Jolie shop & spa

Jolie spa tarjoaa nyt hemmotteluhetkiä Kalevankadulla!

23.01.2014, Jutta Ruonansuu

Ystävät, tämä vuosi on startannut vauhdikkaammin kuin ehkä koskaan. Olettehan te jo sisäistäneet, että rakkaan hyvinvointikonseptimme Jolien alla toimii nyt myös Jolie spa? Ai ette? Emme mekään. Tämän haaveen toteutuminen on niin älytöntä, että prosessissa saattaa kestää vielä hetki.

Mutta totta se on. Kalevankadulla toimii nyt ensimmäinen hoitolamme, kaunis Jolie spa, jossa teitä palvelevat ihanat Eliane ja Jonna. Emme malta odottaa, että tutustutte heihin – olemme todella onnellisia ja kiitollisia, miten hienon tiimin olemme Kalevankadulle saaneet! Itsehän olemme nauttineet jo näiden lahjakkaiden kaunottarien energisoivista hoidoista, ja voimme koko sydämestämme suositella heitä teille. Kyselijöille tiedoksi kerrottakoon myös, että lisätietoa kosmetologeistamme, Elianesta ja Jonnasta, on nyt lisätty sivuillemme. Kuvat heistä vielä puuttuvat, mutta sillä välin kun kauniin hoitolamme valokuvaus on vielä prosessissa, voitte varata ensimmäisiä aikoja ja käydä jo paikan päällä ihastumassa näihin suurenmoisiin naisiin in person.

1604386_533157903449193_1238766357_n

Teille, joille Jolien uusi kauneushoitola Kalevankadulla on uusi tieto, voitte kurkistella lisää taustoja täältä. Jolie spa avasi siis viikko sitten ovensa samaan tilaan, jossa aiemmin toimi ihanan ystävämme Cindy Rieran hoitola. Nyt, Cindyn jatkettua matkaansa aivan toiselle alalle ja uusien unelmien äärelle, lupaamme, että Kalevankadulla Jolie spassa hoidetaan ihoja, kehoja, sieluja ja mieliä yhtä suurella rakkaudella kuin aina ennenkin. Olipa paikka sinulle jo tuttu tai uusi, olet lämpimästi tervetullut.

Jolie span hoitokuvaukset löytyvät nettisivuiltamme täältä ja menu sisältää niin kasvo- kuin vartalohoitojakin. Sivulta löydät myös ajanvaraustiedot ja hoitolamme puhelinnumeron. Jos lämmin hoitopeti, aromaterapeuttinen onnellisuus, tuikkumeri ja pakkasen kipristämien poskien pehmittely tuntuisivat ihanalta ajatukselta (meistä ainakin!), anna itsellesi lupa hemmotteluhetkeen ja tartu puhelimeen. Lupaamme, että Jolie spasta kävelet ulos keveämmin askelin ja sydän lämpöä täynnä. Kukapa sitä stressiä näin paukkupakkasilla kaipaisikaan, sen voit aivan hyvin unohtaa hoitopedillemme tai vaihtaa halutessasi vaikka iloon, onneen tai nauruun. Listaltamme löytyy aina takuuvarmasti näitä kaikkia.

www.joliespa.fi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
10 years sitten

Ensi viikon lauantaina! Can’t wait! 🙂

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

IIiih, minä joudun odottamaan seuraavaa hoitoa matkan jälkeen! Onpahan tuplasti ihanaa palata sitten takaisin, aion suunnistaa suoraan hoitopedille. Mikäli aikoja vain riittää….

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

<3

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.