Yleinen

Season Sale – uuden vuoden luonnonkosmetiikkaa

25.12.2019, Jolie

Joskus vaihtamalla paranee! Samaa teemaa on liikkeellä myös Jolien vuodenvaihteessa, sillä valikoimassamme on pitkästä aikaa käynnissä kunnon puhuri. Jolie on luonnonkosmetiikan edelläkävijä. Kuratoimme kokonaisuutta alati ajanmukaiseksi, persoonalliseksi ja kiinnostavaksi.

Viime aikoina Joliessa on inspiroiduttu uudesta, ja haluamme tarjota samaa intoa ja iloa myös teille! Season Salessa on nyt runsaasti poistuvia tuotemerkkejä, jotka mahdollistavat edullisen startin uuteen luonnonkosmetiikkavuoteen. Jos poistuvissa tuotteissa on suosikkejasi, saat niitä jatkossakin muista putiikeista tai brändien omista kaupoista. Meillä sen sijaan uusi vuosi marssittaa estradille paljon uutta ihanuutta. Aletuotteita on rajallinen erä, joten toimi nopeasti.

Poistuvia tuotteita jopa -40%

Luonnonkosmetiikan pioneerimeikkisarja Couleur Caramelin pakkausuudistus on käynnissä. Valikoiman eläessä verkkokaupasta löytyy nyt erä brändin poistuvia tuotteita. Jolien historian suosituimpiin meikkituotteisiin kuuluvat Couleur Caramelin klassinen silkkipuuteri ja peitevoidenapit.

Isla Apothecary on pieni lontoolainen toimittaja, jonka käsityötuotteet ovat kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon elämyksiä. Islan myydyimpiä tuotteita ovat arpia hoitava Immortelle -öljy sekä kirkastava jauhekasvonaamio.

Perinteinen ruotsalainen Estelle & Thild tekee tilaa uusille jännittäville Ruotsi -tuotteille. E&T:n valikoiman Jolie -suosikkeja ovat meikit, hyvän hinta-laatusuhteen omaavat siveltimet, vartalotuotteet sekä tuoksuttomat tuotteet. Hyvästelemme myös luonnonkosmetiikan ikiklassikon Weledan.

Suomalaisen Anne Kukkohovin Supermood poistuu Jolie -valikoimasta Supermoodin keskittyessä Yhdysvaltojen valloittamiseen. Supermoodin myydyimmät Joliessa ovat Glo -hedelmähappotuotteet: kuorinta ja naamio.

Poistuva Eco by Sonya on Australian myydyin luonnollisten itseruskettavien sarja, joka sisältää myös muita hunajaista rusketusta tukevia tuotteita. Eco by Sonyan tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja turvallisia vartalonhoitoon ja kauniin päivetyksen hankintaan.

Katso Season Salen brändi- ja tuotekohtaiset alennukset tarkemmin verkkokaupasta.

Poistuvista parhaimpia

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.