Ihonhoito

Patykan PURE-linja – tuotteita nuoren, epäpuhtaan ja sekaihon hoitoon

05.06.2019, Jolie

Patykan uusista edullisista tuotelinjoista puuttui lanseeraushetkellä yksi tärkeä tuote. Nyt vihreän PURE-linjan odotettu ja jonotettu Anti-Blemish Toner on saapunut tuotannosta. Syväpuhdistava ja raikkaan minttuinen kasvovesi on täydellinen alkavaan kosteaan vuodenaikaan. Tonerin prebiootit tasapainottavat ihon talineritystä ja vahvistavat sen mikrobikantaa. Kasviperäinen salisyylihappo tasoittaa ja parantaa ihon tekstuuria.

Patyka Pure Anti Blemish Toner

Patyka PURE Range – puhdistava vihreä linja – mitä ja kenelle?

Tuotantolinjoilla viipyneen Anti-Blemish Tonerin lisäksi Patykan uusi vihreä linja pitää sisällään jo suosikiksi muodostuneen Patyka Detox Charcoal Maskin. Hauska hiilinaamio on erityisesti epäpuhtaan ihon tehohoito, joka auttaa tukkeutunutta ja rasvaista ihoa. Tehonaamio tuulettaa myös pintakuivaa ihoa. Sitruksilta tuoksuva naamio syväpuhdistaa ihohuokoset ja tasapainottaa jättäen ihon raikkaaksi ja eläväiseksi. Hiili imee itseensä ylimääräistä talia. Vihreä savi ja sinkki korjaavat ja uudistavat. Naamion moussemainen koostumus ei kuivahda iholla ja on helposti poishuuhdeltava. PURE-linjan kolmas tuote Patyka Matte Perfecting Fluid -mattakasvovoide on kevyt takiaisenjuurta, piitä ja prebiootteja sisältävä tuote sekaiholle ja rasvaisille ihotyypeille. PURE-linjan kolmikko sopii erinomaisesti käytettäväksi yhdessä.

Nuorelle iholle

Joliessa on paljon asiakkaita, jotka etsivät tuotteita omalle tai lähipiirin nuorisolle, jonka on aika aloittaa ihonhoito. Saamme usein kysymyksiä siitä, kuinka nuorta ihoa tulisi hoitaa. Nuorelle iholle riittää muutama ihon tilaa palveleva täsmätuote, jotka ovat riittävän tehokkaita, mutta eivät liian voimakkaita. Liika pesevyys ja rajut ainesosat saattavat aiheuttaa ihon epätasapainoa. Luonnonkosmetiikka sopii hyvin nuoren ihon hoitotuotteiksi. Erilaiset haitta- ja vierasaineet eivät häiritse kehon omaa hormonitoimintaa.

Patyka Pure Anti-Blemish Toner Patyka Pure tuotteet Patyka Pure Anti-Blemish Toner

Olennaista nuoren ihon hoidossa on säännöllinen 1) puhdistus, varsinkin, jos nuori on jo aloittanut meikkituotteiden käytön. Myös meikitön iho tarvitsee jokapäiväistä puhdistusta. Puhdistustuotteiksi sopivat esimerkiksi maito, geeli tai vaahto. Luonnonkosmetiikan puhdistustuotteet kannattaa laittaa ensin kuivalle iholle, ja lisätä vettä vähitellen. Puhdistuksen jälkeen 2) kasvovesi antaa iholle olennaista vesikosteutta ja tasapainottaa samalla sen tilaa. Kasvoveden päälle on hyvä lisätä ihotyypille sopiva 3) kevyt kosteusvoide. Öljyjä, naamioita, kuorintoja, seerumeja ja muita erikoistuotteita nuori iho harvemmin tarvitsee.

Epäpuhtaalle iholle ja sekaiholle

Epäpuhtaan ihon ja akneihon hoidossa vältetään öljyisiä ja vahvan saippuaisia tuotteita. Ihoa kannattaa pestä rauhoittavilla, kosteuttavilla ja riittävän hellävaraisilla puhdistustuotteilla. Jos iho on tukkoinen, entsymaattisesti ja/tai mekaanisesti kuorivat tuotteet ovat säännöllisesti käytettyinä iholle hyödyllisiä. Ne tasoittavat ihon pintaa ja kuorivat siitä rasvaa ja kuollutta ihosolukkoa. Tämä helpottaa talin kulkeutumista ulos ihohuokosista. Toisinaan on hyvä käyttää myös tehopuhdistavaa naamiota.

Patyka Pure Toner Patyka Pure Tonerit

Epäpuhdas iho saattaa provosoitua aktivoivista voiteista ja rasvaisista öljyistä sekä balmeista. Siksi yleensä kevyempi ja vähemmän rasvaa sisältävä kosteusvoide on epäpuhtaalle iholle parempi vaihtoehto. Toisia öljy kuitenkin auttaa ihon ylikierroksilla käyvän talintuotannon taltuttamisessa. Omalle iholle sopivaa öljytuotetta kannattaa siksi etsiä ja testata.

Vesimäiset kasvovedet ja rasvattomat voiteet ja seerumit ovat rasvaiselle, epäpuhtaalle ja sekaiholle iholle supertärkeitä. Ne kirkastavat ihoa ja nostavat sen kosteuspitoisuutta, mikä vähentää epäpuhtauksien syntymistä. Vesikosteus ehkäisee tehokkaasti talin jumiutumista ihon alle. Vesikosteus auttaa sekä rasvaista että kuivaa rasvaista ihoa. Jos iholla on arpia tai laajentuneita huokosia ja se näyttää samealta, C-vitamiinia ja hedelmähappoja sisältävät tuotteet tuovat helpotusta. Patykan PURE-linjan Tonerin sisältämä salisyylihappo toimii tässä erinomaisesti. Muita Patykan uutuuksien täsmähoitoaineita ovat esimerkiksi pii, sinkki ja prebiootit. Ne mineralisoivat, uudistavat ja tasapainottavat haastavaa ihoa.

Epäpuhtaalla iholla on hyvä suosia kevyttä, rasvatonta ja muovitonta meikkiä. Loistava vaihtoehto on esimerkiksi Alima Puren mineraalimeikkipohja. Meikkausvälineiden, kaulahuivien ja liinavaatteiden on tärkeää olla puhtaita. Kasvoja ei kannata kosketella eikä näppyjä puristella. Erilaiset ruokavaliomuutokset, stressin välttäminen, lisäravinteet kuten mineraalit ja probiootit sekä suoliston hyvinvointi saattavat auttaa epäpuhtaan ihon kokonaisvaltaisessa hoidossa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.