Lifestyle

TRUE FEMININE POWER – Jolien uusi inspiskonsepti tulee naistenpäivänä

06.03.2020, Jolie

Ihanaa (melkein) naistenpäivää! Ja samalla kuuluisaa ja todellakin odotettua ensimmäistä virallista kevätpäivää!

Jolie on perinteisesti juhlistanut kansainvälistä naistenpäivää. Sen tiimoilta olemme useina vuosina kannattaneet tyttötyötä tekeviä hyväntekeväisyysjärjestöjä. Olemme juhlineet innostavia vaikuttajanaisia, Jolien voimatiimiä sekä sen upeita asiakkaita.

Globaalisti juhlittava kansainvälinen naistenpäivä on monin paikoin maailmassa Suomea suurempi juhlapäivä. Suomi on kuitenkin verraten edistyksellinen maa tasa-arvossa. Meillä nais-liite alkaa väistyä sukupuolineutraaliuden ja aidon samanarvoisuuden ottaessa tilaa.

Jolien juuret ovat syvällä naiseuden ilosanomassa. Se ei tarkoita vastakkainasettelua eikä erojen alleviivaamista.

Se tarkoittaa naiseuden nautintoa ja sen mukaansatempaavaa inspiraatiota. Positiivista manifestia ja yhteisövoimaa sille, että naiset voivat lisääntyvässä määrin myös köyhissä maissa päättää, ajatella, käyttää valtaa. Olla vapaita, luoda, ostaa itse ja omistaa.

True Feminine Power – naiseuden nautintoa ja mukaansatempaavaa inspiraatiota

True Feminine Power on Jolien uusi toistuva hyväntekeväisyyskonsepti. Kampanjan aikana kerromme vahvojen naisten tarinoita, nostamme esiin naisten tekemiä brändejä ja lahjoitamme kampanjatuotoista rahaa hyville yhteisille asioille.

Aloitamme kampanjan tämän vuoden naistenpäivänä, jolloin haastattelemme Jolien blogiin rohkeaa ja uraauurtavaa Paola Suhosta. Paola on Ivana Helsingin kansainvälisille muotiestradeille luotsannut yrittäjä, vaatesuunnittelija ja monitaiteilija.

Paola on esikuvanaisiamme sadasta syystä, eikä vähiten siksi, että uskaltaa avoimesti ja autenttisesti olla kaikkea sitä, mitä on.

Flash Sale 6.3. – koko valikoima -20%

Jolien naistenpäivään kuuluu itsestäänselvyytenä paras luonnonkosmetiikka, jolla voi kursailematta hemmotella, kaunistaa ja juhlistaa vähintään itseään. Voit toki myös muistaa lähipiirisi ihania naisia. Jolien verkkokauppa ja myymälät tarjoavat suurimman osan tuotemerkeistä -20% alennuksella perjantain 6.3.2020 ajan.

Jolien ensimmäisen True Feminine Power -kampanjan hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui Naisten Pankki. Lahjoitamme yhdistykselle euron jokaista Naistenpäivä-viikonlopun aikana tehdystä tilauksesta.

Kuohuvaa ja macaronseja 6.3. myymälöissä

Mukaan naisvoimaiseen tunnelmaan on mahdollista hypätä perjantaina 6.3. Jolien myymälöissä Töölön Museokadulla, Punavuoren Uudenmaankadulla ja ydinkeskustan Kämp Gallerian Gardenissa. Tarjolla on pieniä pariisilaisia lempileivonnaisiamme, eikä yhtään vähempää kuin kunnon kuohuviiniä.

Kosmetiikkatuotteisiin perehtymättömät puolisotkin ovat lämpimästi tervetulleita, sillä naisemme putiikeissa osaavat pettämättömästi opastaa maailman parhaiden lahjojen valinnassa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.