Ihonhoito

Pusuja Pariisista – Patykan edullisia uutuuksia on taas täällä

27.12.2019, Jolie

Vuosi sitten näihin aikoihin jännitimme Patykan uusien edullisten tuotelinjojen lanseerausta. Patyka lanseerasi helmikuussa 2019 kolme uutta edullista tuotelinjaa, joiden tarkoituksena oli parantaa luonnonkosmetiikan saatavuutta ja madaltaa luonnonkosmetiikkaan vaihtamisen kynnystä.

Patyka onnistui! Uutuuslinjoista Clean Range eli vaaleanpunainen linja sisältää kolme puhdistustuotetta, joiden suosio on ollut suuri. Edullisen ja erinomaisesti toimivan puhdistusöljyn kohdalla Patyka on myynyt välillä ei-oota. Clean Range on edullinen versio Patykan kuuluisasta 3 -step -putsaritriosta, joka antoi kunnon lähtölaukauksen luonnonkosmetiikalle Suomessa jo vuonna 2013.

Hydra Rangen eli kosteuttavan sinisen linjan seerumi on ollut yksi Jolie-vuoden kolmesta myydyimmästä kasvotuotteesta. Pure Range eli puhdistava vihreä linja sisältää rasvaisen ihon hoitokasvoveden, ohuen kosteusvoiteen ja pehmeän hiilinaamion.

Tervetuloa huulivoide ja käsivoide

Patykan kaksi uusinta edullista uutuutta ovat alle kympin tuotteita – ja ihanaa luonnonkosmetiikkaa! Patyka Nutri Bouche à Bouche on hedelmäisen vaniljainen hoitava huulivoide. Kauniiseen persikkaiseen tuubiin pakattu tuote on tunnettua Patyka-designia, joka tekee edullisestakin arkikosmetiikasta astetta ihanamman käyttää. Sekä huuli- että käsivoidetuubin raaka-aineista 50% on peräisin kierrätetyistä maitopulloista.

Bouche à Bouche on jokalaukun huulivoide, joka jättää huulet pehmeiksi, suojatuiksi ja kauniin kiiltäviksi ilman tahmeaa tunnetta. Tuubista löytyy luumunkiviöljyä ja sheavoita, runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia ja ravitsevia rasvahappoja, jotka sulavat talven runtelemille huulille. Kuivat ja rohtuneet huulet saavat tehokkaan ja nopean avun.

Patyka Nutri Main dans la Main on kukkaisen ja vaniljaisen tuoksuinen uutuuskäsivoide, joka tuo työpöydälle jo lupauksen keväästä. Kosteuttava ja ravitseva voide hoitaa lisäksi kuivia kynsiä sekä kynsinauhoja. Käsistä tulee silkkisen pehmeät. Myös käsivoide sisältää luumunkiviöljyä ja sheavoita, sekä mm. auringonkukkaöljyä. Nopeasti imeytyvän koostumuksen ansiosta käsien iho tuntuu välittömästi rauhoittuneelta sekä kosteutetulta ilman rasvaista lopputulosta.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.