Ihonhoito

Testiryhmien voittaja – kuukauden tuote on paras puhdistusbalmi

02.03.2020, Jolie

Oletko kokeillut ajankohtaista tähteä – kasvojenpuhdistusbalmia? Elämme öljypuhdistuksen suurta juhlaa, sillä ihoaan ahkerasti pesevät suomalaisetkin ovat oppineet kasvojen puhdistuksen salat.

Kun vielä joitakin vuosia sitten Jolien myydyimmät puhdistustuotteet olivat vaahtoja ja geelejä, nyt asiakkaamme haluavat enimmäkseen öljyjä ja balmeja. Kauniin ihon ensimmäinen avain on suojabarriääriä varjeleva, mutta huolellinen puhdistus.

Helposti huuhtoutuva balmi on mukava käyttää

Jolien valikoimassa on useita runsaita ja herkullisia puhdistusbalmeja. Luonnonkosmetiikan puhdistusbalmit sisältävät arvokkaita ihoa hoitavia ja ravitsevia öljyjä. Ne parantavat ihon kimmoisuutta ja vastustuskykyä. Parhaimmillaan laatubalmit myös huuhtoutuvat iholta kuin enkelit. Vedellä emulgoituvan öljyputsarin kohdalla ei tarvitse jännittää sitä, että öljy tarttuu silmiin ja jää kiiltämään iholla.

Puhdistusbalmi laitetaan öljyputsareiden tapaan kuivalle iholle. Balmia hierotaan ja pyöritellään iholle, jolloin se alkaa sulaa ja pehmentyä ihon lämmön vaikutuksesta. Jos putsaribalmi emulgoituu vedellä, puhdistusta voi kätevästi työstää kasvoilla lisäämällä vettä.

Unelmanpehmeää pumpulia reagoivan ihon puhdistukseen

Maaliskuun kuukauden tuote Absolution Le Baume Céleste oil-in-gel Makeup Remover eli Neiti Sininen on valikoimamme uusimpia puhdistusbalmeja. Sen suosio testiryhmissä on suvereenia, ja käyttötuntuma unelmanpehmeä ja kevyt. Balmi levittyy kasvoille täydellisesti jo pienestä nokareesta tuotetta. Jos ihosi on superherkkä, mekaanista työstämistä ei kostean koostumuksen puolesta tarvita juurikaan.

Céleste on parhaimmillaan iholla, joka on herkkä tai herkistynyt. Jos huulet ovat rohtuneet, ihossa on pintakuivuutta tai kuivuutta, tai jos iho on syystä tai toisesta tolaltaan, Abson putsaribalmi on kuin pehmeää ja korjaavaa pumpulia. Sen sisältämä kallisarvoinen blue tansy eli marokkolainen sininen kamomilla rauhoittaa ihoa välittömästi.

Céleste poistaa meikin ja liottaa taitavan öljyputsarin tavoin ylimääräistä talia ihosta. Lempeänä hevosvoimana toimii chaulmoograöljy. Balmi lepyttää myös epäpuhtauksia ja kipeitäkin näppyjä. Neiti Sininen sopii hyvin myös silmänympärysiholle.

Sininen balmipuhdistus – tee näin

Ota maltillinen määrä puhdistusbalmia kämmenelle ja levitä se kuiville kasvoille ja silmänympärysiholle. Hiero kevyesti – voit poistaa balmilla myös meikin. Lisää vähän vettä ja jatka balmin työstämistä, jolloin se muuttuu maitomaiseksi. Huuhtele lopuksi vedellä, taputtele kuivaksi ja jatka haluamillasi hoitotuotteilla. Jos haluat tehostaa putsarin hoitovaikutuksia, voit pitkittää puhdistusta ja seisottaa balmia kasvoilla hetken.

Halutessasi käyttää balmia kaksoispuhdistuksen osana, voit jatkaa puhdistusta joko Absolution Le Nettoyant Pureté -puhdistusgeelillä tai Absolution La Crème Douce Démaquillante -puhdistusvoiteella. Tuolloin toinen puhdistustuote lisätään suoraan balmin päälle sitä välissä huuhtelematta.

Maaliskuun kuukauden tuotteena saat Absolution Le Baume Céleste oil-in-gel Makeup Remover – pumpulisen puhdistusbalmin 20% alennuksella. Etu voimassa 31.3. asti Jolien verkkokaupassa ja myymälöissä. Ostoksille pääset täältä!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.