Meikit

Lisää laatumeikkejä – Und Gretel aus Berlin

02.06.2019, Jolie

Onneksi Berliini on siitäkin ihana, että ymmärtää tarjoilla maailmalle luonnonkosmetiikan moderneja meikkejä. Eikä mitä tahansa meikkejä, vaan toimivia ja aidosti ihoa hoitavia laatutuotteita, joiden ansiosta luonnonkosmetiikka on parasta myös meikkipussissa. Berliiniläisen sisarensa Nui Cosmeticsin kysyntä ylittää tällä hetkellä saatavuuden. Samaa haastetta on välillä erityisesti uutuustuotteiden kohdalla myös Kjaer Weisilla. Siksi lanseeraamme kesän kynnyksellä lisää luonnonkosmetiikan kirkkaita meikkistaroja. Luonnollisen meikin tarvitsijoita on runsain mitoin liikkeellä – luonnonkosmetiikkaan vaihtavia, kesän morsiamia, ihanien vauvavatsojen kanssa purjehtivia, ja sen täydellisen meikkivoiteen metsästäjiä.

Und Gretel aus Berlin nainen

Und Gretel – tyyliä ja kuulautta aikuiselle iholle

Urbaani, mutta luonnollinen Und Gretel sopii kenelle tahansa. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös aikuiselle iholle, sillä niiden koostumukset tekevät ihosta ja ilmeestä nuorekkaan ja raikkaan. Und Gretelin tuotteiden jälki on juuri sellaista kuin tällä hetkellä kuuluu ollakin, nyt kun muotia ovat hyvin luonnolliset ja tervettä ihoa korostavat meikit ja meikkipohjat. Und Gretel sisältää monikäyttöisiä hybridituotteita, jotka sopivat täydellisesti kesään istuvaan vähemmän on enemmän -varusteluun.

Valoa kasvoille

Nestemäinen Lieth-meikkivoide on ehdottomasti luonnonkosmetiikan parhaimmistoa. Valoa kasvoille antava voide tekee ihanan nuden pinnan, mutta antaa hyvin myös peittoa ja kestää kerrostamista. Tiimimme rasvaisen ihon omaavat kehuvat lisäksi sen pysyvyyttä – jopa ilman puuteria. Jos olet tottunut siihen, että luonnonkosmetiikan nestemäiset meikit karkaavat kasvoiltasi, kokeile tätä! Lieth-meikkivoide hoitaa ja kosteuttaa ihonhoitotuotteen tavoin. Und Gretelin peitevoide Tunkal on juuri sopivan ohut, ja vaaleimpia sävyjä voi käyttää valokynän tavoin poskipäillä, amorinkaarella, silmien alla ja otsalla.

Hehkutettuja kulmatuotteita ja luonnonkosmetiikan ripsiväri

Und Gretelin Sprusse, Froh ja Wint keräävät ylistyssanoja. Kulmakarvat ovat pitkään olleet meikkitrendien harjalla, ja edelleen niistä puhutaan paljon. Nyt suunta on kohti luonnollisempia kulmia, mutta runsautta tavoitellaan yhä. Sprussen Taupe on viileän ruskean sävyinen ja yleispätevä kulmakynä, joka sopii monille. Siitä irtoaa hienosti pigmenttiä, ja sen koostumus on erittäin liukuva ja käyttömukava. Sprusse on Und Gretelin myydyin tuote heti meikkivoiteiden jälkeen.

Froh on luonnonkosmetiikassa harvinaisempi kulmakarvageeli, joita Joliesta kysytään koko ajan. Geelillä kulmakarvat on helppo asentaa pysyvään ojennukseen. Karvoja voi harjata geelillä hieman ylöspäin. Geelissä on kevyt ruskea sävy, joka houkuttelee värittömiin omiin karvoihin hieman sävyä, joka nostaa ne esiin. Geeli on erinomainen kesällä, kun aurinko vaalentaa omien kulmakarvojen väriä.

Kerrostamista hyvin kestävä ripsiväri Wint on saatavilla mustana ja ruskeana. Vesiliukoisella ripsarilla saa kerrostamalla selvästi volyymia. Kiitosta Wint saa käyttäjiltään siitä, että se ei sotke eikä varise.

Hybridejä sekä paljousfanille että minimalistille

Und Gretelin huulimeikeistä, luomiväreistä sekä korostus- ja varjostustuotteista löytyy ihania pehmeitä nudesävyjä sekä staileja murrettuja muotivärejä. Ne sopivat erityisesti aikuiselle käyttäjälle, jota miellyttää tyylikäs, hillitty ja hienostunut lopputulos. Tuotteet ovat monikäyttöisiä. Niillä voi muotoilla, korostaa ja hehkuttaa kasvoja, ja ihon päivittäinen hoitaminen ja suojaaminen sujuu samalla kertaa. Yhdellä tuotteella voi helposti tehdä montaa asiaa. Huulipunaa voi sipaista myös poskiin ja luomiväri taipuu hehkeäksi kasvojen valotuotteeksi. Siksi Und Gretel sopii hyvin sille, joka haluaa pärjätä kevyellä meikkivarustuksella. Toisaalta tuotteet ovat niin houkuttelevia ja kiinnostavia, että helposti tulee hankkineeksi useamman kuin oli ajatellut.

Und Gretel on myynnissä Jolien verkkokaupassa ja Punavuoren Jolie shopissa.
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.