Jolie shop & spa

Vuosi Jolien matkassa

31.05.2013, Jutta Ruonansuu

Käsi ylös, kenen mielestä kulunut vuosi on mennyt supervauhtia?

Rakkaalla Joliellamme on useita merkkipäiviä. Putiikkimme täyttää vuoden vasta ensi lokakuussa, virallinen kaupparekisteri-vuosipäivämme on puolestaan joulun alla. Mutta ensi viikolla on yksi isoimmista henkisistä juhlapäivistämme, sillä Jolien verkkomedia ja verkkokauppa täyttää vuoden! Haluamme juhlistaa synttäreitämme kanssanne koko ensi viikon, mutta tehdäänpä vielä pieni kuvallinen aikamatka ennen sitä. Aloitetaan huhti-toukokuun vaihteesta. Ja mistäpä muualtakaan, kuin Pariisista. (Ja tällä kertaa näette muutakin, kuin järkkäreillä kuvattuja kuvia – niitä oikeita tosielämän otoksia.)

Kun nyt katselemme näitä kuvia (etenkin tätä yllä olevaa lentokentällä räpsäistyä otosta), tuntuu vähän samalta kuin katsoisi vanhoja koulukuvia. Tiedättehän. Tekee mieli halata vuodentakaista tiimiämme ja sanoa, että “voi pienet, nuo ei tiedä vielä tästä kaikesta mitään.” Kuvista katsoo kaksi naista, joilla on iso visio ja selkeä suunnitelma mutta ei vielä kauheasti hajua, miten kaikki käytännössä järjestyy ja onnistuu. Olimme matkustaneet Pariisiin keräämään voimia ja inspiraatiota tuleviin koitoksiimme. Ja voimme kertoa, että joka ikinen muru (myös ne croissantinmurut) tulivat käyttöön. Emme tosin vielä tienneet, mihin kaikkiin tarkoituksiin.

Kun viime keväänä kuumeisesti valmistelimme verkossa tapahtuvaa debyyttiämme, oli ja on vieläkin vaikea sanoa, miltä tuntui. Iloa, vapautta, kauhua, riemua, jännitystä, kiirettä, väsymystä, epäuskoa ja uskoa, sekä itkun ja naurun sekamelskaa. Ja välillä tietysti näitä kaikkia yhtä aikaa. Kiireettömistä hetkistä Pariisin kaduilla saattoi enää kotiinpaluun jälkeen haaveilla, kun vastassa oli miltei tuhat tuotetta syötettävänä verkkokauppaan. Kuvat, tuoteselostukset, suomennokset… Välillä nökötettiin koneella vierekkäin, toinen saneli INCI-listaa ja toinen kirjoitti. Välillä keitettiin kahvit, tirautettiin itkut, naurettiin hullunkuriselle työmäärälle ja jatkettiin. Sanottiin, että ai saakutti, kun tästä tulee hyvä!

Tuolloin alkoivat ensimmäiset hetket myös taloudellisen epävarmuuden kanssa tutustumisen kanssa. Kesän ajan palkkaluokkamme oli jotakuinkin samaa kuin opintotuki. Samalla olimme työelämän suhteen vapaampia kuin koskaan. Aikaa ja rahaa oli rajallisesti, onneksi uskoa sitäkin enemmän.

Kaikki ei mennyt ihan kuten olisimme ajatelleet, mutta jokaisesta dilemmasta selvittiin. Tulostimet saatiin toimimaan, silkkipaperien ja postituslaatikkojen valmistaja löytyi lopulta – joskin kaukaa. Opeteltiin elämään keskeneräisyyden kanssa. Siitä, että saitillamme olisi paljon artikkelimateriaalia jo alun alkaen osoittautui viimeisellä viikolla aivan liian kunnianhimoiseksi. Niinpä tehtiin se, mitä pystyttiin. Kun ajoimme taksilla viimeisenä yönä ennen avaamista kotiin, taksikuski totesi, että nuorena sitä jaksaa yrittää. Itketti ja nauratti.

Kun Jolien verkkosivusto lopulta aukesi, istuimme lähikahvilassamme pullakahvilla ja seurasimme kyyneleet silmissä Facebook-tykkääjiemme lisääntyvää virtaa. iPhonet piippasivat vimmatusti. Ensimmäistä kertaa kehon täytti ylpeys. Jolie olisi meidän ikioma, itse luotu brändi.

JolieS10

Marraskuussa olimme istuneet Sushibarissa Uudenmaankadulla palaveeraamassa ja kuikisteleet ikkunoista ulos. “Jossain tässä se pitäis olla”, oltiin todettu yhteen ääneen. Tiloja vapautui talven mittaan, kaikki silti liian pieniä. Jossain kohtaa iholle alkoi hiipiä pelko siitä, ettemme tulisi mahtumaan neliömäärään, johon hupeneva lainarahamme riittäisi. Kun 120 neliön liiketila Uudenmaankatu 26:ssa tuli vuokrattavaksi, emme uskaltaneet edes ajatella, että hintaa kannattaisi kysyä. Kysyttiin silti.

Eipä aikaakaan, kun olimme kirjoittaneet vuokrasopimuksen. Tila oli todettu potentiaaliseksi helmeksi mutta samalla myös täydeksi pommiksi. Onneksi meiltä ei puuttunut tyhmänrokeutta. Kaksi naistahan pystyy nimittäin helposti hoitelemaan tällaisen pikkuremontin päivätyönsä ohella. Tyylipisteitä ei ehkä jaettu mutta sanotaan näin, että onneksi tiimissämme oli sentään vähän kokemusta, jotta konseptit nimeltä laittomat sähkötyöt, katonrajaan nousseet kustannukset ja osakeyhtiölaki eivät aiheuttaneet pysyvää kokovartalohalvausta. Viiskulman rautakaupassa osaamme taatusti koko loppuelämämme kulkea vaikka unissamme.

Emme ole tainneetkaan koskaan esitellä teille tilamme lähtötilannetta. Kassatiskimme paikalla soviteltiin siis aiemmin maastohousuja…Seinät vaativat litrakaupalla maalia ennen kuin valkoinen alkoi todella hohtaa valkoisena.

Kuvat kertonevat, ettei vapaa-ajan ongelmia kesällä ollut. Olimme väsyneitä, innostuneita, toiveikkaita ja ylpeitä. Pienen itkuntirautuksen jälkeen olimme viimeistään aina sitä mieltä, että tämä kaikki on joka ikisen työtunnin arvoista. Ja niin se olikin.

Työnteko täysin vaiheessa olevalla raksalla ilmeni kovemmaksi harjoitukseksi kuin yksikään meditaatio. Läsnäolon tilaan pääsemistä opeteltiin, etenkin silloin, kun tajusimme olevamme aikataulusta pahasti jäljessä ja kustannukset juoksivat. Putiikki oli avattava lokakuussa, vaikka remontti oli vielä kesken. Te asiakkaat tsemppasitte, ymmärsitte ja hymyilitte, vaikka me häpesimme repsottavia johtoja. Siitä tuli äärimmäisen lämmin olo. Olimme saavuttaneet sen tärkeimmän etapin. Olimme väsyneitä mutta onnellisia.

 

Meikkipaikassa ja äänentoistossa oli toivomisen varaa, mutta onneksi te näitte liiketoimintamme timantin siellä taustalla, remonttipölyn piilossa. Teillä on suuri sydän.

Remonttia tehdessä oppii sen, että ratkaisu löytyy aina. Jopa rakennuspölynimurin saa raksalle puolessa tunnissa, jos hyppää farmaritaksiin.

JolieS23

Alla olevassa kuvassa vilahtaa ystävämme Piia Hiltunen. Huomatkaa – hyllyistä puolet on jo paikallaan! Ne eivät valmistuneet kädenkäänteessä, koska jokainen osa tehtiin itse. Kolmeen kertaan lakattavat levyt eivät tuntuneet loppuvain ikinä. Viimeiset saatiin valmiiksi pari viikkoa sitten.

 

Joulukuussa olimme isojen taloudellisten haasteiden edessä. Myöhästynyt remontti oli kasaannuttanut laskupinomme mittasuhteisiin, joka alkoi vaikuttaa yöuniin. Kaikki keinot ja työkalut positiviisella mielellä pysymiseen oli käytetty. Uskoimme kuitenkin molemmat ihmeeseen, joka tulisi pelastamaan meidät. Kaikki kanavat koluttiin läpi lisärahoituksen toivossa, aina tuli vesiperä. Lopulta ratkaisut löytyivät ystäväpiiristä. Kiitollisuuden määrää oli ja on edelleen mahdotonta kuvailla. Mikään ei korvaa sitä tunnetta, kun omaa unelmaa autetaan maailmankaikkeuden ihmeellisimmistä lähteistä käsin. Niitä ei voi järjellä ymmärtää, eikä ehkä pidäkään. Sydän tietää, että silloin asiat menevät oikein, kun aidot toiveet toteutuvat.

Oikeat ihmiset ovat tämän taipaleemme aikana putkahtaneet täysin yllätyksenä tiellemme. Ja niihin ihmisiin kuulutte myös te. Kiitos, että aloitte heti alusta asti seurata medioitamme ja käydä ostoksilla sekä verkkokaupassa että putiikissa. Ilman teitä Jolie olisi jäänyt yhdeksi niistä hyvistä yrityksistä, joilla oli kaunis visio mutta ei riittävästi aikaa ja pääomaa odottaa, että asiakaskunta kasvaa. Työtunteja, joita meidän on ollut tehtävä, jotta te voisitte kuulla meistä, ei tee mieli laskea – siksi, koska niitä ei voi hinnoitella. Ne ovat korvaamattomia ja tärkein pääomamme, jota mikään ei voi meiltä viedä.

Koska yksi missioistamme oli inspiroida ihmisiä tarttumaan omiin unelmiinsa eikä kituuttelemaan ankeassa päivätyössä, päätimme jo alussa, että kirjoittelemme avoimesti tästä oman unelman rakentamisen prosessista. Olettekin saaneet lukea täältä monen monta kertomusta haasteista, kiireestä mutta myös siitä onnesta, mikä syntyy, kun saa tehdä sitä mitä haluaa ja rakentaa itselleen omaa työelämää. Sellaista, jonka tuloksista pääsee nauttimaan itse ja jossa kukaan ei sano, milloin mitää tulla töihin, koska saa lähteä.

Tällainen valtava projekti näin tiukalla aikataululla toteutettuna on henkinen oppisopimuskoulu, jossa tehtävät pitää tehdä pikavauhtia jotta selviää seuraavista heti huomenna. Ymmärrämme nyt vuoden jälkeen hyvin niitä pienyrittäjiä, jotka tapaavat sanoa, että Suomessa on hankalaa pärjätä yrittäjänä ja tekemistä on liikaa, koska ei voi palkata tarpeeksi työvoimaa. Meillä on tästä ilmiöstä nyt kokemusta. Uskomme kuitenkin, että se, mikä erottaa ruikuttajat menestyjistä, on hullunkurisen positiviinen ja optimistinen asenne, yhdistettynä terveeseen järkeen. Joskus näitä työkaluja tarvitaan enemmän, kuin niitä uskoisi omistavansa. Mutta kyllä se vain niin on, että hihasta löytyy aina se riittävä lisämurunen rohkeutta, vaikka kaikki saumat olisi jo käännetty ympäri.

Tavoitteemme oli perustaa Suomeen hyvinvointikonsepti, jollaista ei vielä olisi nähty. Sellaisilla tinkimättömillä arvoilla ja sydämillä, joihin valtavirran mediat eivät koskaan voisi yltää. (Verkkokauppa-asiakkaillemme tiedoksi, yllä olevan kuvan tilanne oli syksyllä arkipäivää, ei siis mikään söpö lavastus! Huomatkaa myös Katjan fillari, josta hänen isänsä on tuunannut virallisen Jolie-pyörän.)

Me halusimme tehdä kaiken omien periaatteidemme mukaisesti, vaikka se olisi joskus taloudellisesti tappiollista. Uskomme, että kun on rehellinen ja tinkimätön omille arvoilleen, se välittyy energiana ulospäin. Ja palkitsee myöhemmin, ellei vielä nyt. Perustimme Jolien, koska mielestämme Suomesta puuttui yritys, joka nostaisi luonnonkosmetiikan profiilin sammalenharmaasta hippikosmetiikasta kosmetiikkaan, joka olisi hyvinvoinnin kannalta parasta ja tehokkainta mahdollista, kaunista ja freesiä. Laadukasta, ylellistä, houkuttelevaa ja raikasta. Sellaista, että kenelläkään ei enää tekisi mieli vilkuilla parabeeni-, silikoni- tai muovijohdannaisilla kyllästettyjä tuotteita vain siksi, että ne näyttävät ihanammilta. Tajusimme ottavamme vastaan ison haasteen mutta halusimme tarttua siihen silti.

Jolie on tähän asti ollut tuotteidensa jälleenmyyjä. Yritys, joka kokoaa yhteen kotimaan markkinoilla olevat, mielestään parhaat brändit ja tarjoaa ne kaikki saman katon alla ja tekee niille sosiaalisessa mediassa aktiivista PR-työtä, puhtaasti asiakaspalvelusta, ei rahasta. Olemme iloisia, että koette meille olevan tarvetta ja että helpotamme arkeanne – ja myös kaunistamme sitä! Nyt, kun ensimmäinen vuosi on mennyt rakentaessa ja remontoidessa, olemme entistä tietoisempia siitä, paljonko konseptimme ylläpito maksaa. Mihin voimamme riittävät ja paljonko arvostamme työtämme. Niin antoisaa ja ihanaa kuin tällainen yrittäjyys onkin, olemme oppineet myös sen, että unelmien työelämän rakentamisprosessi ei voi olla elämän ainoa sisältö. Jos unelma antaa iloa, mutta myös vie kaikki voimat, eivät mittasuhteet ole oikein. Silloin niitä pitää korjata, koska loputtomiin ei voi jäädä odottelemaan. Sitten kun -elämä on vaarallinen tie.

Pariisilaisystävämme Geoffrey Guillin teki meistä putiikkiin potretit jo keväällä 2012. Tuolloin oltiin onneksi vielä autuaan tietämättömiä remonttityömäärästä, joka pitäisi tehdä ennen kuin tulisi se päivä, kun voidaan miettiä taulujen kiinnitystä.

Jolien toinen vuosi käynnistyy pian. Ympyrä sulkeutuu, nimittäin lähdemme juhannuksena taas Pariisiin – kaupunkiin, joka on aina osannut antaa meille vastauksia. Koska olemme luvanneet laittaa kotimaisen luonnonkosmetiikkaskenen uudempaan ja freesimpään uskoon, aiomme myös elää sanojemme mittaisesti. Jälleenmyynti on ollut meille hyvää harjoittelua, mutta koska se ei tule pitämään Jolieta hengissä saati kasvussa, otamme uuden askeleen ja aloitamme oman maahantuonnin.

Lähitulevaisuudessa hyllyihimme rantautuu siis uusia ihanuuksia, joista lupaamme, että kuulette pian lisää. Luvassa on kauneutta, ylellisyyttä, yllätyksellisyyttä ja entistä innovatiivisempia tuttavuuksia, emmekä malta odottaa, että pääsemme kertomaan niistä teille lisää! Ja arvatkaa mitä? Ilmassa niin valtavasti tahdonvoimaa, ettei tässä yrityksessä ole sellaisia määriä aiemmin vielä nähtykään. Kun vanhoja ovia sulkeutuu, uusia avautuu. Älkää silti huoliko, emme aio tehdä hätiköityjä muutoksia valikoimassamme, vaikka se alkaakin hiljalleen uudistua. Lupaamme, että tulette jatkossakin löytämään kaiken tarvitsemanne meidän hyllyistämme ja tulemme kuuntelemaan toiveitanne.

Vuosi on hyvä mittari siihen, mitä kaikkea on tapahtunut ja mitä on opittu. Jolie on tänä päivänä paljon suurempi ja kauniimpi kuin olisimme vielä vuosi sitten uskaltaneet odottaa. Siispä menemme edelleen näillä samoilla tyhmän(kin)rohkeilla juoksuaskelilla kohti tulevaa – haaveita jotka ovat jälleen kerran vähän isompia kuin me itse. Se on nimittäin vuoden aikana osoittautunut ainoaksi oikeaksi tavaksi kasvaa.

Tulkaa siis juhlimaan kanssamme ensi viikolla! Joka päivä on luvassa yllätyksiä ja tarjouksia, ekstrahemmottelua ja piristystä! Minimeikkiopastuksia, huulimeikkejä, kynsien lakkauksia, synttärihintaisia tuotteita – myös herkkuja ja kuohuvaa. Pysykää siis kuulolla, kerromme täällä toimituksen blogissa ja Facebook-sivullamme aina edellisenä päivänä, mitä seuraavana päivänä on luvassa. Emme todellakaan aio myöskään unohtaa teitä, jotka ette pääse putiikkiin, verkkokaupassa juhlitaan nimittäin myös!

Toivottavasti näemme mahdollisimman paljon teitä ystäviä ensi viikolla!

Rakkautta!

Jutta & Katja

(Kuvat Jutta ja Katja, paitsi kuusi alinta Timo Utterström.)

Ps. Ei vuosikatsausta ilman loppukevennystä – alla olevassa kuvassa nimittäin komeilee tilintarkastajalta eilen saatu kesälahja. Hän lienee lukenut ajatuksemme: naisyrittäjätiimi ei koskaan pane pahakseen tiskirättiä! Näin hienolla taikarätillä pyyhkiytyvät pöydältä kaikki liat – varmasti myös laskut. Bingo!

954660_10151452386632957_1541882015_n

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Saara
Saara
10 years sitten

Kiitos Jutta ja Katja, että olette tavoitelleet unelmianne ja me muutkin saamme nauttia työnne hedelmistä! Olette oikeasti luoneet jotain uutta ja erityisesti tarpeellista, olen vilpittömän onnellinen, että on olemassa Jolie 🙂 Kun vielä saisin kaikki ystävätkin ymmärtämään luonnonkosmetiikan salaisuudet – siihenkin saa onneksi teiltä apua! Ihanaa, että haluatte kertoa yrittäjyydestänne ja sen monista puolista, saa inspiraatiota omaankin elämään. Kiva kuulla, että laajennatte hommaa uuteen suuntaan, ehkä joskus maahantuonnin lisäksi myös vaikkapa kauneushoitoihin (ilmoittaudun heti testiasiakkaaksi :D). Olette huippuja, teidänlaisianne tarvitaan lisää tähän maailmaan <3 Terveisin tyytyväinen ja inspiroitunut asiakkaanne

Päivi
Päivi
10 years sitten

Kiitos teille Jutta & Katja, että toitte Jolien, ja itsenne, elämääni! Olette mun idoleita, ihan oikeasti 🙂 Olen saanut putiikista ja täältä verkkomediasta niin paljon muutakin kuin kauniita purkkeja täynnä loistavia tuotteita. Tsemppiä maahantuonnin haasteisiin, täällä ollaan hengessä mukana ja tottakai odotetaan myös niitä maahantuotavia ihanuuksia! Ensi viikolla nähdään varmasti 🙂 P.s. Olen aina pitänyt putiikkia kauniina, mutta että lähtökohtana salainen agentti… ootte aika taikureita, ei voi muuta sanoa 😀

Heljä
Heljä
10 years sitten

Ah olette niin ihania ja rakastan Jolieta! Olen seurannut sitä ihan alusta alkaen. Teiltä ostamani meikit saavat minut odottamaan aamuista meikkausta, silloin kun sitä harrastan, mikä on nykyään useammin, kun on niin ihanat meikit! 🙂 Olette hienoja naisia. Kiitos! <3

Smith
Smith
10 years sitten

Näin pohjoisen lämmössä lueskellessa, parvekkeella kahdelta yöllä kuunnellen hiljentyvää kaupunkia ja herävää luontoa (juoden ardbegin single malt viskiä), ei voi kuin pakahtua ilosta ja onnesta kun olette onnistuneet tavoitellessanne unelmaa 🙂 Tuote valikoimanne ja postauksenne eivät tässä vuoden aikana niin ole välttämättä itseä koskettanut, mutta on ollut mahtava seurata sivusilmällä vuottanne 🙂 Ehkäpä tulevan vuoden aikana löydätte myös enemmän tuotteita ja markkinoitavaa myös tälle “karskimmallekin” sukupuolelle 🙂

Maarit
Maarit
10 years sitten

Kiitos teille Jolien olemassaolosta. Jolie todellakin antaa kauneutta elämään- sekä ulkoista että sisäistä. Parasta on se voimaannuttava energia, mikä tulee siitä kokonaisuudesta, kun kaksi ihmistä toteuttaa sydämensä tehtävää. Sellaisesta lähtee hyvä kiertämään:)

Elli
Elli
10 years sitten

Hain eilen postista ensimmäisen Jolie-pakettini. Täytyy sanoa, että se oli kaunein postipaketti, jonka olen koskaan saanut! Päiväni oli ollut siihen asti hieman alavireinen, mutta rasia kehotti hymyilemään ja iloitsemaan – johan tuli parempi mieli. 🙂 Ei haitannut edes matkalle sattunut kaatosade. Se, mikä teki paketista parhaan verkkokauppatilauksen koskaan, oli kuitenkin henkilökohtaisuuden tuntu. Että tämä on juuri minulle, käsinkirjoitettuine viesteineen ja minun iholleni valittuine näytteineen. Ei tällaista palvelua kaikkialta saa. Asioin täällä varmasti uudelleen. 🙂 P.S. Huomasin, että lempparisarjani Estelle & Thild on ilmestynyt verkkokauppaan! Ihanaa, sarja on kyllä juuri Jolien näköinen, kaunis kuin mikä. 🙂

sari
sari
10 years sitten

“A principle in life to remember is to travel light.You are travelling all the time.Travel light,live light,spread light,be the light.!-Yogi Bhajan Kaunis kiitos kaikista ihanuuksista,onnea ja valoa!Uskollinen asiakas jatkossakin.

Juille
Juille
10 years sitten

Onnea yksivuotiaalle Jolielle ja upeille naisille sen takana! Olette todella jotain erityistä Suomen kosmetiikkamarkkinoilla 🙂

Tarja L.
Tarja L.
10 years sitten

Onnittelut Jutta ja yrittäjäkumppanisi Katja, todella hienoa,että olette rohjenneet ja onnistuneet toteuttamaan unelmanne. Tarja L., Jutan pikkuruisena tuntenut.

Riitta
Riitta
10 years sitten

Hienoa Katja ja Jutta, Onnea NYT ja tuleviin hetkiin. Katjan kummitäti täällä pakahtuu ylpeydestä ja syystä. <3

Jutta
Jutta
10 years sitten

Kiitos Saara kauniista sanoista! <3

Jutta
Jutta
10 years sitten

Voi Päivi! Kiitos! Ja joo-o, kyllä meitä itseäkin melkein vähän hämmästytti, kun vuoden jälkeen kaivoin esille iPhoneni kätköistä nuo kauheat “ennen”-kuvat. Saadaan olla iloisia tähänastisista aikaansaannoksista jo melkein pelkästään tämän remontin vuoksi. Oli se sen arvoista! On onni saada vastailla näihin kommentteihin täällä nykyisin valoisassa takahuoneessa! Nähdään viikon mittaan! <3

Jutta
Jutta
10 years sitten

Ihana kuulla! Ja te meidän asiakkaat olette hienoja naisia myös! <3

Jutta
Jutta
10 years sitten

Kiitos! Mukavaa että olet seurannut sivusilmällä meitä vaikka tämä meidän konsepti tätä teidän sukupuoltanne varmaan koskettaakin vähän etäisemmin kuin meidän kanssasiskoja. Joo, kyllä kuule voi olla, että Ranskasta löytyy teille miehillekin pian jotain uutta ja – enpä sanokaan tapani mukaan tässä kohtaa “ihanaa”, vaan toimivaa ja tyylikästä! Lämmintä kesää sinne pohjoiseen! 🙂

Jutta
Jutta
10 years sitten

Maarit, kiitos kauniista sanoista. Mukavaa, että olemme mielestäsi onnistuneet siinä mitä olemme tavoitelleetkin – sekä ulkoisen että sisäisen kauneuden lisäämistä tähän maailmaan!

Jutta
Jutta
10 years sitten

Oho, kaatosadeketutukselta pelastava paketti on kyllä jo aika paljon! Ihana kuulla! 🙂 Te verkkokauppa-asiakkaat tunnutte meille ihan yhtä henkilökohtaisilta ja tärkeiltä kuin putiikissa livenä tapaamamme asiakkaat. Teemme parhaamme että se tunne välittyisi sinne teille asti!

Jutta
Jutta
10 years sitten

Matkanteko on toden totta se kaikista antoisin osuus! Kiitos Sari! Kiva kun olet uskollinen asiakkamme, kiitos!

Jutta
Jutta
10 years sitten

Voi kiitos! Teemme parhaamme! 🙂

Jutta
Jutta
10 years sitten

Voi kiitos Tarja onnitteluista! 🙂 Ihanaa, lämmintä ja pitkää kesää sinne pohjoiseen. Oli kiva kuulla, että sielläkin seuraillaan meidän juttuja! Terveisiä!

Jutta
Jutta
10 years sitten

Kiitos Riitta, mukavaa kuulla, että pakahdut! <3 Terkkuja sinne pohjoiseen!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.