Ihonhoito

Novexpert C – vitamiinikuurin aika

14.12.2019, Jolie

Novexpertin C-vitamiinilinja on erinomainen konsti kuurittaa ikääntyvä, pigmentoitunut, samea, väsynyt tai stressaantunut talvi-iho uuteen kukoistukseen. Esimerkiksi liian vähäinen yöuni, sääolosuhteet, yksipuolinen ravinto, tupakointi tai runsas sisäilmassa oleskelu saattavat näännyttää ihoa, joka tarvitsee happea ja ravinteita siinä missä muukin keho.

Hanki tähti!

Novexpertin C-linjaan kuuluu koko Jolie -vuoden kolmen myydyimmän kasvotuotteen joukossa juhliva Novexpert Booster with Vitamin C. Tuskin kukaan on katunut C-boosterin hankkimista ihonhoitoonsa! Syksyn I love me -messuilla tapasimme sankoin joukoin luonnonkosmetiikkafaneja, joista boosterin omistajat olivat ahkerimpia hehkuttajia. Novexpertin C-vitamiiniseerumi on ansaitusti tähti.

C-vitamiiniseerumi sopii sekä naisille että miehille. Se ehkäisee ja häivyttää ikääntymisen merkkejä, parantaa ihon hehkua ja väriä, poistaa elottomuutta, sameutta ja pigmenttiläiskiä. Tehohoitotuotteena se auttaa ihoa vaativan keskitalven yli, mutta toimii mainiosti myös kuuman kesäkauden elvyttäjänä.

Jopa 25 % stabiloitua C-vitamiinia

Runsaan C-vitamiinin lisäksi seerumi sisältää myös muita voima-aineksia iholle: Novexpertin leväuutetta, aminohappoja, kosteuttavaa sodium PCA:ta ja hyaluronihappoa, antioksidantteja kuten E-vitamiinia, beetakaroteenia ja fytiinihappoa, heleyttäviä maitohappoja ja mica -pigmenttejä.

Novexpertin C-vitamiinimuodot ovat stabiloituja, mikä parantaa niiden säilymistä ja imeytymistä, eli tehokkuutta. C-vitamiiniboosterissa stabiloidun C-vitamiinin määrä on hurjat 25 %, joka ei voi olla näkymättä ihossa tuotetta käytettäessä. Tavallisesti tuloksia saa nopeastikin seerumin käytön aloittamisesta. Novexpertin C-vitamiinit ovat pitkäkestoisia käytössä; ne vapautuvat iholle koko päivän tai koko yön seerumin levittämisen jälkeen.

Ihonhoidon koko rutiini

Muita Novexpertin C-tuotelinjaan kuuluvia tuotteita ovat puhdistusvaahto, silmänympärysvoide, kuoriva yövoide ja kuorintavoide.

Vahvan C-vitamiinipitoisuuden vuoksi purnukoilla on spesiaalituotteiden leima, ja niitä voikin mainiosti käyttää täydentämässä muiden tuotteiden muodostamaa ihonhoitorutiinia. Esimerkiksi C-boosteria voi sekoittaa omaan kosteusvoiteeseen tai käyttää sen alla. Kuurittaessasi voit kuitenkin kokeilla ottaa useita C-vitamiinilinjan tuotteita yhtäaikaisesti käyttöön. Siten moninkertaistat saamasi hyödyt ja tulokset.

Novexpert Express Radiant Cleansing Foam on kevyesti ihoa kuoriva puhdistusvaahto, joka poistaa hyvin meikin, mutta on kuitenkin hellävarainen iholle. Aavistuksen kuoriva koostumus kirkastaa ja tasoittaa ihoa ja sen sävyä.

Radiance Lifting Eye Contour -silmänympärysgeeli kohottaa, kosteuttaa ja kiinteyttää. Se sopii erityisesti kirkastavaa vaikutusta ja kevyen vesimäistä koostumusta suosivalle.

The Peeling Night Cream -yövoide uudistaa ja kuorii ihoa kohottaen ja kiinteyttäen sitä. Voide sisältää paitsi hyaluronihappoa, jojobaöljyä, karitevoita ja C-vitamiinia, myös PHA-happoja, jotka kuorivat yön aikana ihon pintaa. Tuloksena on aktivoitunut kollageenin tuotanto, vaalenevat pigmenttivirheet, ja selvästi napakampi, heleämpi ja pehmeämpi iho. Älä pelästy voiteen pientä nipistelyä iholla.

Novexpert The Expert Exfoliator -kaksitehoinen kuorintavoide kuorii ihoa mekaanisesti ja kemiallisesti. Kuorinnasta huolehtivat aprikoosin siemenet, jojobarakeet sekä bambu-uute, PHA-hapot, papaijauute sekä C-vitamiini. Voide puhdistaa ihosta tehokkaasti kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet sekä tasoittaa ravitsevilla anti-age -ainesosilla.

Ranskalainen Novexpert on teknisesti hyvin pitkälle kehitetty tuotesarja, jonka purkkeja on ilo käyttää. Tuotteiden koostumukset toimivat täydellisesti ja tehot ovat teräviä. Novexpert ei käytä tuotteissaan ollenkaan säilöntäaineita, mikä tuo helpotusta monille herkkäihoisille kosmetiikan käyttäjille.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.