Lifestyle

Meikkipussin uusi luottotuote

24.01.2014, Hannamari Rahkonen

Tuote saatu testiin blogin kautta.

couleurcaramel_HannamariRahkonen_Yellowmood_luonnonkosmetiikka155

Olen piirteiltäni tumma, mutta kulmakarvojeni suhteen tuo piirre ei valitettavasti tule esille haluamallani tavalla. En panisi yhtään pahakseni puuheita kulmia, ne ovat niin mahtavan dramaattiset ja pysäyttävät. Kulmieni vaaleamman sävyn vuoksi minulla on ollut jo pidempään kulmakynäongelma.

Liian vaaleat ovat olleet liian valjuja ja tummemman ruskeat liian vahvoja. On ollut hankala löytää sellainen sävy, joka tekisi kulmista luonnolliset sellaisten tussilla väritettyjen sijasta. Pari vuotta olen uskollisesti käyttänyt Santen kulmakynää, jossa on kulmahapsilleni juuri oikea sävy, mutta joka kuluu päivän mittaan turhan helposti pois.

couleurcaramel_HannamariRahkonen_Yellowmood_luonnonkosmetiikka153

Päätin testata Couleur Caramelin kulmakynää sävyssä Brun, jossa on mukana myös harja häivyttämistä varten. Jos ei mitään muuta ehtisi meikata, ovat kulmat ripsien lisäksi itselleni se juttu. Luonnollisesti väritetyt kulmat antavat kasvoille heti ryhtiä ja virkistävät katsetta. CC:n kulmakynässä on vahva pigmentti muotoilemista varten ja sävy tuntuu juuri sopivalta hiuksiani sekä ihoni sävyä ajatellen. Erityispisteet annan tuosta harjasta, sillä saa sen tarvittavan loppusilauksen luonnollisuutta ajatellen.

couleurcaramel_HannamariRahkonen_Yellowmood_luonnonkosmetiikka154

Toivoisin välillä sitä, että osansa noista pääni vallanneista vauvahiuksista saisivat myös luikkukulmani. Heti kun sain kilpirauhaslääkitykseni balanssiin, alkoivat hiukseni jälleen kasvaa ja nyt pääni on oikeasti täynnään pieniä hapsuja (kuten varmasti kuvista huomaakin).

Vaikka kysymyksessä on ollut puhtaasti pinnallinen asia verrattuna kaikkeen siihen mitä vajaatoiminta aiheutti minulle viime talvena fyysisellä sekä psyykkisellä tasolla, olen hiuksenkasvustani ikionnellinen. Hiukset ja kynnet ovat aina ravintoketjun viimeisessä päässä ja tämähän kertoo nyt vain siitä, että elimistöni on vihdoin toipumassa vajaatoiminnan aiheuttamista ravinnon imeytymisongelmista, kun vaikutukset näkyvät jo hiuksissa asti. Viisas, viisas elimistö.

couleurcaramel_HannamariRahkonen_Yellowmood_luonnonkosmetiikka152

Meikkipohja: Terre d´Oc meikkivoide | Couleur Caramel meikkivoidestick | Couleur Caramel irtopuuteri

Posket/varjostus: Zuii Mango Blush-poskipuna | Terre d´Oc aurinkopuuteri 25

Silmät, kulmat ja huulet: Zuii Chestnut-luomiväri | Lily Lolo Lash Alert-ripsiväri | Couleur Caramel kulmakynä Brun | Sante musta rajauskynä | Burt´s Bees huulikiilto

Vasta näin jälkikäteen ymmärsin miten kova paikka minulle oli huomata vuoden 2007 tammikuussa se kuinka paksut ja pitkät hiukseni tippuivat päästäni. Olin juuri täyttänyt 18 vuotta ja tunsin suurta epätoivoa sekä ennen kaikkea surua siitä kuinka suihkukaivo, tyynyt ja hiusharjat saivat osansa hiuksistani, mutta minä jouduin olemaan luopujan asemassa.

Olin tässä vuosien varrella jo niin tottunut ohuempiin hiuksiini, että menin melkein shokkiin syksyllä kun huomasin päänahkani olevan täynnä uutta nysähiusta. Hiukset ovat aina olleet minulle tärkeä asia jo ihan identiteetinkin kannalta, koska olin aina ollut se pitkäkutrinen tyttö, jolla on tosi hyväkuntoiset hiukset. Siisteistä kampauksista on turha haaveilla ennen kuin haituvani saavat hieman lisämittaa, mutta ai että tätä onnellisuutta.

Ajattelin vastata tämän postauksen yhteydessä Halo-blogin puolella saamaani kysymykseen, joka koski sitä, että postaanko jatkossa vain Jolien valikoimissa olevista kosmetiikkatuotteista. En ole koskaan blogihistoriani aikana ollut sidottu postaamaan mistään sellaisesta tuotteesta, josta en halua tai vastaavasti vain jonkin yhden tietyn firman tuotteista. Olen kirjoittanut Halo-blogin puolella puolueettomasti eri kosmetiikkafirmojen tuotemerkeistä jo vuosia ja jatkamme täällä tätä samaa linjaa.

Tulette näkemään jatkossa Halo-blogin viitoittaman tien mukaan eri firmojen kosmetiikkatuotearvioita Yellow moodissa ja tuotearvioissa on mukana tietysti myös sellaista kosmetiikkaa Jolien valikoimista, joista pidän. Olen edelleen sitä mieltä että Jolien kosmetiikkavalikoima on Suomessa aivan ensiluokkaisen laadukas.

Minulle ei makseta minkään tahon puolelta palkkioita tuotearvioiden kirjoittamisesta enkä saa proviikkaa tuotemyynneistä minkään luonnonkosmetiikkafirman suhteen. Jokaisessa testituotepostauksessa on aina mainittuna postauksen alussa, jos tuote on saatu blogin kautta ilmaiseksi. Samalla rehdillä linjalla jatketaan kuin tähänkin asti.

Halusin selventää tämän kaikille yhteisesti, sillä luonnonkosmetiikan testaaminen on ollut tärkeä osa blogiani niin itselleni kuin kaiken mahtavan palautteen perusteella myös teille lukijoilleni. Haluan jatkossakin olla se kanava, joka kertoo luonnonkosmetiikkatuotteista rehellisen mielipiteensä ja joka esittelee ajankohtaisia sekä aidosti laadukkaita kosmetiikkatuotteita, joihin uskaltaa satsata. Olen testannut itse luonnonkosmetiikkaa jo vuoden 2010 alusta ja näihin vuosiin mahtuu paljon kokemusta erilaisista tuotteista. Olen siis mielelläni hyödyksi, mikäli teillä on koskaan mitään kysymyksiä luonnonkosmetiikasta ja jos minä en osaa vastata, etsitään niitä vastauksia yhdessä 🙂

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Tämä on myös mun lempparituote, jota ilman en ole edes vapaapäivinä! Nojaa, ehkä Goan reissun ajaksi jätän kulmakynän kotiin ja verhoudun vain aurinkolasien taakse 🙂

Saara
Saara
10 years sitten

Hei! Minulla epäillään myös vajaatoimintaa ja olen kyllä oireet laittanut merkille. Ennen niin paksut ja tuuheat hiukset tuntuvat nyt tippuvan päästä ja hiukset ovat todella kuivat\ohuet. Auttoiko sinulla lääkityksen aloittaminen kuinka nopeasti oireisiin? Myös liikunta on jäänyt vähemmälle jaksamisen ja nivelkipujen takia. Niin, ja kiitos aivan mahtavasta blogista! 🙂 <3 Saara

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Aurinkolasit kuulostaa just sopivalle lomavarustukselle! <3

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Hei Saara, ja kiitos sinun viestistäsi. Ihan näin aluksi haluaisin sanoa, että suosittelen ottamaan oireet tosissaan ja hakeutumaan testeihin heti kun mahdollista. Itselläni meni tilanne tosi pahaksi ennen kuin tajusin mistä oli kyse. Omalla kohdallani lääkitys alkoi tehota yleisesti noin viiden kuukauden sisällä aloituksesta, hiuksissa muutos oli havaittavissa viime vuoden syyskuussa, jolloin lääkitystä oli takana kahdeksan kuukautta. Toivotan sinulle paljon voimia ja kysy ihmeessä, jos jokin asia askarruttaa sinua vielä aiheen tiimoilta. Hannamari xxx

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.