Jolie shop & spa

Ihonhoitopäivät Jolie shopissa ja verkkokaupassa tämän viikon keskiviikkona ja torstaina

20.01.2014, Katja Kokko

Aurinko paistaa ja pakkanen paukkuu! Paukkupakkaset tietävät myös rutikuivaa ihoa ja te siskot olettekin kipittäneet Uudenmaankadulle pitkin viime viikkoa hakemaan apua kiristävälle iholle. Nyt kun talvi oikeasti alkoi, on loistava tilaisuus puhua ihonhoidosta, sillä leudon ja kostean joulukuun ihonhoitorutiinit eivät toimi paukkupakkasella ja rutikuivalla ilmalla.

Milloin viimeksi päivitit ihonhoitorutiinisi? Päivititkö ne yhdessä ammattilaisen neuvojen kanssa? Osaatko tulkita ihotyyppisi oikein ja tiedätkö aivan varmasti millaiset tuotteet ihollesi sopivat? Jos epäröit yhdenkään kysymyksen kohdalla, varaa aika ihonhoitokonsultaatioon Jolie shopiin! Vajaan tunnin mittaisen konsultaation aikana sinulle räätälöidään päivittäinen ihonhoitorutiini ja siihen sopivat tuotteet laajasta tuotevalikoimastamme. Konsultaatio maksaa 80 euroa ja hintaan sisältyy 80 euron arvosta vapaasti valitsemiasi tuotteita. Kun varaat ajan ihonhoitokonsultaatioon tämän viikon keskiviikolle tai torstaille, saat lahjaksi pariisilaisen mittatilausihonhoitosarja Absolutionin 40 ml Le Soin Purifiant -naamion.

Lisäksi meillä on teille toinenkin tarjous: kun ostat Absolutionin kosteusvoiteen (Crème du Jour, Crème du Soir, La Crème de Hòmme tai La Crème Riche) sekä La Solution -seerumin (La Solution Anti-Age, La Solution Controle, La Solution Energie tai La Solution Eclat) verkkokaupasta tai Jolie shopista Uudenmaankadulta, saat lahjaksi Absolutionin miselliveden. Tuo meikinpoistoonkin sopiva vesi toimii kasvovetenä ja on unisex-tuote, joka sopii hyvin miehille rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen. Absolutionin misellivesi on huippuhoitava ja kosteuttava ja sopii kuivalle iholle loistavasti kasvovetenä. Tarjous on voimassa keskiviikkona ja torstaina ja sitä ei voi yhdistää ihonhoitokonsultaation tarjoukseen.

Tervetuloa inspiroivalle tutkimusmatkalle ihonhoidon maailmaan!

ryhmäkuva absolution2
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anu
Anu
10 years sitten

En olekaan tajunnut, että teillä tehdään ihonhoitokonsultaatioita ym. Taas yksi hyvä syy tulla teille asiakkaaksi kunhan ehdin! 😉

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Kiva että nyt kuitenkin bongasit, tervetuloa 🙂 Ja Jolie spassa tehdään sitten kasvo- ja vartalohoitoja 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.