne Suomen ilmastoon. Ihomme on ison osan vuodesta pintakuiva, sillä pakkanen ja ilmastointi luovat oman haasteensa. Usein on vaikea löytää kuorintaa, joka olisi tarpeeksi hellävarainen mutta samalla tehokas – kuorisi tehokkaasti kuolleet ihosolut ihon pinnalta, tekisi ihon pinnan freesiksi mutta ei siltikään olisi rakeiltaan liian rouhea. No, etsintäpartio saa nyt näiltä osin lähteä kotiin, täydellinen tuote on löytynyt!

Iroisien kuorinnassa avainraaka-aineina toimivat merivesi ja bambunvarsi. Merivesi sisältää suuren määrän mineraaleja tasapainoisessa suhteessa ja auttaa aktivoimaan soluaineenvaihduntaa. Bambunvarsi sen sijaan tarjoaa yhden kasvikunnan pienimmistä kuorivista jyväsistä, jossa yhdistyvät tehokkuus ja hellävaraisuus. Kun Iroisien kuorintaa kokeilee ensimmäistä kertaa, saattaa se ensin hyppystuntumaltaan vaikuttaa niin hellävaraiselta, että sen tehokkuutta ei välttämättä heti tee mieli allekirjoittaa. Rae on pientä ja tiheää, ja hienostuneen hento tuoksu viestii todella hellävaraisesta ylellisyystuotteesta. Mutta kun tuotteen huuhtoo pois kasvoiltaan pyörittelevän hieronnan jälkeen, voi heti todeta ihon pehmentyneen ja kirkastuneen huomattavasti. Puhtaan meriveden taika lienee kiistaton, tuumimme, kun ensimmäistä kertaa kokeilimme tuotetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuorinta soveltuu kaikille ihotyypeille. Rasvoittuvalle, normaalille ja sekaiholle suosittelemme sitä kerrasta pariin kertaan viikossa, kuiva iho sen sijaan nauttii vähän harvemmasta kuorintavälistä. Allekirjoittanut, jonka iho on hyvin kuiva kesät talvet, on kuorinut tällä onnistuneesti kasvojaan kokonaista kerran viikossa, jota voi hyvin harvoin harrastaa minkään muun kuorinnan kanssa. Joten toteamme, että tuote on erinomainen kaikille ihotyypeille mutta etenkin (pinta)kuivaihoisen unelma! Raaka-aineidensa ansiosta Iroisien kuorinta solahtaa ilman sen kummempia perusteluja anti-age-tuotteiden kategoriaan, vaikka tuotenimessä tätä aspektia ei mainitakaan. Tehokas kuorinta tasoittaa juonteita ja palauttaa ihon elinvoimaa tehokkaasti, tekee siitä kirkkaamman värisen ja pehmeämmän. Kuorinnan jälkeen iho on erittäin vastaanottavainen naamiolle, seerumille ja voiteille, sillä kuolleet ihosolut eivät enää ole tiellä esteenä.

Jos Iroisien kuorintaa kuvaavat parhaiten laatusanat hellävarainen, tehokas ja hienostunut, voisi naamioon liittää sanat elinvoimaannuttava, kirkastava ja vakuuttava. Pääraaka-aineina toimivat merileväuute, minttu ja Gingko Biloba. Kuten maanantaina jo opittiin, merilevien antioksidanttinen ja mineraalipitoinen voima on kiistaton. Tässä yhteydessä merilevät tuovat tullessaan puhdistavia, kosteuttavia ja suojaavia anti-age-vaikutteita. Minttu myös puolestaan kosteuttaa, tuo elinvoimaa ja auttaa hillitsemään tulehduksia ja erilaisia ihoörsytyksiä. Gingko Biloba tunnetaan ahkerana verenkierron buustaajana ja todellisena antioksidanttiaarteena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huikean raaka-ainelistan ohella valloittavinta Iroisien naamiossa on sen viileän raikastava tuntu iholla – aivan kuin pulahtaisi kauneusuinnille kirkkaaseen avomereen, jonka pinnalla kelluu mintunlehtiä! Täydellinen kaamostuote iholle, joka tuntuu olevan vähän talviunessa ja jonka pinta näyttää siltä, että lisäelinvoima ei tekisi yhtään pahaa. Koostumus on moni-ilmeinen: tuote kirkastaa, tuo iholle hehkua, puhdistaa, buustaa mikroverenkiertoa ja kirkastaa ihohuokosia tehokkaasti. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat lisähehkua. Erityistä tässä naamiossa on se, että tuotteen voi hyvin sivellä myös silmänympärysiholle raikastamaan yleisilmettä ja silitellä se kaulalle asti. Naamio kirkastaa samalla siis myös bonuksena kaulan ja silmänymärysten herkkää ihoa.

Mitäs sanotte, arvon raati? Me sanomme, että nämä tuotteet olivat ainakin meille rakkautta ensisivelyltä. Tuoksut ovat ylelliset, samoin tuotteiden tekstuurit. Kauneusrituaaliin tuo kieltämättä oman ihanan vivahteensa myös se, että näillä tuotteilla omaan kotikylppäriin saa saman tason ihonhoitoa, jota asiakkaat saavat myös Ritz-hotellissa. Emme ihmettele yhtään, miksi hotellinjohto on tullut siihen tulokseen, että Iroisie on heidän spahansa paras brändi. Se tulee olemaan nappivalinta myös Jolie spahan emmekä malta odottaa, että pääsette testaamaan tuotteita myös hoitopedillemme. Tammikuussa se tapahtuu!

Mutta sitä ennen – kokeilkaahan kotona ja raportoikaa kokemuksistanne!

*

Jos sinulla on hoitola tai olet kiinnostunut Iroisie-tuotteiden jälleenmyynnistä, voit ottaa yhteyttä meihin distribution@jolie.fi

(Kuvat Jolie)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.