Ihonhoito

The Black Beauty – asiakaspalautteita Jolien myydyimmästä kasvoöljystä

16.12.2019, Jolie

Pariisilaisen Absolutionin Addiction-öljy on Jolien klassikko. Olemme myyneet mustaa kaunotarpulloa viimeisen seitsemän vuoden aikana valtavat määrät. Lukemamme herättivät hämmästystä ranskalaisissa päämiehissämme, joilla kesti hetken oppia, miksi Suomessa myydään niin paljon kasvoöljyä.

Muualla maailmassa Addictionin edellä on useita tuotteita Absolutionin myydyimmät -listalla, mutta Abson muissa suurissa myyntimaissa ei olekaan juuri pakkasta. Meillä Addictionin voittaa vain yksi: miesten ja naisten yhteinen vesiseerumisuosikki Anti-Soif.

Addictionin kevyt ja imeytyvä koostumus on sen suosion yleisin syy. Suomalainen ohut ja sääolosuhteista kärsivä ihotyyppi tarvitsee suojaa, rasvaa ja ravinteita. Addiction on kuitenkin helppo, miellyttävä ja huomaamaton käyttää, sillä se ei jätä ihoa rasvaiseksi. Se ei myöskään provosoi ihon tukkeutumista tai epäpuhtauksia. Lue lisää Jolien asiakkaiden kommentteja Addictionista:

Miksi Jolien asiakkaat rakastavat Addictionia?

”Tuoksun ja vaikutuksen vuoksi on kiusaus käyttää koko ajan vain tätä ja unohtaa muut tuotteet kaappiin. Sekaihoni muuttuu Addictionista tosi pehmeäksi ja sileäksi. Käytän myös meikinalusöljynä ja myös mieheni käyttää ja kehuu.”

Olen käyttänyt tuotetta kuukauden verran. Ihana öljy, imeytyy hyvin kasvovedellä kostutetulle iholle, ei jää kalvoksi ihon pintaan.

”INCI on täynnä upeita raaka-aineita ja ainakin itsellä vaikutukset on monipuoliset. Iho tuntuu hyvältä ja hehkuu kauniina, mutta myös atopialäiskät ja kutina rauhoittuvat selvästi. Uskallan käyttää jopa silmäluomille.

Erinomainen ja hoitava öljy, joka ei tuki herkkää ihoa. Riittää sellaisenaan yövoiteeksi hyvinä aikoina, toimii myös päivävoiteen alla huonoina päivinä. Toinen pullo menossa, kolmas tilattuna.

Ihoni on pintakuiva, rasvoittuva ja taipuvainen rosaceaan. Olen käyttänyt tätä öljyä nyt vajaan vuoden verran ja ihoni on rauhoittunut ja kosteutettu. Kuivina aikoina käytän aamuin illoin, muulloin vain aamuisin. Olen käyttänyt muitakin kasvoöljyjä mutta tämä on tähänastisista paras ja riittoisin.”

Hyvin imeytyvä ja iholla miellyttävän tuntuinen öljy. Mieto ja rauhoittava tuoksu. Minulla kolmas pullo menossa ja olen ihan addiktoitunut. Tämä saattaa hyvinkin olla kauneustuote, josta en koskaan luovu. Minulla pintakuivuuteen taipuva normaali/sekaiho. Käytän ympäri vuoden öisin ja talvisin joskus päivällä kosteusvoiteen seassa.

Paras ihoöljy, mitä olen kokeillut aknesta ja kuivuudesta kärsivälle iholleni. Tuoksuu ihanalle, imeytyy hyvin ja iho tykkää. Luulen, että tämän öljyn käyttämistä en lopeta. Kesällä käytän öisin kosteusvoiteen alla ja pakkasilla tippa kosteusvoiteeseen.”

Erittäin ylellinen kasvoöljy, joka on viimeistä tippaa myöten hintansa väärti! Minulla on aina ollut ongelmia pintakuivan ihoni kanssa, eivätkä kalliitkaan meikkivoiteet tai puuterit ole jättäneet ihoani tasaisen näköiseksi. Tämä tuote poisti ongelman, ja voin huoletta käyttää mitä tahansa meikkituotetta, ilman että jää ikäviä länttejä siitä, että meikkiä tarttuisi enemmän ihon kuiviin kohtiin. Pakkaus on todella riittoisa, sillä pienikin määrä öljyä levittyy koko kasvoille. Ei voi kuin suositella ihan kaikille ja jokaiselle ihotyypille!

”Sopii myös miehille. Ihon karheus ja parranajosta johtuva ihoärsytys helpottavat.”

Ihanan tuoksuinen öljy. Pidän siitä, että iho ei jää liian öljyiseksi kun tätä laittaa. Käytän aamuisin tätä kosteusvoiteeseen sekoitettuna ja iltaisin Anti Soif seerumin päälle. Sopii hyvin rasvaiselle ja herkästi tukkeutuvalle iholle. Ihoni on aamuisin ihanan kosteutetun ja tasaisen näköinen ja tuntuinen.

Yksi harvoista seerumiöljyistä, jonka pintakuiva sekaihoni imee hujauksessa – tämä ei myöskään ärsytä ihoa. Loistava, palaan aina takaisin tähän, vaikka kokeilisinkin välillä muuta.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.