Jolie shop & spa

Jolien myymälät yhdistävät voimansa

04.10.2021, Jolie

Rakkaat asiakkaamme, meillä on ilo kertoa, että Jolien shop & spa Museokadulla vahvistuu. Samalla ruuvaamme tämän ikonisen Jolie-kilven alas Uudenmaankadulta ja kiinnitämme sen tiukasti Jolie spa & shopin seinään.

Jolien liikemerkki Uudenmaankadulla.

Uudenmaankadun myymälänhoitaja Heidi valmistelee parhaillaan muuttoa ja on valmiina ottamaan asiakkaat mukaan jatkamaan Jolien tarinaa maankuulun hemmotteluhoitola Jolie spa & shopin tiloissa Museokadulla. Samalla on aika sanoa hyvästit Gardenin myymälälle Kämpin kauppakeskuksessa.

Myymälämme Jolie spassa jatkaa kasvuaan kovaa vauhtia. Heidi ja Mariela tiimeineen taikovat Museokadun shopin entistä upeammaksi ja laajentavat tuotevalikoimaa sekä palveluita. Tapaat kaikki luonnonkosmetiikan asiantuntijat samassa paikassa ja ratkaisemme ihonhoitoon tai meikkaukseen liittyvät kysymyksesi hetkessä.

Muuttomyynti Uudenmaankadulla ja Gardenissa

Myymme molempien liikkeiden, Gardenin ja Uudenmaankadun, loppuvaraston lukuunottamatta Essen tuotteita -40 % alennuksella niin kauan kuin tuotteita riittää. Suljemme ovet viimeisen kerran molemmissa myymälöissä viimeistään 30.10. Tarkista aukioloajat

Haluamme toivottaa jokaisen Gardenin ja Punavuoren Shopin asiakkaan lämpimästi tervetulleeksi Jolien uudistuvaan myymälään Museokadulle Töölöön! Haluamme juuri teidät mukaan jatkamaan Jolien tarinaa. Kiitos, että olet mukana.

❤ Joliet

Tervetuloa Museokadun Jolie-myymälään!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.